- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
sevo gidiş tarihinizi kesin söylede bende ona göre yolculuk hazırlığımı yapıcam
gönlünüze göre uygun bir araba bulursunuz inşallah ..ya belli değil canım bakmaya gitcez bakalım şartlar nedir diye
aslında araba kiralıcaz canım ama araba olursa tabi onla geliriz
bacım sende mi gelcen valla başım gözüm üstüne ne demekk keşke gelebilsen seni götürmek zevk gelir bana
bacım sende mi gelcen valla başım gözüm üstüne ne demekk keşke gelebilsen seni götürmek zevk gelir bana
gönlünüze göre uygun bir araba bulursunuz inşallah ..
sevo gelirken kankimide alın gelinn ..çok meraklı oda gelmeye
ya sanki ben seni ağırlıcakmışım gibi hemen gel gel diyom ben kendime yer buldum da nurcanlarda hemen senide aldım
ya bu arada nurcan eşim soruyodu oyun oynamayı seviyomu kocası diyebu arada sen kocanla konuştunmu
sevo dün faceyede yazdım gelirken gitarlarını sazlarını getirmeyi unutma olarmıı
sevo dün faceyede yazdım gelirken gitarlarını sazlarını getirmeyi unutma olarmıı
keşke gelsem gelememki :26:
keşke gelsem gelememki :26:
benime evim kocaman bütün topik gelsee sığarız vallaya sanki ben seni ağırlıcakmışım gibi hemen gel gel diyom ben kendime yer buldum da nurcanlarda hemen senide aldım
ya bu arada nurcan eşim soruyodu oyun oynamayı seviyomu kocası diyebu arada sen kocanla konuştunmu
benime evim kocaman bütün topik gelsee sığarız valla
eşim oyun hastasıdır ama sadece *****2 oyununa :97:
eşime söyledim canım hatta ben ona şöyle söyledim biliyormusun yılbaşında bize misafir geliyor tahmin et kim dedim ilk başta tubiş sandı erzurumdaki arkadaşınmı dediyok dedimm sevo varya o işte ..güldü gelsinler bakalım dedi
eşime söyledim canım hatta ben ona şöyle söyledim biliyormusun yılbaşında bize misafir geliyor tahmin et kim dedim ilk başta tubiş sandı erzurumdaki arkadaşınmı dediyok dedimm sevo varya o işte ..güldü gelsinler bakalım dedi
ayy ilahiiifare giremediği deliğe g...ne kabak bağlayıp girmeye çalışırmış sevom
onun bilmediği bişeymi varanam sevo saz çalmayı gitar çalmayı biliyomu
peki ozaman sıkmıyayım seni ,,kargalar evime gelsin istemem zatennkız eşim çalmaz başkasının yanında bende çalamam yani ben çalarımda uzun zamandır çalmıyom başınızı ağrıtırımhem gitar çalmayamı geliyos en makbulü konuşmak
yaaa bideeee nurcannn keşke yılbaşı çekilişinde birbirimize çıksaydık ne iyi olurdu elden getirirdim
fare giremediği deliğe g...ne kabak bağlayıp girmeye çalışırmış sevom
anam sevo saz çalmayı gitar çalmayı biliyomu
ayy ilahiii
onun bilmediği bişeymi var
peki ozaman sıkmıyayım seni ,,kargalar evime gelsin istemem zatenn
varya sevoo çok kurnazsın hee
Allah Allahhh niye çıkmadıki o oyunun ismi araya nokta koydum bakalımm gelecekmi isim (m.e.t.i.n2 oyunu )
senin bu lafların öldürecek beni
ben gitar çalıyom eşim saz canım
demek güldü demiştir ya bu kaçıklar daha ne yapacaklar
****2 ne ya maçmı maçı severmi benimki hastasıdırhatta oyun konsolunu getiririz onlar kendi kafasına göre takılırlar biz kendi kafamıza göre :97:
ivett bütün topikkbütün topikmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?