Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amin canım ...inşallah bir sorun çıkmaz canım merak etme

DİMİ YAA KASA BENDE ALIM NE OLCEK KENDİ PARAM GİBİ

YAA NE GÜZELL AMA AKILDA BİŞEY OLMAYINCA ZOR OLUYO HEDİYE OLARAK SANA BİRYER SÖYLEYEBİLİRİM. hani karı koca ya uyumlu tişörtler basılıyoya ondan olabilir yada senin için hamile figürlü tişörtler mutfak önlükleri falan yada ikinizin resminden yastık,puzzle,saat abajur olabilir

hiç çekinme al sevdam
bulut biraz önce aklıma geldi sana ilginç gelrimi bilmem ama yazayım
abimin hanımı abimin işyerine bebeğin adına hediye yollamıştı

aminn canım

ya bulutum bişey diyeceğim bi türlü fırsat olmadı konuşmaya
sen hamile kaldığın ayda neler yaptın özellikle bişey yaptınmı,okudunmu,kullandınmı yardımcı olabilirmisin.Gerçekten çok güzel ilk düşüğü yaşadın ve zamanı gelince yeniden sağlıcakla hamiş kaldın dağlara taşlaraaa bu konuda detaylı bilgi verirsen yada verdinde benmi görmedim oda ayrı

kadın bir daha komşuna sorar o kadın ordamı değilmi
ona göre gelicem der

evet evet kesin sorar ben varsam gelmekten vaz geçer
oğlu ortaokula gidiyomuş güzel elektro dans yapıyomuş yap diyo benim komşum çocuk yapmıyo havamda değilim diyo..bende bak bende sana eşlik ederim diyom hareket yapıyom kadın bana iyice bakıyo bu nasıl karı diyodur içinden

bende hatırlamıyorum bulut hamile kaldığı ay neler yapmıştı
sen sorunca bende merak ettim

sende iyice coşmuşsun bence kadın komşunla bile görüşmekten vazgeçebilir

ben geldim ve uyuyamadımmm :2::2:

sevo komşuna gelen kadını bana benzetmişsin kızm nerden biliyorsun belkide benzemiyordur resimlerime bakma sen o ben değilim başkasının resmini gösteriyorum sizeee

sevo araba alıyormuşsunuz .hade hayırlı uğurlu olsun şimdiden ..kazasız belasızz olsunn...sevo kendi aracınızlamı geliyorsunuz izmire yane bizee

sevo araba alıyormuşsunuz .hade hayırlı uğurlu olsun şimdiden ..kazasız belasızz olsunn...sevo kendi aracınızlamı geliyorsunuz izmire yane bizee

ya belli değil canım bakmaya gitcez bakalım şartlar nedir diye
aslında araba kiralıcaz canım ama araba olursa tabi onla geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…