yok ipeğim 15 gün sonra gideceğim...rabim izin verirse...inşallah herşey yolundadır...2li test yapacak ozaman...renkli ultrasonla...kardeşimle aynı doktora gidiyoruz....o seninle haftası...dün ona onları yapmış...13. haftada...çok şükür bir sorun çıkmamış...rabbim herkesin evladını bağışalsın...korusun....
offffffff sitede sinir etti beni..yazdıklarım gitmiyorrrrrrrrr....
hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın yakın zamanda gittinmi doktora
nasılmış bebişin
hayırlı olsun sevdam inşallah gönlünüze göre bir araba alırsınız çok büyük rahatlık ....
işyerinden al tabi neden olmasın aç kasayı kaç lira lazımsa al :13:
kızlar benim dünür akşam çok oynadı galiba...birde hastaydı..artık kendini zor toparlar....
kızlar kocişin doğum günü var 2 hafta sonra ona çok güzel bir süpriz hazırlamak istiyorum ama bir türlü bulamıyorum.....yıl başı gecesi birde...2 kutlama bir arada...
DİMİ YAA KASA BENDE ALIM NE OLCEK KENDİ PARAM GİBİ
YAA NE GÜZELL AMA AKILDA BİŞEY OLMAYINCA ZOR OLUYO HEDİYE OLARAK SANA BİRYER SÖYLEYEBİLİRİM. hani karı koca ya uyumlu tişörtler basılıyoya ondan olabiliryada senin için hamile figürlü tişörtler mutfak önlükleri falan yada ikinizin resminden yastık,puzzle,saat abajur olabilir
sormaaa hemde nasıl şaşırdı
yok ipeğim 15 gün sonra gideceğim...rabim izin verirse...inşallah herşey yolundadır...2li test yapacak ozaman...renkli ultrasonla...kardeşimle aynı doktora gidiyoruz....o seninle haftası...dün ona onları yapmış...13. haftada...çok şükür bir sorun çıkmamış...rabbim herkesin evladını bağışalsın...korusun....
kadın bir daha komşuna sorar o kadın ordamı değilmi
ona göre gelicem der
aminn canım
ya bulutum bişey diyeceğim bi türlü fırsat olmadı konuşmaya
sen hamile kaldığın ayda neler yaptın özellikle bişey yaptınmı,okudunmu,kullandınmı yardımcı olabilirmisin.Gerçekten çok güzel ilk düşüğü yaşadın ve zamanı gelince yeniden sağlıcakla hamiş kaldın dağlara taşlaraaabu konuda detaylı bilgi verirsen yada verdinde benmi görmedim oda ayrı
bende hatırlamıyorum bulut hamile kaldığı ay neler yapmıştı
sen sorunca bende merak ettim
evet evet kesin sorar ben varsam gelmekten vaz geçer
oğlu ortaokula gidiyomuş güzel elektro dans yapıyomuş yap diyo benim komşum çocuk yapmıyo havamda değilim diyo..bende bak bende sana eşlik ederim diyom hareket yapıyom kadın bana iyice bakıyobu nasıl karı diyodur içinden
site bende çok yavaş mesaj göndermekte zorlanıyorum
buluttada öyleyse çıkmıştır belki
ben geldim ve uyuyamadımmm :2::2:
sevo komşuna gelen kadını bana benzetmişsinkızm nerden biliyorsun belkide benzemiyordur resimlerime bakma sen o ben değilim başkasının resmini gösteriyorum sizeee
sevo müsaitti site bakıma girdi şansa bak
tühhh evet unutmuşummcanlı canlı konuşmalarımızı unuttun galiba
sevo gidiş tarihinizi kesin söylede bende ona göre yolculuk hazırlığımı yapıcamsevo araba alıyormuşsunuz .hade hayırlı uğurlu olsun şimdiden ..kazasız belasızz olsunn...sevo kendi aracınızlamı geliyorsunuz izmire yane bizee
sorma yaa az sinir olmadım pc yi bile kapatıp açtım sorun nette diye
sevo araba alıyormuşsunuz .hade hayırlı uğurlu olsun şimdiden ..kazasız belasızz olsunn...sevo kendi aracınızlamı geliyorsunuz izmire yane bizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?