- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
Valla haklısın sevdam böyle olmazki biz işi gücü bıraktık bu işe kendimizi
verdik ama arkadaşlar pek önemsemiyo
kıslar ben öğleden sonra hastaneye gittim... sabah aşağı indim görümcemle gitmek için havva çok yağmurlu olduğu kayananm öğleden sonra gidin dedi bende onlarda durdum eve çıkmadım eşimde gelince orda kahvaltımızı yaptık ..şimdi geldim dr dan haftaya cuma günü ilaçlı röntgen çekilecek taş olup olmadığı ozaman belli olacak şimdilik sadece ağrı kesici yazdı dr üşütmüşte olabilirmişim inş öyledir taş olmasında
geçmiş olsun canım bilirim taş olayını annemden çok beterdir.İnşallah taş değildir de üşütmdendir canım yaa
HOŞGELDİN CANIM. TEKRARDAN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH CİDDİ BİŞEY YOKTUR. SENSİZ PEK Bİ SESSİZDİ BURALAR NEVBAHARDA DIŞARI ÇIKTI İŞLERİ VARMIŞ.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
DÜnÜrÜm canım Çok geÇmİŞ olsun...İnŞallah bİrŞeyİn yoktur...gÜzel haberlerle dÖnersİn...allah Şİfa versİn....kız dÜnÜr olurmu Öyle Şeyler...hamİle kalınca gİdersİn demİŞsİn benİ baŞından atıyorsun galİba...İnŞallah hamİleyİmdİrde...benden kurtulamazsın...ben senİn kızı alacaĞımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmoĞlumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dünürüm yazdıklarımı okumadın galiba hıııııııı...yok öyle...nasılsın canım....inşallah birşeyin çıkmaz....
tamam tamam dünürüm sen bana küsmüşsün konuşmayacaksın bende gidiyorum..kendinize iyi bakın...ben sizleri çok seviyorum...seven sevdiğine küsmezmiş....
Umudunu kaybetme arkadaŞım ınŞallah rabbım bebeĞıne kavuŞtuĞun gÜnlerıde nasıp edecek...
DıĞer kızlar sızler nasılsınız...
Tefrıcıyelere baŞlanmıŞ...ben kendıme 500 tane alayım...daha Çok eksık var...eĞer okunmazsa tamamlamaya ÇalıŞrız...dıĞer arkadaŞlarımızınkınıde....
Hepınızın yÜreĞıne aĞzına saĞlık....
kedersizim bende çıkıyorum iyi tatiller yarın testlerimi vericem kan pıhtılaşması ve kromozomlarla ilgili inşallah sonuç iyi çıkar hayırlısı ile.
iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?