- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
dermişiiiim deme bence sölediniz neyse bakalım es geçiyorum bunu hmmm
he valla uygulamalı aparatlı vs..anaaam şaşırdım kendimi ya
benden önce sevo var o bizim grup başkanı oda yanına geliyo zaten yazık senin kocaya acos-dım şimdi sevolar gittikten sonra sendeki büyük değişimi şokla izleyecek adamcağızz
ay pardon yaa gözümden kaçmış :18:evet bu daha açıklayıcı daha güzel ...benim 4 aşılama 2 tüp bebek bu arada
ayyy senin ağznını yerim ben nurcikkktubişimm Allah büyük be bacımm hiç belli olmazz her ay umut var neden olmasınkii belkide zamanı geldii şuandaa göbüşünde duruyordur
evet ya sorma çok dikkat ediyorum vardır beliki diye amaa ne bileiym yok ya gelmez o şans bu taraflara yineden allaha büyüktür. bu mübarek eyoın hür*****e bizide üldürsün allahımkaçarmı bizden yaaaaiyiyim çok şükür ayın 23 ünü deli gibi bekliyorum preseed kullandım bolca ama belim ve kasıklarımı ağrıttı meret ayy olmuşmudur acaba herifim evde biraz bakayım dedim sinemaya gidicez av mevsimine
ayy hadi tuğbişimmm inşallahh yaa beklemek çok zor dimibu aydan sonra bende alıcam preseed deniyecem bakalım yeniden benimki eli kulağında akşama kalmaz gelir kırmızılar
sus leynn yemin etme çekerim dilini heetöbeler olsunn Allah kuru iftiradan saklasınn yemin billah söylemedim sevo ya kimin bana çıktığını .oda aynı şekilde söylemedihem sölesede nerden bileceksinizki bana sarışın ela gözlü 188 boyunda 58.5 kg ağırlığında deniz kıyısında oturan brinin çıktığını hıh bana kimin çıktığını benim kime çıktığımı bilmeyinde gerisini ben görmezden gelirim
anamm uygulamalımıııdermişiiiim deme bence sölediniz neyse bakalım es geçiyorum bunu hmmm
he valla uygulamalı aparatlı vs..anaaam şaşırdım kendimi ya
benden önce sevo var o bizim grup başkanı oda yanına geliyo zaten yazık senin kocaya acos-dım şimdi sevolar gittikten sonra sendeki büyük değişimi şokla izleyecek adamcağızz
inanmadın dimitamam tamam inandık yalan yere yemin etme çarpılma başımıza
güle güle kamer
daha erken değilmi adetin için bugün kaçıncı günün ?sen benden bir gün önce olmuştun hatırlıyorum
ya göğüs uçlarım dün akşam resmen koptu düşecek diye korktum sancıdanşimdide bacak ve kasık ağrım başladı akşama yada yarına gelir canım
ayın 18 inde olmuştum bugün 26.gün zamanı geldi yane
anamm uygulamalımıııtöbe haşaa
inanmadın dimi
[
gülsemmi üzülsemmii anlıyamadımmöfff yaaaa daha şimdiden şu koltukta oturamıyorumbelim ayrı ağrıyo
kuyruk sokumum ayrı
9 gün var reg olmama canım 23.de bekliyorum ayy gelmez inşallah gördüğüm rüyalar gerçek olsun inşallah ya hepimizin tabii hatta önce sizler için diliyorum siz daha çok yıllar bekledinizdaha erken değilmi adetin için bugün kaçıncı günün ?sen benden bir gün önce olmuştun hatırlıyorum
tamam tamam inandık yalan yere yemin etme çarpılma başımıza
inanın kendim için değil kocacısım içino soğukta valla gezme azmine ayrıca hayranımkafası dağılsında normal bir birey olsun diye yoksaben evde olmayı çok seviyorum
neeesen olmayınca biz konuşmuyos öle şeyleri sen ağzımı açıyon sonra beni tutana aşk olsun oluyoyani gazsız iş yapamam benmi açıyom ağzını hanım hanımmm baaa bak senin ağzın açılmak için bahane aruyomuş taammı ..dimek gazla çalışıyon he iimiş buda
ya göğüs uçlarım dün akşam resmen koptu düşecek diye korktum sancıdanşimdide bacak ve kasık ağrım başladı akşama yada yarına gelir canım
göğüs uçlarınmı ağrıdı :92:haydi hayırlısı
valla ben artık şu belirtilere hiç takmıyacamm daha öncede bu tür belirtilerimiz oldu ama hepsi fos çıktı en iyisi hiç dinlememek kendimizi....ya göğüs uçlarım dün akşam resmen koptu düşecek diye korktum sancıdanşimdide bacak ve kasık ağrım başladı akşama yada yarına gelir canım
göğüs uçlarınmı ağrıdı :92:haydi hayırlısı
yok be ipeğim evet uzun zamandır göğüs ağrım ve şişkinlik olmuyodu geçen sene adet belirtilerimde vardı bu sene yoktu..ama büyük ihtimalle göğüslerimdeki kistlerden dolayı yine azdılar sanırım bi çocuk doğruup emzirsem geçecek kistler
heee uygulamalı malzemeler bebe yağı badem yağı kekik yağı ve yağlı olan tüm aparatlaranamm uygulamalımıııtöbe haşaa
[
niyekiii hastamısın hayrola:26:öfff yaaaa daha şimdiden şu koltukta oturamıyorumbelim ayrı ağrıyo
kuyruk sokumum ayrı
sancıdanmı koptu göğüs uçlarınya göğüs uçlarım dün akşam resmen koptu düşecek diye korktum sancıdanşimdide bacak ve kasık ağrım başladı akşama yada yarına gelir canım
ayın 18 inde olmuştum bugün 26.gün zamanı geldi yanene sancıymış o öyle kıs yoksa vakumlattınmıki düşmesinden korktun hay allahh ımmm şeyy hmmmmmm
gül istersen ama inşallah sizde kuyruk sokumu ağrısı olmaz çok gıcık bi şey benim ablamda da olmuştugülsemmi üzülsemmii anlıyamadımm
9 gün var reg olmama canım 23.de bekliyorum ayy gelmez inşallah gördüğüm rüyalar gerçek olsun inşallah ya hepimizin tabii hatta önce sizler için diliyorum siz daha çok yıllar beklediniz
inanın kendim için değil kocacısım içinkafası dağılsında normal bir birey olsun diye yoksaben evde olmayı çok seviyorum
neeebenmi açıyom ağzını hanım hanımmm baaa bak senin ağzın açılmak için bahane aruyomuş taammı ..dimek gazla çalışıyon he iimiş buda
tubişim inaşşlah gördüğün rüyalar gerçek olur ..... gezin bacım gezin herşey gönlünüzce olsun
aaa kistmi var göğüslerindeee[
yok be ipeğim evet uzun zamandır göğüs ağrım ve şişkinlik olmuyodu geçen sene adet belirtilerimde vardı bu sene yoktu..ama büyük ihtimalle göğüslerimdeki kistlerden dolayı yine azdılar sanırım bi çocuk doğruup emzirsem geçecek kistler
heee uygulamalı malzemeler bebe yağı badem yağı kekik yağı ve yağlı olan tüm aparatlar
sonra nurcik sultanın son hali bu olacak
ay ben susuyorum ya valla iyi değilim galiba neler yazıyo bu parmaklar engel olamuyorum bşi türlü
kıss sus çatladım gülmekten burnum açıldı yeminleesancıdanmı koptu göğüs uçlarınne sancıymış o öyle kıs yoksa vakumlattınmıki düşmesinden korktun hay allahh ımmm şeyy hmmmmmm
aaa kistmi var göğüslerindeeecanııım özürdilerim bende makaraya sarmıştım af buyur e kontrolleri yaptırıyomusun peki
eğer emzirince geçekse ben emerim
aaa kistmi var göğüslerindeeecanııım özürdilerim bende makaraya sarmıştım af buyur e kontrolleri yaptırıyomusun peki
eğer emzirince geçekse ben emerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?