ben laparoskopi oldum 4 5 yıl önce bu arada 11 yıllık evliyim laparoskopim de temiz çıktı sonrada 1 yıl sonra aşılama oldum bir kere tutmadı şimdi tekrarmı aşılama verirr diyosun doktorlar peki bu aşılama sınırı ne kadardır ve daha önceki özel yaptırmıştım ama aşılama buna dahil olurmu aşılamarla tutmazsamı rapor verecekler yani oooffffffff allahım güldürsün yüzümüzüüü
allahım sayfa düşüyor devamlı kapanıyor site tekrar tekrar giriyorum canım benim arkadaşım çok teşekkür ederim ilgine yardımına bakalım başlıcaz hayırlısıyla 29 yaşındayım ben aşılamayada razıyım olsun yeterki zaten arası çok deilmiş bildiğim karıyla dediğin gibi 3 olmasada 1 2 aşılama sonunda veriri belki raporu iyi bir dr bulmalıyız anlayışlı heralde biraz zor ama denicez bakalım allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhh
nevo gelmiş bizleri bulamamıışşselam canlarım
Muharrem ayı bütün bereketi ve güzelliğiyle evlerimize huzur getirsin....tüm dileklerimiz bu yeni yılda gerçek olsun Allah'ın izniyle....
benim herif bebeklere bakiii biraz kendime vakit ayırayım dedim sizlerle sohbeti özlemişim güzeller...
tüm kalbimle aminnn diyorum sağol cnm o güzel gönlüne sağlık ALLAH-ALLAH yaaa o kadar sayfayı yeniledim seni ve mesajını neden görmedim kiselam canlarım
Muharrem ayı bütün bereketi ve güzelliğiyle evlerimize huzur getirsin....tüm dileklerimiz bu yeni yılda gerçek olsun Allah'ın izniyle....
benim herif bebeklere bakiii biraz kendime vakit ayırayım dedim sizlerle sohbeti özlemişim güzeller...
şifacım sadece sen varsın nasılsın tatlım
kıs datlum dikkat de ediyom emme sakınan göze çöp batarmış hayırlsı olsun hakkımızdaa hee kıss ben verdim evhamı eskisi gibi evhamlı değilim artıkınn bidenemmzaten minnettarım sizere aah razı olsun hepinizden canımmm çook tşkler
aminnnnnnn ya işte k,litendimmi kilitleniyo aksi mide ama bugün pekmeze başladım geceleri süt hamur işi sigaradan uzaklaşırsam bu iş tamamdır besili dana olmama az kalmıştır inşallah
yaa olurmu benim unutkanlığımdan kaynaklanmıştır kesin bazen babamın eadını unutyorum deermişim
şaka tabi ama ben unutkanım ciddi ciddi senlik bişi yok sevoyada ben söledim senik bişi yok benim seyrek saçlı kafamın altından çıktı yani bu yanlışlık
oyyy kurban oluruumm tosun paşaya ya demek anneyi özlüyo he canım benimmm
aaah aah ne ettin yineee valla nurcanın dediği gibi bi doğursaydın hayırlısıyla dikkat et hasta olmamaya çalış bide şimdi iğne ilaçlara düşmeyelim allah korusun minişimmm
bizim bynkutluay elini elife vermiş bellievham panik tez canlılık içi daralmışık ne ararsan var hatunda mübarek ya
oooo hamişler mekanı olmuş burasıbulut eydim nabersiniz hanımlar nası gidiyor bakaım herşey yolundadır inşallah
oyy maşalahh çirkinee kurban olduğum sağlıklı sıhhatli almayı nasib etsin aplam bizde çok özledik senii dinlen datlum senn iyi olda yeter kiiyi akşamlar kızlar...... bu siteye ne olmuş böle.... sizleri çok özledim yaaaaa.... bugün kontrolüm vardı gittim çok şükür meleğim iyiymiş teyzeleri.... doktor 15 gün daha yatacaksın dedi sonra yavaş yavaşkalkabilirmişim..... şükürler olsun....... biraz geçmişe baktım nazracamız dönüyomuş.... onu o kadar özledimki.... kızlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum... misafirim gelebilir ben çıkayım en iyisi... sonra görüşürüz canlarım.. sizleri çok özledim.....
aminnnnnnnnn aplammmm hogeldinnnnselam canlarım
kıs o nasıl bi sözdü okumaış duymamış olayım kurtulcaanız ne demek burada hepimizin ayrı rengi ayrı güzelliği var sen bizim fındık kurdumuz şirinemizsin cicişkomkıs datlum dikkat de ediyom emme sakınan göze çöp batarmış hayırlsı olsun hakkımızdaa hee kıss ben verdim evhamı eskisi gibi evhamlı değilim artıkınn bidenemm
az kaldı kıss benden kurtulacanız gariii((((
hoşgeldiiiin nabersin cicim tedaviye start vermişsiniz haydi hayırlı uğurlu olsun sık sık girebilsende bizleride haberdar etsen canım inşalah emeklerinin karşılığını alır hayırlısıya bize müjdeli haber verirsin mutlaka ve mutlaka transfer tarihini yada tahmini tarihi bi kaç gün önceden bildir eimizden gediğince, dilimiz döndüğünce senin içinde yalvaralımki rabbim "ol"desin inşallaaaahhhiyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır yoktum ihmal ettim sizleri bilgisayar arızalıydı yeni yapıldı.çok özledim sizleri nasılsınız yeni hamişlerimiz var mı?güzel haberler vardır inşallah bizde tüp bebek için başladık perşembe günü ilk muayene mi oldum sizler nasılsınız .....
kıyamaaaam kuzum sen nasıl dolmuşun böyle bakayım canım yaselam canlarım epeydir uğrayamıyorum farkettiğiniz üzre ki umarım farkedilmişimdir yoksa unutulduğumun resmidir.neyse bu aralar okulda yoğunum kabakj tadı verdi habire aynı şeyi tekrarlıyorum farkındayıııım.canım sıkkın bilmiyorum neden ama hiçbir şeyden zevk almıyorum artık dün regl oldum onu bile umursamıyorum artık çünkü dediğim gibi bir umutsuzluk çöktü üzerime biliyorum gelir geçer ama,bu halde gelip te kösnük kösnük konuşup can sıkmak istemiyorum.bazen saatlerce yerimden kımıldamak istemiyorum.offf bide kaynana yine ordan yetşşip huzur bozuyor yine bikaç gün ona canım sıkıldı.benle uğraşmadan içi rahat etmiyor kadının.Allahından bulsun diyorum artık. 15 tatili bekliyordum annemi yeğenlerimi görürüm diye ama görümcem gelecekmiş sonra yine tocenin dayısı gelecekmiş.... anlayacağınız gerim gerim gerildim.yaza yaza kadar annemi göremicem bu gidişle yeğenim yürümeye başladı konuşuyor ama ben göremiyorum.ayyyy ne dramatize ettim şimdi farkettim neyse öyle işte velhasıl buhranlardayım.hepinizi ayrı ayrı çok özledim ama hiç rastlaşamıyoruz o yüzdende okuldan gelince yemek falan uğradığımda kims eolmayınca bende öle bi bakıp çıkıyorum.nolluuuuur beni unutmayın bi kaç gün sancı çeker sonra kendime gelince daha doğrusu şu menem ruh halini üzerimden atınca lay lay lom hobarey dönerim innnşallah.hepinzi Allaha emanet ediyorum canyoldaşlarım
yok bidenemm kötü anlamda dimedim biliyorumm sizlerin nasıl içten gerçekçi olduğunuzuu bizim net kesin kapatılacakmış doğumdan sonra diyor eşim inşalah kapattırmazda kalır sizden ayrılamam ki kaç aydır konusu geçiyor kapanacak diye bakalım ertelenmiş mişkıs o nasıl bi sözdü okumaış duymamış olayım kurtulcaanız ne demek burada hepimizin ayrı rengi ayrı güzelliği var sen bizim fındık kurdumuz şirinemizsin cicişkom
hoşgeldiiiin nabersin cicim tedaviye start vermişsiniz haydi hayırlı uğurlu olsun sık sık girebilsende bizleride haberdar etsen canım inşalah emeklerinin karşılığını alır hayırlısıya bize müjdeli haber verirsin mutlaka ve mutlaka transfer tarihini yada tahmini tarihi bi kaç gün önceden bildir eimizden gediğince, dilimiz döndüğünce senin içinde yalvaralımki rabbim "ol"desin inşallaaaahhh
kıyamaaaam kuzum sen nasıl dolmuşun böyle bakayım canım yakaynananı ilahi adalete havale et er yada geç hak yerini bulur oda bigün ıslah olur inşallah...diğer konulardada çok kasıp sıkma canını konuşarak halledeceğine inanıyorum ben kimbilir belkide örümcek görümcen farklı tatil planları yaparda sana gelmez (inşallaaaaaah)
şu anki ruh halini içinde bulunduğun regl dönemine bağlıyor,hemen normale dönmeni şiddetle rica ediyorum hadi bakem anam hadeeee
ne güsell datlum güle güle gitsinlerslm arkadaşlar nbr sevo nurcan nerelerde hiç gelmemişer kötü bişey yoktur inşalah:26:
dün akşam ailem geldi güzel bir gece bugünde güzel bir geçirdik akşam yolculadıkuğrayamadım gerçi sayfa ilerlememiş pek bişey kaçırmamışım değilmiiiiii öpüyorum herkesiiii
çıldıreceğim kızlaar çıldıreceğim az kaldı::::
bikaç gündür kanamam vardı adet gibi değil..dr ' a gittim ben yumurtançatladı diecek die beklerken nerdeeeee yine tık yok bu yumurtadan kızlar napmalıyım ben BİAÇREE!!!!!soğan kürü yaptım içemiıorum:başka bildiğiniz bişe varmı????
aminn canımm benimmmselam canlarım
tedavin hayırlı olsun canımm dilerimm bu tedaviyle Rabbim o güzel duyguyu tattırır sana yolun ve şansın açık olsuniyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır yoktum ihmal ettim sizleri bilgisayar arızalıydı yeni yapıldı.çok özledim sizleri nasılsınız yeni hamişlerimiz var mı?güzel haberler vardır inşallah bizde tüp bebek için başladık perşembe günü ilk muayene mi oldum sizler nasılsınız .....
minnakımm seni daha önce böyle görmemiştimm ne oldu quzumm sanaa ..kendine gel silkelenn bakalımmm kafanaa ne takıyorsunn kayanana cadısıı, boşverrr cehemene kadar yolu varr ..nasıl olsa uzaksınız birbirnizdenn söylediklerinide duymamazlaıktan gel ....görümcene gelince açık ve net bir şekilde anlat durumu 15 tatilin var onuda görümcen için heba etme bence .karşımızdakini menun edecez diye kendimizi sıkıyoruzz yazık bizede ama değilmiselam canlarım epeydir uğrayamıyorum farkettiğiniz üzre ki umarım farkedilmişimdir yoksa unutulduğumun resmidir.neyse bu aralar okulda yoğunum kabakj tadı verdi habire aynı şeyi tekrarlıyorum farkındayıııım.canım sıkkın bilmiyorum neden ama hiçbir şeyden zevk almıyorum artık dün regl oldum onu bile umursamıyorum artık çünkü dediğim gibi bir umutsuzluk çöktü üzerime biliyorum gelir geçer ama,bu halde gelip te kösnük kösnük konuşup can sıkmak istemiyorum.bazen saatlerce yerimden kımıldamak istemiyorum.offf bide kaynana yine ordan yetşşip huzur bozuyor yine bikaç gün ona canım sıkıldı.benle uğraşmadan içi rahat etmiyor kadının.Allahından bulsun diyorum artık. 15 tatili bekliyordum annemi yeğenlerimi görürüm diye ama görümcem gelecekmiş sonra yine tocenin dayısı gelecekmiş.... anlayacağınız gerim gerim gerildim.yaza yaza kadar annemi göremicem bu gidişle yeğenim yürümeye başladı konuşuyor ama ben göremiyorum.ayyyy ne dramatize ettim şimdi farkettim neyse öyle işte velhasıl buhranlardayım.hepinizi ayrı ayrı çok özledim ama hiç rastlaşamıyoruz o yüzdende okuldan gelince yemek falan uğradığımda kims eolmayınca bende öle bi bakıp çıkıyorum.nolluuuuur beni unutmayın bi kaç gün sancı çeker sonra kendime gelince daha doğrusu şu menem ruh halini üzerimden atınca lay lay lom hobarey dönerim innnşallah.hepinzi Allaha emanet ediyorum canyoldaşlarım
çok şükürr iyiyiz tubişim ,akşam sevoylada konuştuk msnde oda iyi hemde çok iyislm arkadaşlar nbr sevo nurcan nerelerde hiç gelmemişer kötü bişey yoktur inşalah:26:
dün akşam ailem geldi güzel bir gece bugünde güzel bir geçirdik akşam yolculadıkuğrayamadım gerçi sayfa ilerlememiş pek bişey kaçırmamışım değilmiiiiii öpüyorum herkesiiii
çıldırma anacaımm çıldırmaaa streste kötü etkiler yumurtaları biliyorumusun ...çıldıreceğim kızlaar çıldıreceğim az kaldı::::
bikaç gündür kanamam vardı adet gibi değil..dr ' a gittim ben yumurtançatladı diecek die beklerken nerdeeeee yine tık yok bu yumurtadan kızlar napmalıyım ben BİAÇREE!!!!!soğan kürü yaptım içemiıorum:başka bildiğiniz bişe varmı????
günaydınn kankii..nasılsınn nasıl geçti hafta sonun ..bebiş ne yapıyorr kendini hisettirmeye başladımıı yoksa henüz erkenmi :44:
ben çok iyi sayılmam kanki bir halsizlik bir kırgınlık var üstümde,boğazlarım ağrıyo burnum akıyo :2:akşamda nişan var bu halimle nasıl olacak bilmiyorummiyiyim sen nasılsın ..haftasonu da iyi geçti evde olan hergün güzel...bebiş için daha erkenmiş
bir kaç hafta sonra hissedilirmiş
ben çok iyi sayılmam kanki bir halsizlik bir kırgınlık var üstümde,boğazlarım ağrıyo burnum akıyo :2:akşamda nişan var bu halimle nasıl olacak bilmiyorumm
sabah iki bardak sıcak su içtimm (şekerli:)) biraz yumuşattı boğazımı şu burun akıntısı ve mide bulantımda olmasa iyiyimde ...bugün artık dinlenemem öğlen okula gidecem eşimle beraber çarşıya çıkacam aldığım ayakkabı ayağımı sıkıyor değiştirmem lazım ondan sonrada kuaöfere gidecem anlıycağın dinlenmek için hiç fırsatım yok :84:geçmiş olsun soğuklar birden geldi hastalıklar da geldi ...bol limonlu ballı ıhlamur iç
soğuk algınlığı için olan ilaçlardan al akşama kadar dinlen toparlanırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?