- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
3 hafta sonra canım
ya baya var iki kontrol arasında ben beklemekte zorlanırdım bu kontroller arası :84:
saes gelmişti gitmiş
kamer de benim sorumu görünce gitti galiba
Tosti ile elif geldi
hoşgeldiler sefa getiridilerama tosti bende görünmüyo gitmiş galiba
dünde görmüştüm tostiyi sonra çıktı bazen arkadaşlar fazla kimse olmayınca
bakıp çıkıyo sanırım
sanırım öle yapıyolar..bugünde ben müsaitim senle ben varız sadece ben gelemesem kaynar burası
elifte çıkmış...evet canım senin şansına hep böyle oluyo
dün ve bugün duruyla şifa da gelmedi melike eşi evde olduğu için gelmiyo
diğer gelenler bizi beğenmiyo gidiyobaşbaşa kaldık
bizde çok konuşkanız bugün zaten
aslında ben konuşmak istiyorum bir türlü aklıma bi şey gelmedi :2:
hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın yakın zamanda gittinmi doktoragünaydın kızlarrrrrrrr....
sevdam benim dünürün yanına gidiyormuşsun...ne güzel tanışmış olacaksınız....
ipekğim sende durumlar nasıl.....
hayırlı olsun sevdam inşallah gönlünüze göre bir araba alırsınız çok büyük rahatlık ....aynen bende öleyim canımm kırkda yılda bir müsaitim onda da konuşacak bişey bulamadım
neyse bugün araba bakmaya gidiyos 0 arabalarda kampanyalar varya bi bakalım didik hayırlısıyla belki alırız 4000 peşin 350 taksitle güzel arabalar var..peşinatıda işyerinden alırsam olar
günaydın kızlarrrrrrrr....
Sevdam benim dünürün yanına gidiyormuşsun...ne güzel tanışmış olacaksınız....
Ipekğim sende durumlar nasıl.....
kızlar benim dünür akşam çok oynadı galiba...birde hastaydı..artık kendini zor toparlar....
kızlar kocişin doğum günü var 2 hafta sonra ona çok güzel bir süpriz hazırlamak istiyorum ama bir türlü bulamıyorum.....yıl başı gecesi birde...2 kutlama bir arada...
günaydın bulut hoşgeldin nasılsınız bakalım
Evet inşallahh gidicez bir sorun olmazsaaaHala çok heyecanlıyımm ve mutluyumm umarım aksilik çıkmazda giderim bacımın yanına
Bu arada dün akşam komşuya gittim oturmaya bir tanıdığı geldii ya bu kadar mı benzer nurcana bakıp kaldım kadınaSonra didim böle böle bir arkadaşıma çok benziyon kalkıp sarılasım var sana Kadın bu piskopatmı diye baktı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?