Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba canim kedersizim,nasilsin,dra gitmissin,insallah sadece usutmussun,kotu bi sey cikmaz,hep dualarimdasin.

saolasın canım ALLAH razı olsun inş üşütmüşümdür ya insan kendine hiç öyle sölermi kaydirigubbakcemile3 şimdi ağrı kesicinin etkisiyle biraz daha iyiyim

saolasın canım ALLAH razı olsun inş üşütmüşümdür ya insan kendine hiç öyle sölermi kaydirigubbakcemile3 şimdi ağrı kesicinin etkisiyle biraz daha iyiyim

canim,insallah daha da iyi olacaksin,agrikecici kullandikta sora bi seyin kalmaz.sen bize lazimsin

dünürüm canım kendim için 1000 tane aldım..onlarıda ancak okuya bilirim...isterdimki başkada okuyayım..tabiii bunlar bitince bakarız kiminkisi cumaya kadar bitmezse onun tefriciyesini tamamlarız...yeterki gönüller hoş bir olsun....

kızlar ya etipufumuz nasıl oldu acaba inşallah herşey yolundadır..bebeğiyle sağlıklıdırlar ikiside

durumuzun oğluşi nasıl acaba inşallah resmini korda bizlerde görürüz tosunumuzu....

tamam diğer arkadaşları sen düşünme biz arkadaşlarla tamamlarız inş

kız dünür ne terbiyesiz kızın var kaynanasına dil çıkarıyor çok ayıpppppppppp
ppppppppppppppp

kızlar ya etipufumuz nasıl oldu acaba inşallah herşey yolundadır..bebeğiyle sağlıklıdırlar ikiside

durumuzun oğluşi nasıl acaba inşallah resmini korda bizlerde görürüz tosunumuzu....

etipuf hafta sonuna kadar hastanede kalacak diye tahmin ediyorum
duru arkadaşımızda oğluşuyla evlerine gitmişlerdir artık

insallah her kes icin okuyup dualari bitirmenize yardimci olucam ALLAHIN izniyle.bana okudugunuzda bu hakda hic bi bilgim yoktu,olsaydi daha cok alirdim onceden,simdi o kadar okudum ki ezbere biliyorum artik,insallah her kesin dualarina katilirim,

insallah her kes icin okuyup dualari bitirmenize yardimci olucam ALLAHIN izniyle.bana okudugunuzda bu hakda hic bi bilgim yoktu,olsaydi daha cok alirdim onceden,simdi o kadar okudum ki ezbere biliyorum artik,insallah her kesin dualarina katilirim,

ezbere olunca daha rahat oluoyr dimi bugün ben hastanede bile tesbihimi çantama koymuştum 130 tane okudum orda

Son düzenleme:
ezbere olunca daha rahat oluoyr dimi bugün ben hatanede tesbihimi çantama koymuştum 130 tane okudum orda

evet canim,ezbere daha rahat oluyo.insallah dualarimiz kabul olur.bu arada benim yumurtam hala catlamadi galiba,hic bi belirtim yok.gecen seferlerde de olmustu olcusu 26ya catmisti,ama yine catlamamisti,catlatma iynesi de vurulmustu.o yuzden endiseliyim..RABBIM hakkimizda hayirli etsin.

kızlar merhaba nasılsınız kadersizim sanada çok geçmiş olsun canım arkadaşlar geçmişi okudum üzüldüm biraz hepimizin gönlünün muradı belli hepimizin allahtan isteği bir ben salatı tefriciyeyi seve seve okurum hepiniz için kız kardeşim ve bir ablamız bana 2 tane tefriciye başlamışlar bende yardım ettim inanırmısınız boğazlarım kütük gibi oldu bugünde okuyunca geçmişi hemen kardeşimi aradım oda abla 2144 kalanı ikimiz bitirelim dedi okuyan bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun .Sizlerle beraber okunanla bana toplam 3 tefriciye okunmuş oldu dilerim Rabbim kabul buyurur

Kadersizim birde TYUNEDA için 250 BULUT içinde 250 okuycam listeye eklersen sevinirim birde canım benim eşimde böbrek taşı kırdırdı sana şunu tavsiye ederim dene bence balık çarşısında EŞKıNA balığının ensesinden çıkan bi taş var ondan al zaten balıkçılar biliyo anlatırlar nasıl yapıldığını

kızlar benim p.tesi kontrolüm var eğer yumurtalar uygun bulunursa çatlatma iğnesi vuruncakmışım bende gitmeden temizlik yapmaya kalktım ıstanbula gidersek dönüşte kalkıp yapamam diye şimdi sabaha kadar uğraşırım çalışmanın zor yanları işte Allah nasip ederse emekliliğime az kaldı canlarım ama bende az kaldım 17 yıldır çalışıyorum bıktım artık inşallah bebeğim olurda hem bebeğimin hem emekliliğin keyfini çıkartırım neyse kızlar kalkıp işleri bitirmem lazım hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktanve kocaman öpüyorum

4444 Salavat-ı Tefriciyye Listesi

bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............100
nevo.............500
tuyaneda......100
yıldız............200
jollita............200
nazraca.........250
toplam 2950.....kalan 1494

tuyaneda için (eda)
ipek.........1000
sevda ......300
kedersiz.....500
nevo..........500
tuyaneda....1000
yıldız...........200
jollita...........200
nazraca.......250
toplam 3950.....kalan494

nazraca için (zuhal)
zuhal......2144
ipek..........500
kedersiz...500
sevda........300
nevo.........500
tuyaneda..100
yıldız........200
jollita........200

toplam 4444

ZUHALCİM inan biz okurduk arkadaşım ,neden aradınki kardeşini benneyaptımki... ianan ben okuyunca hiçmi hiç rahatsız olmuyorum diğer arkadaşlarımda öyledir eminim bu duaları ALLAH rızası için yapıyoruz azda olsa sevap işliyoruz keşke kardeşine okadar çok yüklemeseydin eğer bitiremezlerse yine haber ver bize canım okuruz evvelallah

Son düzenleme:

İNŞALLAH herşey yolunda gider canım bebişine kavuşmaya az kaldı
hayal ettiğin gibi bebişinle evde emekliliğin ve bebişinin tadını çıkarırsın inşş..
temzilik yapıcam diye kendini çok yorma transfere bedenin dinlenmiş olaral git tamammı canım BENDE SENİİ KOCAMAN KOCAMAN ÖPTÜM opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…