Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bacım sende mi gelcen valla başım gözüm üstüne ne demekk keşke gelebilsen seni götürmek zevk gelir bana

ya sanki ben seni ağırlıcakmışım gibi hemen gel gel diyom ben kendime yer buldum da nurcanlarda hemen senide aldım

ya bu arada nurcan eşim soruyodu oyun oynamayı seviyomu kocası diye bu arada sen kocanla konuştunmu

fare giremediği deliğe g...ne kabak bağlayıp girmeye çalışırmış sevom

sevo dün faceyede yazdım gelirken gitarlarını sazlarını getirmeyi unutma olarmıı

kız eşim çalmaz başkasının yanında bende çalamam yani ben çalarımda uzun zamandır çalmıyom başınızı ağrıtırım hem gitar çalmayamı geliyos en makbulü konuşmak

keşke gelsem gelememki :26:

yaaa bideeee nurcannn keşke yılbaşı çekilişinde birbirimize çıksaydık ne iyi olurdu elden getirirdim

benime evim kocaman bütün topik gelsee sığarız valla

eşim oyun hastasıdır ama sadece *****2 oyununa :97:
eşime söyledim canım hatta ben ona şöyle söyledim biliyormusun yılbaşında bize misafir geliyor tahmin et kim dedim ilk başta tubiş sandı erzurumdaki arkadaşınmı dedi yok dedimm sevo varya o işte ..güldü gelsinler bakalım dedi

demek güldü demiştir ya bu kaçıklar daha ne yapacaklar
****2 ne ya maçmı maçı severmi benimki hastasıdır hatta oyun konsolunu getiririz onlar kendi kafasına göre takılırlar biz kendi kafamıza göre :97:

bütün topikmi

fare giremediği deliğe g...ne kabak bağlayıp girmeye çalışırmış sevom
ayy ilahiii

anam sevo saz çalmayı gitar çalmayı biliyomu
onun bilmediği bişeymi var

peki ozaman sıkmıyayım seni ,,kargalar evime gelsin istemem zatenn

varya sevoo çok kurnazsın hee

Allah Allahhh niye çıkmadıki o oyunun ismi araya nokta koydum bakalımm gelecekmi isim (m.e.t.i.n2 oyunu )

senin bu lafların öldürecek beni

ben gitar çalıyom eşim saz canım

.....demek müzisyen bir ailesiniz ne güzel

maç değil canım savaş oyunları diyeyim . kaç senedir oynuyor bıkmadan usanmadan

ivett bütün topikk

hee o oyunu ben oynadım bi ara canım eşim pek sevmez öle oyunları ben severim vurdulı kırdılı ilerlemeli stratejili oyunları..eşim maç hastasıdır

eşim maç pek sevmez yanlız fenerbahçe maçlarını kaçırmaz...haftada bir halı sahaya gider arkadaşlarıyla öyle işte sevo :97:

selam kızlar
kedersizim geçmiş olsun anacım hastaymışsın cok oynamışsın dün
hayırlı ugurlu olsun yeni gelininiz
sevdacım araba alıyormuşsunuz kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim
ipeğim sen ve mercimeğinde iyisiniz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…