günaydınn ..canım ayetel kürsiden 7 eksik okuyacaksın .diğer kızlar fazla alınca senin aldıklarından eksilttimherkese günaydın
günaydınnn kızlarrrrr:2:
bugünn dahada kötüyümm belim,bacaklarım kopacak gibi her tarafım sızım sızım sızlıyorşifayı iyice kapmışımm :2:
dün nişanda hiç bişey hisetmiyordumm oynadımzıpladımm göbecik attımm gece bir uyandımki boğazım burnum tıkanmış nefes alamıyorumm buün çok duramıyacam kızlarr çok uykum var biraz uyusam kendime gelirim belki ..ama önce şu sobyı yakmam lazımm offf o kadar soğukki odun kömür getirecekk halim yok
sağol canım .gece hiç yatamadımm akşama kadar uyurum herhaldee :))günaydın geçmiş olsun sobayı yak şöyle bir kaç saat uyu kendine gelirsin
sağol canım .gece hiç yatamadımm akşama kadar uyurum herhaldee :))
kankim görüşürzz canımm
arkadaşlar günaydın nolur bana yardımcı olun beni hatırlarsınız belki 11 yıllık evliyim diye paylaşmıtım bir kaç gün önce şimdii ise adetim hi aksamaz benim 28. gün gelir hep gelmez olsunn ama bu ay 5 günlük bir gecikmem var dün test yaptım negatif çıktı 15 dk sonra çöpe attım bende ama biraz önce merak ettim nedense valla aldım çöpten baktım ve 2. çizgi silik bir şekilde vardı ama üzerine çay falan da gelmiş testin iğrenç yani anlayacağınız ama napıyımmmmmm sizce bu ne olabilirrrr
ooff allahım ya biliyorum stres yaptım ben bu durumu kaç gündür hem eşime hem hendime azap çektiriyorum valla sitrestende ha bire gecikip duruyor bende biliyorum ki yok yok yok yok yapmıcam test falan gelene kadar beklicem biliyorum gelecek bu adet teşekür ederimmm
ooff allahım ya biliyorum stres yaptım ben bu durumu kaç gündür hem eşime hem hendime azap çektiriyorum valla sitrestende ha bire gecikip duruyor bende biliyorum ki yok yok yok yok yapmıcam test falan gelene kadar beklicem biliyorum gelecek bu adet teşekür ederimmm
herkeşeee günaydınlarrrr
nurcanım geçmiş olsunn yaa demek şifayı iyice kaptın güzelce uyu dinlen
tuğbişimmmm sen nurcanla buluşacağımızı kıskandınnnerzurumda ne işin var hele gel bu tarafa hadi sende gel kocişi ikna ettt ne güzel olurduuu
minnakımm bu aralar zor günler geçiriyosun canımm inşallah geçicek bu günlerdediğin gibi depresyon aylarındayız sanırımm bende pek iyi olduğum söylenemez
kamer umarım 11 yıllık hasretin biter ve hamiş haberini alırız.
ipeğim sen nasılsın canım tahliller temiz çıktı dimi konuşamasdık senle cinsiyet ne zaman belli olacak
hoşgeldin canım iyiyim... tahlillerde temiz çıktı çok şükür bir dahaki kontrolde öğrenicez inşallah cinsiyetini ...sen nasılsın
bende iyiyim işte..
her şey sorunsuz geçicek hayırlısıyla merak etme maşallahh diyelimm yinedee
demek bi sonraki kontrolde öğrenceniz ne zaman o kontrol bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?