Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldiler sefa getiridiler ama tosti bende görünmüyo gitmiş galiba
dünde görmüştüm tostiyi sonra çıktı bazen arkadaşlar fazla kimse olmayınca
bakıp çıkıyo sanırım

sanırım öle yapıyolar..bugünde ben müsaitim senle ben varız sadece ben gelemesem kaynar burası

günaydın kızlarrrrrrrr....

sevdam benim dünürün yanına gidiyormuşsun...ne güzel tanışmış olacaksınız....

ipekğim sende durumlar nasıl.....

aslında ben konuşmak istiyorum bir türlü aklıma bi şey gelmedi :2:

aynen bende öleyim canımm kırkda yılda bir müsaitim onda da konuşacak bişey bulamadım

neyse bugün araba bakmaya gidiyos 0 arabalarda kampanyalar varya bi bakalım didik hayırlısıyla belki alırız 4000 peşin 350 taksitle güzel arabalar var..peşinatıda işyerinden alırsam olar

sevdam benim dünürün yanına gidiyormuşsun...ne güzel tanışmış olacaksınız....

ipekğim sende durumlar nasıl.....
hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın yakın zamanda gittinmi doktora
nasılmış bebişin
hayırlı olsun sevdam inşallah gönlünüze göre bir araba alırsınız çok büyük rahatlık ....
işyerinden al tabi neden olmasın aç kasayı kaç lira lazımsa al :13:

kızlar benim dünür akşam çok oynadı galiba...birde hastaydı..artık kendini zor toparlar....
kızlar kocişin doğum günü var 2 hafta sonra ona çok güzel bir süpriz hazırlamak istiyorum ama bir türlü bulamıyorum.....yıl başı gecesi birde...2 kutlama bir arada...

Sevdam benim dünürün yanına gidiyormuşsun...ne güzel tanışmış olacaksınız....

Ipekğim sende durumlar nasıl.....

günaydın bulut hoşgeldin nasılsınız bakalım
Evet inşallahh gidicez bir sorun olmazsaaa Hala çok heyecanlıyımm ve mutluyumm umarım aksilik çıkmazda giderim bacımın yanına
Bu arada dün akşam komşuya gittim oturmaya bir tanıdığı geldii ya bu kadar mı benzer nurcana bakıp kaldım kadına Sonra didim böle böle bir arkadaşıma çok benziyon kalkıp sarılasım var sana Kadın bu piskopatmı diye baktı bana

bak birden benimde aklıma bir şey gelmedi ...sevda bilir bu işleri

şaşırmıştır kadın

yok ipeğim 15 gün sonra gideceğim...rabim izin verirse...inşallah herşey yolundadır...2li test yapacak ozaman...renkli ultrasonla...kardeşimle aynı doktora gidiyoruz....o seninle haftası...dün ona onları yapmış...13. haftada...çok şükür bir sorun çıkmamış...rabbim herkesin evladını bağışalsın...korusun....

yok ipeğim 15 gün sonra gideceğim...rabim izin verirse...inşallah herşey yolundadır...2li test yapacak ozaman...renkli ultrasonla...kardeşimle aynı doktora gidiyoruz....o seninle haftası...dün ona onları yapmış...13. haftada...çok şükür bir sorun çıkmamış...rabbim herkesin evladını bağışalsın...korusun....

offffffff sitede sinir etti beni..yazdıklarım gitmiyorrrrrrrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…