Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Aslında gideceğin yerede bağlı benim gittiğim yerde 3 aşılama veriyorlarmış sonra tüp bebek raporu veriyorlarmış ama bazı yerler uzun evliliklerde ve yaşa bakarak hemen tüp bebek raporu veriyor bence dr görüşürken aşılamanın tutmadığını ve vakit daha geçmeden tüp bebek istediğini üstüne basa basa belirt doktor verebilir

allahım sayfa düşüyor devamlı kapanıyor site tekrar tekrar giriyorum canım benim arkadaşım çok teşekkür ederim ilgine yardımına bakalım başlıcaz hayırlısıyla 29 yaşındayım ben aşılamayada razıyım olsun yeterki zaten arası çok deilmiş bildiğim karıyla dediğin gibi 3 olmasada 1 2 aşılama sonunda veriri belki raporu iyi bir dr bulmalıyız anlayışlı heralde biraz zor ama denicez bakalım allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhh

amin canım allah yardımcın olsun

nevo gelmiş bizleri bulamamıışş canım benimmmm yine dua dou bir gönüe gelmiş amiiiinn...
canım demek bebeleri herife baktırıyon ama kendine vakit ayırmak için oldukça geç bi saat seçmişsin canımcım ya tüh hayıflandım şimdi konuşamadık..anlaşılan herşey yolundaöylede devam etsin inş.çok öpüyorum toprağımmyine gel arayı fazla açma,özletme kendini bu arada hala bebelerin resmini bekliyruz merakla

tüm kalbimle aminnn diyorum sağol cnm o güzel gönlüne sağlık ALLAH-ALLAH yaaa o kadar sayfayı yeniledim seni ve mesajını neden görmedim ki :26: kusura bakma canım görmüş olsaydım cevaplardım bebişlerini öp cnm ALLAH a emanet olun ,kendinize cici bakın

Son düzenleme:
kıs datlum dikkat de ediyom emme sakınan göze çöp batarmış hayırlsı olsun hakkımızdaa hee kıss ben verdim evhamı eskisi gibi evhamlı değilim artıkınn bidenemm
az kaldı kıss benden kurtulacanız gariii((((
oyy maşalahh çirkinee kurban olduğum sağlıklı sıhhatli almayı nasib etsin aplam bizde çok özledik senii dinlen datlum senn iyi olda yeter ki

aminnnnnnnnn aplammmm hogeldinnnn
öözledikk senii datlummmmm bebişleri koklaaa

iyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır yoktum ihmal ettim sizleri bilgisayar arızalıydı yeni yapıldı.çok özledim sizleri nasılsınız yeni hamişlerimiz var mı?güzel haberler vardır inşallah bizde tüp bebek için başladık perşembe günü ilk muayene mi oldum sizler nasılsınız .....

selam canlarım epeydir uğrayamıyorum farkettiğiniz üzre ki umarım farkedilmişimdir yoksa unutulduğumun resmidir.neyse bu aralar okulda yoğunum kabakj tadı verdi habire aynı şeyi tekrarlıyorum farkındayıııım.canım sıkkın bilmiyorum neden ama hiçbir şeyden zevk almıyorum artık dün regl oldum onu bile umursamıyorum artık çünkü dediğim gibi bir umutsuzluk çöktü üzerime biliyorum gelir geçer ama,bu halde gelip te kösnük kösnük konuşup can sıkmak istemiyorum.bazen saatlerce yerimden kımıldamak istemiyorum.offf bide kaynana yine ordan yetşşip huzur bozuyor yine bikaç gün ona canım sıkıldı.benle uğraşmadan içi rahat etmiyor kadının.Allahından bulsun diyorum artık. 15 tatili bekliyordum annemi yeğenlerimi görürüm diye ama görümcem gelecekmiş sonra yine tocenin dayısı gelecekmiş.... anlayacağınız gerim gerim gerildim.yaza yaza kadar annemi göremicem bu gidişle yeğenim yürümeye başladı konuşuyor ama ben göremiyorum.ayyyy ne dramatize ettim şimdi farkettim neyse öyle işte velhasıl buhranlardayım.hepinizi ayrı ayrı çok özledim ama hiç rastlaşamıyoruz o yüzdende okuldan gelince yemek falan uğradığımda kims eolmayınca bende öle bi bakıp çıkıyorum.nolluuuuur beni unutmayın bi kaç gün sancı çeker sonra kendime gelince daha doğrusu şu menem ruh halini üzerimden atınca lay lay lom hobarey dönerim innnşallah.hepinzi Allaha emanet ediyorum canyoldaşlarım

kıs o nasıl bi sözdü okumaış duymamış olayım kurtulcaanız ne demek burada hepimizin ayrı rengi ayrı güzelliği var sen bizim fındık kurdumuz şirinemizsin cicişkom
hoşgeldiiiin nabersin cicim tedaviye start vermişsiniz haydi hayırlı uğurlu olsun sık sık girebilsende bizleride haberdar etsen canım inşalah emeklerinin karşılığını alır hayırlısıya bize müjdeli haber verirsin mutlaka ve mutlaka transfer tarihini yada tahmini tarihi bi kaç gün önceden bildir eimizden gediğince, dilimiz döndüğünce senin içinde yalvaralımki rabbim "ol"desin inşallaaaahhh

kıyamaaaam kuzum sen nasıl dolmuşun böyle bakayım canım ya kaynananı ilahi adalete havale et er yada geç hak yerini bulur oda bigün ıslah olur inşallah...diğer konulardada çok kasıp sıkma canını konuşarak halledeceğine inanıyorum ben kimbilir belkide örümcek görümcen farklı tatil planları yaparda sana gelmez (inşallaaaaaah)
şu anki ruh halini içinde bulunduğun regl dönemine bağlıyor,hemen normale dönmeni şiddetle rica ediyorum hadi bakem anam hadeeee

slm arkadaşlar nbr sevo nurcan nerelerde hiç gelmemişer kötü bişey yoktur inşalah:26:
dün akşam ailem geldi güzel bir gece bugünde güzel bir geçirdik akşam yolculadıkuğrayamadım gerçi sayfa ilerlememiş pek bişey kaçırmamışım değilmiiiiiiöpüyorum herkesiiii

çıldıreceğim kızlaar çıldıreceğim az kaldı::::
bikaç gündür kanamam vardı adet gibi değil..dr ' a gittim ben yumurtançatladı diecek die beklerken nerdeeeee yine tık yok bu yumurtadan kızlar napmalıyım ben BİAÇREE!!!!!soğan kürü yaptım içemiıorum:başka bildiğiniz bişe varmı????

yok bidenemm kötü anlamda dimedim biliyorumm sizlerin nasıl içten gerçekçi olduğunuzuu bizim net kesin kapatılacakmış doğumdan sonra diyor eşim inşalah kapattırmazda kalır sizden ayrılamam ki kaç aydır konusu geçiyor kapanacak diye bakalım ertelenmiş miş
ne güsell datlum güle güle gitsinler
gelirler tekrar quzumm benimkilerde geçen pazar geldiler gittiler ama özledimm şimdidennn ((
hee kismeler gelmemiş aplam yaa inşalah herşey yuolundadır

içemiyorum yok quzumm zorla kendinii varki bi faydası denilmiş soğan kürü die zorla Rabbim şifanı versin

aminn canımm benimmm
bizde sohbetlerini özledikk ama bebeler izin vermiyor dimi , amann onlar iyi olsundaa varsınn ayrı kalalım seninlee
Allaha emanet olun

tedavin hayırlı olsun canımm dilerimm bu tedaviyle Rabbim o güzel duyguyu tattırır sana yolun ve şansın açık olsun

minnakımm seni daha önce böyle görmemiştimm ne oldu quzumm sanaa ..kendine gel silkelenn bakalımmm kafanaa ne takıyorsunn kayanana cadısıı, boşverrr cehemene kadar yolu varr ..nasıl olsa uzaksınız birbirnizdenn söylediklerinide duymamazlaıktan gel ....görümcene gelince açık ve net bir şekilde anlat durumu 15 tatilin var onuda görümcen için heba etme bence .karşımızdakini menun edecez diye kendimizi sıkıyoruzz yazık bizede ama değilmi
çok şükürr iyiyiz tubişim ,akşam sevoylada konuştuk msnde oda iyi hemde çok iyi

çıldırma anacaımm çıldırmaaa streste kötü etkiler yumurtaları biliyorumusun ...
incir kürünü araştır istersenn .birde böğürtlen kökü kürüde yumurtlamaya iyi geldiğini söylüyorlar goggldan bak istersen

günaydınn kankii..nasılsınn nasıl geçti hafta sonun ..bebiş ne yapıyorr kendini hisettirmeye başladımıı yoksa henüz erkenmi :44:

iyiyim sen nasılsın ..haftasonu da iyi geçti evde olan hergün güzel ...bebiş için daha erkenmiş
bir kaç hafta sonra hissedilirmiş
ben çok iyi sayılmam kanki bir halsizlik bir kırgınlık var üstümde,boğazlarım ağrıyo burnum akıyo :2:akşamda nişan var bu halimle nasıl olacak bilmiyorumm

ben çok iyi sayılmam kanki bir halsizlik bir kırgınlık var üstümde,boğazlarım ağrıyo burnum akıyo :2:akşamda nişan var bu halimle nasıl olacak bilmiyorumm

geçmiş olsun soğuklar birden geldi hastalıklar da geldi ...bol limonlu ballı ıhlamur iç
soğuk algınlığı için olan ilaçlardan al akşama kadar dinlen toparlanırsın canım

geçmiş olsun soğuklar birden geldi hastalıklar da geldi ...bol limonlu ballı ıhlamur iç
soğuk algınlığı için olan ilaçlardan al akşama kadar dinlen toparlanırsın canım
sabah iki bardak sıcak su içtimm (şekerli:)) biraz yumuşattı boğazımı şu burun akıntısı ve mide bulantımda olmasa iyiyimde ...bugün artık dinlenemem öğlen okula gidecem eşimle beraber çarşıya çıkacam aldığım ayakkabı ayağımı sıkıyor değiştirmem lazım ondan sonrada kuaöfere gidecem anlıycağın dinlenmek için hiç fırsatım yok :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…