ayy hadi hayırlısıylaa güzel haberler verirsinn bizlere
özgeçmiş dediğim açıkladığım bilgiler daha detay değil yani tedavi özgeçmişini kastetmiştim
kısss inşallah tayininiz buralara gelir tabi hayırlısıysa ..ne iyi olurdu valla senden .çok şey öğrenirdimm önce gitar çalmayı sonradaaa neysee söylemiyim şimdii18 ay sonra inşallah bu zulüm şehirden kutuluyoruz hayırlısıyla antalya bursa manisa aydın afyon şimdilik düşünülen yerler bakalım
ayy güzel olmazmı ya o zamna nurcik hatuna bilmediklerini uygulamalı öğretirdik
aaaah ben olacaktımki gitara doyacaktınız gitarla halay çektirirdim size varyaa
ha bu arada gözümdne kaçmadı zannetmeyiiin sevo neden keşke yılbaşı çekilişinde birbirimize çıksaydık dedin daha açıklanmadıki nerden biliyon nurcana çıkmadığını belki çıkmışsındır yaaa yoksa siz birbirinize söledinizmiiii:84:
benmi sandı ilk önce şaşırdım valla
tubiş benimde dikkatimi çekti herhalde bu iki gacı birbirine söylemiş kimlerin çıktığını
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
arkadaşlar akşam msn de şifayla görüştükte kayınvalidesi ondaymış 1 ay kadar kalıcakmış kızlara haber ver demişti merak etmesinler aklındayken söyleyeyim didim ...eeee anlatın bakem nabersiniz duru nerde
kaçarmı bizden yaaaatubiş benimde dikkatimi çekti herhalde bu iki gacı birbirine söylemiş kimlerin çıktığını
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
ooo canım sen ne alemdesin uyanda geziye çıkalım tabiki sende katılabiliyosun ama neyse istersen ben saa adres vereyim sende baa yolla hedaye ne dersin
biliyorum çook kötüyüüüüümmm..
eğer istersen özelden bana adres yaz ben saaa hedaye yollarım ciddiyim bak sende nasiplenmiş olursun
arkadaşlar iyi bakın kendinize inşallah allah herkesin gönlü gere verir hepimize inşallllaaah AMİN sonra görüüüürüz:80::80::80:
arkadaşlar akşam msn de şifayla görüştükte kayınvalidesi ondaymış 1 ay kadar kalıcakmış kızlara haber ver demişti merak etmesinler aklındayken söyleyeyim didim ...eeee anlatın bakem nabersiniz duru nerde
mesela şöyle 6 yıllık evli 3 senedir bebek düşünüyo,2 aşılama 2. tüp bebek tedavisinde meleğine hamişşöylemi mesela benim karşıma 6 yıllık evli tüp bebekle hamile
belirti boşuna arama belli olmuyo hamilelik belirtisyle adet belirtiler aynıymışş.hem belirti için çok erken tabikide bişey histemezsinya canımvalla cok heyecanlıyım ama gecen asılamda bır ıkı belırtı olmustu bunda oda yok yanı hıcbısey yok ya acaba tutmadımı?
ne demek istediğinni anladım ,şaka yapmıştımayy hadi hayırlısıylaa güzel haberler verirsinn bizlere
özgeçmiş dediğim açıkladığım bilgiler daha detay değil yani tedavi özgeçmişini kastetmiştim
demek şifayı 1 ay göremyecez tühh :2:arkadaşlar akşam msn de şifayla görüştükte kayınvalidesi ondaymış 1 ay kadar kalıcakmış kızlara haber ver demişti merak etmesinler aklındayken söyleyeyim didim ...eeee anlatın bakem nabersiniz duru nerde
kaçarmı bizden yaaaaiyiyim çok şükür ayın 23 ünü deli gibi bekliyorum preseed kullandım bolca ama belim ve kasıklarımı ağrıttı meret ayy olmuşmudur acaba herifim evde biraz bakayım dedim sinemaya gidicez av mevsimine
inşallah işe yaramıştır canım ....demek sinemaya gidiyosunuz ne güzelooo canım sen ne alemdesin uyanda geziye çıkalım tabiki sende katılabiliyosun ama neyse istersen ben saa adres vereyim sende baa yolla hedaye ne dersin
eğer istersen özelden bana adres yaz ben saaa hedaye yollarım ciddiyim bak sende nasiplenmiş olursun
dermişiiiim deme bence sölediniz neyse bakalım es geçiyorum bunu hmmmvet evet biz söyledik dermişimmmmmmmmmmmyok yaa söylemedik hala
lenn tuğbişşş demek uygulamalı gösterirdik nurcana
benden önce sevo var o bizim grup başkanı oda yanına geliyo zaten yazık senin kocaya acos-dım şimdi sevolar gittikten sonra sendeki büyük değişimi şokla izleyecek adamcağızzkısss inşallah tayininiz buralara gelir tabi hayırlısıysa ..ne iyi olurdu valla senden .çok şey öğrenirdimm önce gitar çalmayı sonradaaa neysee söylemiyim şimdii
şimdiden geçmiş olsun diyelim ozaman şifa ya eee 1 ay kaynana ile durmak zordur
mesela şöyle 6 yıllık evli 3 senedir bebek düşünüyo,2 aşılama 2. tüp bebek tedavisinde meleğine hamişsorun tiroid falan fila yada sebepsiz infertilite gibi
arkadaşlar iyi bakın kendinize inşallah allah herkesin gönlü gere verir hepimize inşallllaaah AMİN sonra görüüüürüz:80::80::80:
kaçarmı bizden yaaaaiyiyim çok şükür ayın 23 ünü deli gibi bekliyorum preseed kullandım bolca ama belim ve kasıklarımı ağrıttı meret ayy olmuşmudur acaba herifim evde biraz bakayım dedim sinemaya gidicez av mevsimine
ooo canım sen ne alemdesin uyanda geziye çıkalım tabiki sende katılabiliyosun ama neyse istersen ben saa adres vereyim sende baa yolla hedaye ne dersin
ayy hadi tuğbişimmm inşallahh yaa beklemek çok zor dimibu aydan sonra bende alıcam preseed deniyecem bakalım yeniden benimki eli kulağında akşama kalmaz gelir kırmızılar
açıkcası sanmıyorum ama kimbilir belki mucize olur zaten olur bu şekilde yada tüp bbee yoluyla allah izin verirse ismini iki tane koycam biri kuranda geçen diğeride mucize anlamına gelen bir isim inşallaaahhh...evet ya gideim diyoruzda hava buzzz apartmandan çık hemen araca bin o 15 sn de kasa buzz tutyo:18:inşallah işe yaramıştır canım ....demek sinemaya gidiyosunuz ne güzel
güle güle kamer
daha erken değilmi adetin için bugün kaçıncı günün ?sen benden bir gün önce olmuştun hatırlıyorumkaçarmı bizden yaaaaiyiyim çok şükür ayın 23 ünü deli gibi bekliyorum preseed kullandım bolca ama belim ve kasıklarımı ağrıttı meret ayy olmuşmudur acaba herifim evde biraz bakayım dedim sinemaya gidicez av mevsimine
ayy hadi tuğbişimmm inşallahh yaa beklemek çok zor dimibu aydan sonra bende alıcam preseed deniyecem bakalım yeniden benimki eli kulağında akşama kalmaz gelir kırmızılar
töbeler olsunn Allah kuru iftiradan saklasınn yemin billah söylemedim sevo ya kimin bana çıktığını .oda aynı şekilde söylemedi
açıkcası sanmıyorum ama kimbilir belki mucize olur zaten olur bu şekilde yada tüp bbee yoluyla allah izin verirse ismini iki tane koycam biri kuranda geçen diğeride mucize anlamına gelen bir isim inşallaaahhh...evet ya gideim diyoruzda hava buzzz apartmandan çık hemen araca bin o 15 sn de kasa buzz tutyo:18:
o soğukta valla gezme azmine ayrıca hayranım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?