Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Valla haklısın sevdam böyle olmazki biz işi gücü bıraktık bu işe kendimizi
verdik ama arkadaşlar pek önemsemiyo

aynen öyle :umursamaz: ben minibüste evde işte okumaya çalışıyorum okuyanda okumayanda Allah razı olsun diyelim ama kendilerine bile okunurken bu kadar az alırlarsa bizim zamanımızda belkide hiç almazlar alsanaalsanasmile :umursamaz:

ipeğim minnoşum nerelerde geziyon bakimm olumunekankayizsmile inşallahhh bizde oaralarda yazılar yazıcaz canım kaydirigubbakcemile2

evet kedersizimin neyi varya hastane ye gitmiş sanırım geçmişi tam okuyamadım inşallah iyidirrr
etipufummda iyidir inşallah şimdiye kadar gelmesi gerekiyodu daha da kötü olmamıştı inşallah :gitme:

4444 Salavat-ı Tefriciyye Listesi

bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............100
nevo.............500
tuyaneda......100
yıldız............200
jollita............200
toplam 2700.....kalan 1744

tuyaneda için (eda)
ipek.........1000
sevda ......300
kedersiz.....500
nevo..........500
tuyaneda....100
yıldız...........200
jollita..........200
toplam 2800.....kalan1644

nazraca için (zuhal)

zuhal......?????
ipek..........500
kedersiz...500
sevda........300
nevo.........500
tuyaneda..100
yıldız........200
jollita........200
toplam 2300........kalan2144

kıslar ben öğleden sonra hastaneye gittim... sabah aşağı indim görümcemle gitmek için havva çok yağmurlu olduğu kayananm öğleden sonra gidin dedi bende onlarda durdum eve çıkmadım eşimde gelince orda kahvaltımızı yaptık ..şimdi geldim dr dan haftaya cuma günü ilaçlı röntgen çekilecek taş olup olmadığı ozaman belli olacak şimdilik sadece ağrı kesici yazdı dr üşütmüşte olabilirmişim inş öyledir taş olmasında

geçmiş olsun canım bilirim taş olayını annemden çok beterdir.ınşallah taş değildir de üşütmdendir canım yaa

HOŞGELDİN CANIM. TEKRARDAN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH CİDDİ BİŞEY YOKTUR. SENSİZ PEK Bİ SESSİZDİ BURALAR NEVBAHARDA DIŞARI ÇIKTI İŞLERİ VARMIŞ.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım bilirim taş olayını annemden çok beterdir.İnşallah taş değildir de üşütmdendir canım yaa

HOŞGELDİN CANIM. TEKRARDAN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH CİDDİ BİŞEY YOKTUR. SENSİZ PEK Bİ SESSİZDİ BURALAR NEVBAHARDA DIŞARI ÇIKTI İŞLERİ VARMIŞ.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saolun kızlar ALLAH razı olsun sizden ..ben taş olayını yaşadığım için bir daha yaşamak istemiyorum çok kötü günler hatta seneler geçirmiştim en son ameliyatla alındı bu zamana kadar hiç sancım ağrım olmadı ama iki gündür yine ağrılar başladı :sinifsinif:

dünürüm yazdıklarımı okumadın galiba hıııııııı...yok öyle...nasılsın canım....inşallah birşeyin çıkmaz....

tamam tamam dünürüm sen bana küsmüşsün konuşmayacaksın bende gidiyorum..kendinize iyi bakın...ben sizleri çok seviyorum...seven sevdiğine küsmezmiş....

dünürüm yazdıklarımı okumadın galiba hıııııııı...yok öyle...nasılsın canım....inşallah birşeyin çıkmaz....

şimdi gördüm canım geçmişi okumadım saol ALLAH razı olsun inşallah bişey çıkmaz canım

ama senin burdan uzak kalmana burdaki herkes şahit hepimiz anlıyoruz yane
ama tabi herkesin keyfi bilir isteyen mesajarı okur çıkar gider isteyn yazar herkes istediğini yapmakta özgür

tamam tamam dünürüm sen bana küsmüşsün konuşmayacaksın bende gidiyorum..kendinize iyi bakın...ben sizleri çok seviyorum...seven sevdiğine küsmezmiş....

küstüğümü nerden çıkradın geçmişi okumadım ki ..sende kendine iyi bak .bende seni seviyorum ama bu aralar garip hallerin hoşuma gitmiyor boshayallersmile yine söylüyorum ben sana küsmedim biraz alındım sadece boshayallersmile

kedersizim bende çıkıyorum iyi tatiller yarın testlerimi vericem kan pıhtılaşması ve kromozomlarla ilgili inşallah sonuç iyi çıkar hayırlısı ile.
iyi akşamlar

sadece kendin içinmi aldın alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:
kedersizim bende çıkıyorum iyi tatiller yarın testlerimi vericem kan pıhtılaşması ve kromozomlarla ilgili inşallah sonuç iyi çıkar hayırlısı ile.
iyi akşamlar

tamam canım iyi tatiller iyi bak kendine inşallah bir sorun çıkmaz tahlilerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…