Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aaa deliye bakk neden kızıyormuşuzz hiç öyle düşünmee ..benim hoşuma gidiyoo vallaa
hade size iyi eğlencelerrr bacımmm

tubiiiiiiş kendine gel kardeş topik ceza yiyecek senin parmaklar neler yazıyo öyle
ıııh taam susuyorum ya sevo burda olunca benim ahlak kural dışına çıkıyy ne yapayım

kıss sus çatladım gülmekten burnum açıldı yeminlee
ya ben biliyorum sizinde içinizde gizli bir şehvet yatuyııı bak nasılda açıldı tıkalı olan heryerinnn
ya fazlaca eşim emiyi ama olmuyo olmazsa bide öle deneriz yaa tuğbişşş bizi kovacaklar burdan heee sapıkızz biz yaaa
senin yüzünden şeytan tüyümü var nedir senin ismini görmek bile beni şehvete bağliyii

güle güle tuğbiş bak bi geldin havamızı değiştirdin sağolasın canım

kızlar uzun zamandır var fibrokistler hatta uzun zamandır kontrolede gitmiyom işyerinden herşey için izin alır oldum bide bunu çıkartmayayım..devlete gitcem muayene olcam bana gün verecek o günde tekrar gidicem sonra bi gün sonra sonucu doktora göstercem ooo işte işş boşver yapılacak bişey yok zaten

ıııh taam susuyorum ya sevo burda olunca benim ahlak kural dışına çıkıyy ne yapayım

ya ben biliyorum sizinde içinizde gizli bir şehvet yatuyııı bak nasılda açıldı tıkalı olan heryerinnn

senin yüzünden şeytan tüyümü var nedir senin ismini görmek bile beni şehvete bağliyii[/QUOTE]
sen sevoya .sevoda sana atıyor suçuu
kime inanacağımzı şaşırdıkk

tubiş sinemaya ne zaman gidiyordun ,git istersen bacım senn

evet evet tubiş biz seni tutmayalım
vaaaay dimek öyle e ben gideyim madem istenmediğim yerde ne işim var dimi yanii şaka bi yana valla çıktım kocam bunları okursa benden şüphe edecek herif
fazlaca gaza geldin bence senn
ablası gazla iş yapıyo ya ne edcen ilgi alanına giren muhabbet bulmuş kim tutar sevoyu yürü beee

senin yüzünden şeytan tüyümü var nedir senin ismini görmek bile beni şehvete bağliyii[/QUOTE]

desene bahanemiz birbirimiz oluyos ben sana sen bana atıyon

nede olsa kist bu canım ihmal etmeye gelmezz en kısa zamandaa git bunun içindee

sevocum seni korkutmak istemem ama ihmal etme canım işte iş dediğin
önemsiz bi şey değil tedavilerde hormon kullanıyoruz biliyosun onun için göğüs muayenesi önemli canım

artık bize sapık sevo, sapık tuğbiş demezlerse ne olayım

sen sevoya .sevoda sana atıyor suçuu
kime inanacağımzı şaşırdıkk
gördüğünüze inanın o zmaan
ya bak sakın ve sakın ihmal etme onları allah korusun öle bi an olurki yeni doğmuş danaya emzirsen kar etmez allah korusun şaka bi yana sen bi gitte gün versinler böle boş beklemek yerine verilen günü beklersin allah korusun neler görüp duyuyoruz en azından kontrol ettir ne demek yapılacak bişey yok olmaz olurmu bi ilaç bişey verir canımm...

nede olsa kist bu canım ihmal etmeye gelmezz en kısa zamandaa git bunun içindee

sevocum seni korkutmak istemem ama ihmal etme canım işte iş dediğin
önemsiz bi şey değil tedavilerde hormon kullanıyoruz biliyosun onun için göğüs muayenesi önemli canım

normalde 6 ayda bir renkli ultrason çektirmem lazım 3 senedir gitmiyom ama en son gittiğimde doktor yapılacak bişey yok dedi kanserle alakası yok kansere dönüşme riski yok denecek kadar az sanırım.ama tedaviside yok süt salgılayıp çocuğunu emziirnce geçer dedi..bende ozamandan beridir çocuk bekliyom işte

haydin allaha emanetlerimsiniz sizleri seviyorum çok çok çok öpüyorum en saf olanından en masumundan
görüşmek üzere
kaç gündür sık giremiyodum bari bugün telafi edeyim dedim bir ettim pir ettim galiba...
yüzsüzün yüzü kızarmaz derler ama yazdıklarımı okuyunca değil yüzüm vücudumun her yanı kızardı

kazen amca affet bu çocuğu deli dumrul yazmış karalamış e kızlar yan yana gelince hep aynı muhabbeti yapar bilirsin hoşgör sende öperim sakalından amcaa

tamam kızlar en kısa zamanda gitmeye çalışcam :86:

bu arada saraça bir türlü ulaşamıyom çok yoğunn :87:

sen bilirsin tabiki de ihmal etme en küçük ihtimalleri bile göz ardı etmemek lazım

güle güle tuğbişimmmm iyi seyirler bizde gitcez ona yakında fırsat bulursak

giderken bile munzurluğunla gidiyorsunnn .kazen abimizin kulağına gitmez inşallah

öpüldün sende bacımm hayden Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…