Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sen olmayınca biz konuşmuyos öle şeyleri sen ağzımı açıyon sonra beni tutana aşk olsun oluyo yani gazsız iş yapamam

evet bu daha açıklayıcı daha güzel ...benim 4 aşılama 2 tüp bebek bu arada
ay pardon yaa gözümden kaçmış :18:

tubişimm Allah büyük be bacımm hiç belli olmazz her ay umut var neden olmasınkii belkide zamanı geldii şuandaa göbüşünde duruyordur
ayyy senin ağznını yerim ben nurcikkk

anamm uygulamalımııı töbe haşaa
tamam tamam inandık yalan yere yemin etme çarpılma başımıza
inanmadın dimi

[

kızlar aklıma gelmişken saraçoğlunu arayayım bakalım görüşebilirsem 3.aşama kürlerini öğrenim gelirim birazdan

anamm uygulamalımııı töbe haşaa

[
heee uygulamalı malzemeler bebe yağı badem yağı kekik yağı ve yağlı olan tüm aparatlar
sonra nurcik sultanın son hali bu olacak
ay ben susuyorum ya valla iyi değilim galiba neler yazıyo bu parmaklar engel olamuyorum bşi türlü
öfff yaaaa daha şimdiden şu koltukta oturamıyorum belim ayrı ağrıyo
kuyruk sokumum ayrı
niyekiii hastamısın hayrola:26:

gülsemmi üzülsemmii anlıyamadımm
gül istersen ama inşallah sizde kuyruk sokumu ağrısı olmaz çok gıcık bi şey benim ablamda da olmuştu

aaa kistmi var göğüslerindeeecanııım özürdilerim bende makaraya sarmıştım af buyur e kontrolleri yaptırıyomusun peki
eğer emzirince geçekse ben emerim

neeebenmi açıyom ağzını hanım hanımmm baaa bak senin ağzın açılmak için bahane aruyomuş taammı ..dimek gazla çalışıyon he iimiş buda [/QUOTE]

aaa kistmi var göğüslerindeeecanııım özürdilerim bende makaraya sarmıştım af buyur e kontrolleri yaptırıyomusun peki
eğer emzirince geçekse ben emerim

ya fazlaca eşim emiyi ama olmuyo olmazsa bide öle deneriz yaa tuğbişşş bizi kovacaklar burdan heee sapıkızz biz yaaa

arkadaşlar aslında muhabbet çok iyi özlemişimde ama benim herif söylenmeye başladı en iyisi çıksam ii olur malum bizimkine gelip gidiyolar öpüyorum herkesi
sırf maksat muhabbet olsun diye gülüp eğlenelim kafamızı dağıtalım diye abuk abuk şeyler yazıyorum kızmayın darılmayın emii
tosti nerde ya geldi gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…