Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

arkadaşlar akşam msn de şifayla görüştükte kayınvalidesi ondaymış 1 ay kadar kalıcakmış kızlara haber ver demişti merak etmesinler aklındayken söyleyeyim didim ...eeee anlatın bakem nabersiniz duru nerde

kısss inşallah tayininiz buralara gelir tabi hayırlısıysa ..ne iyi olurdu valla senden .çok şey öğrenirdimm önce gitar çalmayı sonradaaa neysee söylemiyim şimdii

ayy cok sagol canım ya ben kpss kursuna gıdıyorum dıye acamıyorum pek ınternetı cekılıs yapmısssınız benım haberım yok bende katılabılıyormuydum yoksa?[/QUOTE]

tabiki katılabiliyodun canım yalnız çekiliş oldu herkes belirlendi bu seferlik bitti anlıyacağın :26:

tubiş benimde dikkatimi çekti herhalde bu iki gacı birbirine söylemiş kimlerin çıktığını
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın

evet evet biz söyledik dermişimmmmmmmmmmm yok yaa söylemedik hala

lenn tuğbişşş demek uygulamalı gösterirdik nurcana

demek şifanın kayınvaldesi yanındaymış 1 ay hemde çok uzunmuş ya
arada fırsat bulsada gelse... duru dünde yoktu işler yoğun herhalde

arkadaşlar iyi bakın kendinize inşallah allah herkesin gönlü gere verir hepimize inşallllaaah AMİN sonra görüüüürüz:80::80::80:

tubiş benimde dikkatimi çekti herhalde bu iki gacı birbirine söylemiş kimlerin çıktığını
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
kaçarmı bizden yaaaaiyiyim çok şükür ayın 23 ünü deli gibi bekliyorum preseed kullandım bolca ama belim ve kasıklarımı ağrıttı meret ayy olmuşmudur acaba herifim evde biraz bakayım dedim sinemaya gidicez av mevsimine

şimdiden geçmiş olsun diyelim ozaman şifa ya eee 1 ay kaynana ile durmak zordur

şöylemi mesela benim karşıma 6 yıllık evli tüp bebekle hamile
mesela şöyle 6 yıllık evli 3 senedir bebek düşünüyo,2 aşılama 2. tüp bebek tedavisinde meleğine hamiş sorun tiroid falan fila yada sebepsiz infertilite gibi

ya canımvalla cok heyecanlıyım ama gecen asılamda bır ıkı belırtı olmustu bunda oda yok yanı hıcbısey yok ya acaba tutmadımı?
belirti boşuna arama belli olmuyo hamilelik belirtisyle adet belirtiler aynıymışş.hem belirti için çok erken tabikide bişey histemezsin
ayy hadi hayırlısıylaa güzel haberler verirsinn bizlere

özgeçmiş dediğim açıkladığım bilgiler daha detay değil yani tedavi özgeçmişini kastetmiştim
ne demek istediğinni anladım ,şaka yapmıştım

demek şifayı 1 ay göremyecez tühh :2:
hakkat yaa duru nerelerde 2 gündür yok ortadaa :26:

Son düzenleme:

vet evet biz söyledik dermişimmmmmmmmmmm yok yaa söylemedik hala

lenn tuğbişşş demek uygulamalı gösterirdik nurcana
dermişiiiim deme bence sölediniz neyse bakalım es geçiyorum bunu hmmm
he valla uygulamalı aparatlı vs..anaaam şaşırdım kendimi ya
kısss inşallah tayininiz buralara gelir tabi hayırlısıysa ..ne iyi olurdu valla senden .çok şey öğrenirdimm önce gitar çalmayı sonradaaa neysee söylemiyim şimdii
benden önce sevo var o bizim grup başkanı oda yanına geliyo zaten yazık senin kocaya acos-dım şimdi sevolar gittikten sonra sendeki büyük değişimi şokla izleyecek adamcağızz

evet bu daha açıklayıcı daha güzel ...benim 4 aşılama 2 tüp bebek bu arada

töbeler olsunn Allah kuru iftiradan saklasınn yemin billah söylemedim sevo ya kimin bana çıktığını .oda aynı şekilde söylemedi

arkadaşlar iyi bakın kendinize inşallah allah herkesin gönlü gere verir hepimize inşallllaaah AMİN sonra görüüüürüz:80::80::80:

güle güle kamer

tubişimm Allah büyük be bacımm hiç belli olmazz her ay umut var neden olmasınkii belkide zamanı geldii şuandaa göbüşünde duruyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…