buda güzelmişş .bunuda sen kendi rütbene yaz :92:pozitifim ol karnıma konbu nasıl bunu da yazabilirsin
kamer 11 yıllık evli olunca sormak istediğim gençmişsin maaşallah sanırım sen sadece aşılama denedin bir kez değilmi..
konuya cevap yaz diye bir buton var aşağıda, oraya tıkla canım
birinede cevap yazmak istersen eğer onun mesajın altındaki alıntı ile cevaplaya tıklarsın öyle yazarsın
pozitifim ol karnıma konbu nasıl bunu da yazabilirsin
kamer 11 yıllık evli olunca sormak istediğim gençmişsin maaşallah sanırım sen sadece aşılama denedin bir kez değilmi..
kedersiz şimdi senin mesajın altındaki alıntıyla cavaplaya yazdımm oldumu bakim bikonuya cevap yaz diye bir buton var aşağıda, oraya tıkla canım
birinede cevap yazmak istersen eğer onun mesajın altındaki alıntı ile cevaplaya tıklarsın öyle yazarsın
ya nurcanım ne diyom biliyonmu hamiş listemizdeki kişilerin karşısına özgeçmişini yazsan her kesin..mesela şu kadar yıldır bebek özlemi çekip şu şu tedavileri gerçekleşti.ve şu şekilde hamiş gibi gelenlere de hem motive olur ne dersiniz
bu arada tuğbiş geçmişten gelene kadar akşam olup çıkacaz
oldu canımkedersiz şimdi senin mesajın altındaki alıntıyla cavaplaya yazdımm oldumu bakim bi
olmuuşşş:80::80:kedersiz şimdi senin mesajın altındaki alıntıyla cavaplaya yazdımm oldumu bakim bi
olum özgeçmiş olmazz sayfalar yetmezzya nurcanım ne diyom biliyonmu hamiş listemizdeki kişilerin karşısına özgeçmişini yazsan her kesin..mesela şu kadar yıldır bebek özlemi çekip şu şu tedavileri gerçekleşti.ve şu şekilde hamiş gibi gelenlere de hem motive olur ne dersiniz
bu arada tuğbiş geçmişten gelene kadar akşam olup çıkacaz
evet önce lapasoskopi oldum benimki sebepsiz kısırlık ama oda temiz çıktı aşıma 1 kere odum ama booş işttee 3 4 yıldır elletmiyorum kendimi hiç bir dr a artık başlamak istiyorum ama tedaviye çok oldu artıkkpozitifim ol karnıma konbu nasıl bunu da yazabilirsin
çoğu bitti azı kaldı hade bakemm inşallah pozitifin olur gelir bebeğinslm arkadslar herkese mutlu huzurlu guzel gunlerr nasılsınız ıpek fatoss nurcann? bılıyormusunuz bugun asılamamın 9.gunua z kaldı test ıcınnnn
inşallah hayırlı haberler alırsınslm arkadslar herkese mutlu huzurlu guzel gunlerr nasılsınız ıpek fatoss nurcann? bılıyormusunuz bugun asılamamın 9.gunua z kaldı test ıcınnnn
olum özgeçmiş olmazz sayfalar yetmezz
hamile olanlar kısaca anlatsın bende kopyalayım yapıştırıyım isimlerinin karşısına olarmı
az oynasaydıngünaydınnn kızlarrrrr:2:
bugünn dahada kötüyümm belim,bacaklarım kopacak gibi her tarafım sızım sızım sızlıyorşifayı iyice kapmışımm :2:
dün nişanda hiç bişey hisetmiyordumm oynadımzıpladımm göbecik attımm gece bir uyandımki boğazım burnum tıkanmış nefes alamıyorumm buün çok duramıyacam kızlarr çok uykum var biraz uyusam kendime gelirim belki ..ama önce şu sobyı yakmam lazımm offf o kadar soğukki odun kömür getirecekk halim yok
tubişimm çekiliş tarihi sormuşsun çoğunluk 25 dediği için o gün gönderelim bence.. 1_2 gün erken veya geçte olabilirrr illa o gün göndermek şart değil
nemi yapasın tabiki test tahlil ay ilahi ablam bu durumda ne yapılır üzerine çay dökülmüş teste bakmak yerine kan tahlili yapılır tabiki..olmaz deme nerden biliyosn allahın mucizeleri çooook hazinesi bol neden olmasınkiiarkadaşlar günaydın nolur bana yardımcı olun beni hatırlarsınız belki 11 yıllık evliyim diye paylaşmıtım bir kaç gün önce şimdii ise adetim hi aksamaz benim 28. gün gelir hep gelmez olsunn ama bu ay 5 günlük bir gecikmem var dün test yaptım negatif çıktı 15 dk sonra çöpe attım bende ama biraz önce merak ettim nedense valla aldım çöpten baktım ve 2. çizgi silik bir şekilde vardı ama üzerine çay falan da gelmiş testin iğrenç yani anlayacağınız ama napıyımmmmmm sizce bu ne olabilirrrr
18 ay sonra inşallah bu zulüm şehirden kutuluyoruz hayırlısıyla antalya bursa manisa aydın afyon şimdilik düşünülen yerler bakalımherkeşeee günaydınlarrrr
tuğbişimmmm sen nurcanla buluşacağımızı kıskandınnnerzurumda ne işin var hele gel bu tarafa hadi sende gel kocişi ikna ettt ne güzel olurduuu
sizler beğenilmicek hatunlarmısınz o nasıl sözzz sizler evin asıl sahipleri şeker parçacıklarısınız beaelifte çıkmış...evet canım senin şansına hep böyle oluyo
dün ve bugün duruyla şifa da gelmedi melike eşi evde olduğu için gelmiyo
diğer gelenler bizi beğenmiyo gidiyobaşbaşa kaldık
canım inş istediğiniz gibi bi araç bulursunuz kazasız belasız kullanmak nasip olur inş.şimdiden hayırlı olsun arka koltuğu bebiş koltuğuyla renklensinaynen bende öleyim canımm kırkda yılda bir müsaitim onda da konuşacak bişey bulamadım
neyse bugün araba bakmaya gidiyos 0 arabalarda kampanyalar varya bi bakalım didik hayırlısıyla belki alırız 4000 peşin 350 taksitle güzel arabalar var..peşinatıda işyerinden alırsam olar
canım ya ne güzel mutlu mutlu giriyonuz yeni yıla bir o bir sen birde bebişko ayy nasıl imrendim hed,yelerin en güzeli senin içinde aç göbeği koyver ortayakızlar benim dünür akşam çok oynadı galiba...birde hastaydı..artık kendini zor toparlar....
kızlar kocişin doğum günü var 2 hafta sonra ona çok güzel bir süpriz hazırlamak istiyorum ama bir türlü bulamıyorum.....yıl başı gecesi birde...2 kutlama bir arada...
aaaah ben olacaktımki gitara doyacaktınız gitarla halay çektirirdim size varyaakız eşim çalmaz başkasının yanında bende çalamam yani ben çalarımda uzun zamandır çalmıyom başınızı ağrıtırımhem gitar çalmayamı geliyos en makbulü konuşmak
yaaa bideeee nurcannn keşke yılbaşı çekilişinde birbirimize çıksaydık ne iyi olurdu elden getirirdim
benmi sandı ilk önce şaşırdım vallabenime evim kocaman bütün topik gelsee sığarız valla
eşim oyun hastasıdır ama sadece *****2 oyununa :97:
eşime söyledim canım hatta ben ona şöyle söyledim biliyormusun yılbaşında bize misafir geliyor tahmin et kim dedim ilk başta tubiş sandı erzurumdaki arkadaşınmı dediyok dedimm sevo varya o işte ..güldü gelsinler bakalım dedi
tubişte gelmiş hoşgeldin şekerim
hoşbuldum sultanlar nabersinizaaa evet tubişde gelmişş
çoğu bitti azı kaldı hade bakemm inşallah pozitifin olur gelir bebeğin
slm arkadslar herkese mutlu huzurlu guzel gunlerr nasılsınız ıpek fatoss nurcann? bılıyormusunuz bugun asılamamın 9.gunua z kaldı test ıcınnnn
olum özgeçmiş olmazz sayfalar yetmezz
hamile olanlar kısaca anlatsın bende kopyalayım yapıştırıyım isimlerinin karşısına olarmı
ayy hadi hayırlısıylaa güzel haberler verirsinn bizlere
ayy cok sagol canım ya ben kpss kursuna gıdıyorum dıye acamıyorum pek ınternetı cekılıs yapmısssınız benım haberım yok bende katılabılıyormuydum yoksa?
az oynasaydıngeçmiş olsuun ooh yak sobayı deme limonlu çayı ser minderi sobanın yanına kasayı bi güzel kızart ooh nasıl özledim sobayı ya
okiş 25 inde yada 23 ünde yollarım ancak gider taaaaa şeyee
nemi yapasın tabiki test tahlil ay ilahi ablam bu durumda ne yapılır üzerine çay dökülmüş teste bakmak yerine kan tahlili yapılır tabiki..olmaz deme nerden biliyosn allahın mucizeleri çooook hazinesi bol neden olmasınkii
18 ay sonra inşallah bu zulüm şehirden kutuluyoruz hayırlısıyla antalya bursa manisa aydın afyon şimdilik düşünülen yerler bakalım
ayy güzel olmazmı ya o zamna nurcik hatuna bilmediklerini uygulamalı öğretirdik
sizler beğenilmicek hatunlarmısınz o nasıl sözzz sizler evin asıl sahipleri şeker parçacıklarısınız bea
canım inş istediğiniz gibi bi araç bulursunuz kazasız belasız kullanmak nasip olur inş.şimdiden hayırlı olsun arka koltuğu bebiş koltuğuyla renklensin
(buda nasıl dua ysa)
canım ya ne güzel mutlu mutlu giriyonuz yeni yıla bir o bir sen birde bebişko ayy nasıl imrendim hed,yelerin en güzeli senin içinde aç göbeği koyver ortaya
bben olsam şöyle yapardım herifim pastanın mumunu üfledikten sonra göbeğimi renkli hediye paketi gibi renkli boyalarla boyar odanın ışıkların ıkapar alt ve üstüme uygun kapalılıkta bişeyler giyer yalnız göbeği açık bırakacak bi şekilde odaya ışıkları yakarak dalardım dırınınınnnnnnnveeee yüksek sesle mutlu yıllar ümmühanın dünyası bebişinin babasıııı anaaam ne ormantik ne fantastik uçmuşum ben yaaa
aaaah ben olacaktımki gitara doyacaktınız gitarla halay çektirirdim size varyaa
ha bu arada gözümdne kaçmadı zannetmeyiiin sevo neden keşke yılbaşı çekilişinde birbirimize çıksaydık dedin daha açıklanmadıki nerden biliyon nurcana çıkmadığını belki çıkmışsındır yaaa yoksa siz birbirinize söledinizmiiii:84:
benmi sandı ilk önce şaşırdım valla
hoşbuldum sultanlar nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?