Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

konuya cevap yaz diye bir buton var aşağıda, oraya tıkla canım
birinede cevap yazmak istersen eğer onun mesajın altındaki alıntı ile cevaplaya tıklarsın öyle yazarsın

ya nurcanım ne diyom biliyonmu hamiş listemizdeki kişilerin karşısına özgeçmişini yazsan her kesin..mesela şu kadar yıldır bebek özlemi çekip şu şu tedavileri gerçekleşti.ve şu şekilde hamiş gibi gelenlere de hem motive olur ne dersiniz

bu arada tuğbiş geçmişten gelene kadar akşam olup çıkacaz

iyi fikirmiş ....tubiş bi gelicek biz iyi akşamlar deyip gitmişiz

slm arkadslar herkese mutlu huzurlu guzel gunlerr nasılsınız ıpek fatoss nurcann? bılıyormusunuz bugun asılamamın 9.gunua z kaldı test ıcınnnn

olum özgeçmiş olmazz sayfalar yetmezz
hamile olanlar kısaca anlatsın bende kopyalayım yapıştırıyım isimlerinin karşısına olarmı

pozitifim ol karnıma kon bu nasıl bunu da yazabilirsin

kamer 11 yıllık evli olunca sormak istediğim gençmişsin maaşallah sanırım sen sadece aşılama denedin bir kez değilmi..
evet önce lapasoskopi oldum benimki sebepsiz kısırlık ama oda temiz çıktı aşıma 1 kere odum ama booş işttee 3 4 yıldır elletmiyorum kendimi hiç bir dr a artık başlamak istiyorum ama tedaviye çok oldu artıkk

slm arkadslar herkese mutlu huzurlu guzel gunlerr nasılsınız ıpek fatoss nurcann? bılıyormusunuz bugun asılamamın 9.gunua z kaldı test ıcınnnn
inşallah hayırlı haberler alırsın
hamile olanlar kısaca anlatsın bende kopyalayım yapıştırıyım isimlerinin karşısına olarmı

beni biliyosun zaten

az oynasaydın geçmiş olsuun ooh yak sobayı deme limonlu çayı ser minderi sobanın yanına kasayı bi güzel kızart ooh nasıl özledim sobayı ya

tubişimm çekiliş tarihi sormuşsun çoğunluk 25 dediği için o gün gönderelim bence.. 1_2 gün erken veya geçte olabilirrr illa o gün göndermek şart değil

okiş 25 inde yada 23 ünde yollarım ancak gider taaaaa şeyee
nemi yapasın tabiki test tahlil ay ilahi ablam bu durumda ne yapılır üzerine çay dökülmüş teste bakmak yerine kan tahlili yapılır tabiki..olmaz deme nerden biliyosn allahın mucizeleri çooook hazinesi bol neden olmasınkii

herkeşeee günaydınlarrrr

tuğbişimmmm sen nurcanla buluşacağımızı kıskandınnn erzurumda ne işin var hele gel bu tarafa hadi sende gel kocişi ikna ettt ne güzel olurduuu
18 ay sonra inşallah bu zulüm şehirden kutuluyoruz hayırlısıyla antalya bursa manisa aydın afyon şimdilik düşünülen yerler bakalım
ayy güzel olmazmı ya o zamna nurcik hatuna bilmediklerini uygulamalı öğretirdik

elifte çıkmış...evet canım senin şansına hep böyle oluyo
dün ve bugün duruyla şifa da gelmedi melike eşi evde olduğu için gelmiyo
diğer gelenler bizi beğenmiyo gidiyo başbaşa kaldık
sizler beğenilmicek hatunlarmısınz o nasıl sözzz sizler evin asıl sahipleri şeker parçacıklarısınız bea

canım inş istediğiniz gibi bi araç bulursunuz kazasız belasız kullanmak nasip olur inş.şimdiden hayırlı olsun arka koltuğu bebiş koltuğuyla renklensin
(buda nasıl dua ysa)

canım ya ne güzel mutlu mutlu giriyonuz yeni yıla bir o bir sen birde bebişko ayy nasıl imrendim hed,yelerin en güzeli senin içinde aç göbeği koyver ortaya
bben olsam şöyle yapardım herifim pastanın mumunu üfledikten sonra göbeğimi renkli hediye paketi gibi renkli boyalarla boyar odanın ışıkların ıkapar alt ve üstüme uygun kapalılıkta bişeyler giyer yalnız göbeği açık bırakacak bi şekilde odaya ışıkları yakarak dalardım dırınınınnnnnnnveeee yüksek sesle mutlu yıllar ümmühanın dünyası bebişinin babasıııı anaaam ne ormantik ne fantastik uçmuşum ben yaaa
aaaah ben olacaktımki gitara doyacaktınız gitarla halay çektirirdim size varyaa
ha bu arada gözümdne kaçmadı zannetmeyiiin sevo neden keşke yılbaşı çekilişinde birbirimize çıksaydık dedin daha açıklanmadıki nerden biliyon nurcana çıkmadığını belki çıkmışsındır yaaa yoksa siz birbirinize söledinizmiiii:84:
benmi sandı ilk önce şaşırdım valla

tubişte gelmiş hoşgeldin şekerim

aaa evet tubişde gelmişş
hoşbuldum sultanlar nabersiniz

ayy hadi hayırlısıylaa güzel haberler verirsinn bizlere

özgeçmiş dediğim açıkladığım bilgiler daha detay değil yani tedavi özgeçmişini kastetmiştim

tubiş benimde dikkatimi çekti herhalde bu iki gacı birbirine söylemiş kimlerin çıktığını
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…