Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

damlaselen için ayetel kürsi(313)
Allahım emeklerini boşa çıkarma
kedersiz.....30

ipek.............43
bulut83.......50
sevdanehri..30
sevdamce....50
bynkutluay...30
srp16...........30
s.tuğba........50

günaydınnn kızlarrrrr:2:

bugünn dahada kötüyümm belim,bacaklarım kopacak gibi her tarafım sızım sızım sızlıyor şifayı iyice kapmışımm :2:
dün nişanda hiç bişey hisetmiyordumm oynadım zıpladımm göbecik attımm gece bir uyandımki boğazım burnum tıkanmış nefes alamıyorumm buün çok duramıyacam kızlarr çok uykum var biraz uyusam kendime gelirim belki ..ama önce şu sobyı yakmam lazımm offf o kadar soğukki odun kömür getirecekk halim yok

günaydın geçmiş olsun sobayı yak şöyle bir kaç saat uyu kendine gelirsin

tubişimm çekiliş tarihi sormuşsun çoğunluk 25 dediği için o gün gönderelim bence.. 1_2 gün erken veya geçte olabilirrr illa o gün göndermek şart değil

arkadaşlar günaydın nolur bana yardımcı olun beni hatırlarsınız belki 11 yıllık evliyim diye paylaşmıtım bir kaç gün önce şimdii ise adetim hi aksamaz benim 28. gün gelir hep gelmez olsunn ama bu ay 5 günlük bir gecikmem var dün test yaptım negatif çıktı 15 dk sonra çöpe attım bende ama biraz önce merak ettim nedense valla aldım çöpten baktım ve 2. çizgi silik bir şekilde vardı ama üzerine çay falan da gelmiş testin iğrenç yani anlayacağınız ama napıyımmmmmm sizce bu ne olabilirrrr

belli bir süreden sonra test sonucu çıkarsa geçersiz diye biliyorum
ama hiç belli olmaz 5 gün gecikti diyosun ya kan testi yaptır yada yeni bir testi yaptır
inşallah hamilesindir canım

ooff allahım ya biliyorum stres yaptım ben bu durumu kaç gündür hem eşime hem hendime azap çektiriyorum valla sitrestende ha bire gecikip duruyor bende biliyorum ki yok yok yok yok yapmıcam test falan gelene kadar beklicem biliyorum gelecek bu adet teşekür ederimmm

inşallah bu zor günleri yakında atlatırsın canım

herkeşeee günaydınlarrrr

nurcanım geçmiş olsunn yaa demek şifayı iyice kaptın güzelce uyu dinlen

tuğbişimmmm sen nurcanla buluşacağımızı kıskandınnn erzurumda ne işin var hele gel bu tarafa hadi sende gel kocişi ikna ettt ne güzel olurduuu

minnakımm bu aralar zor günler geçiriyosun canımm inşallah geçicek bu günler dediğin gibi depresyon aylarındayız sanırımm bende pek iyi olduğum söylenemez

kamer umarım 11 yıllık hasretin biter ve hamiş haberini alırız.

ipeğim sen nasılsın canım tahliller temiz çıktı dimi konuşamasdık senle cinsiyet ne zaman belli olacak

kaç yaşındaydın kamer merak ettim sakıncası yoksa

hoşgeldin canım iyiyim... tahlillerde temiz çıktı çok şükür bir dahaki kontrolde öğrenicez inşallah cinsiyetini ...sen nasılsın

hoşgeldin canım iyiyim... tahlillerde temiz çıktı çok şükür bir dahaki kontrolde öğrenicez inşallah cinsiyetini ...sen nasılsın

bende iyiyim işte..
her şey sorunsuz geçicek hayırlısıyla merak etme maşallahh diyelimm yinedee
demek bi sonraki kontrolde öğrenceniz ne zaman o kontrol bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…