demek aldın donuuhoşbuldum aplammm çok şükür iyi bebiş tepinip duruyoo sen nasılsın aplacım
ne datlı olmuşsundurr kızzz
kıs dün ben kırmızı don aldımm kurbanımaa pekk sexüüüüüü
hoşbuldum aplammm çok şükür iyi bebiş tepinip duruyoo sen nasılsın aplacım
ne datlı olmuşsundurr kızzz
kıs dün ben kırmızı don aldımm kurbanımaa pekk sexüüüüüü
demek aldın donuukime aldın o talihli benmiyim yoksaa
demek aldın donuukime aldın o talihli benmiyim yoksaa
:81::81::81::81::81:iyiyim canım ...bende dün aldım hediyemi kırmızı don almıcaktım bende aldm
iyiyim canım ...bende dün aldım hediyemi kırmızı don almıcaktım bende aldm
sana değil bana almış
sana değil bana almış
şunlara bakın hele bana ve sevoya diyo birde ..haberiniz var sizin birbirnizden dimine aldın aplamm banaa ne zmaan gelirr :))
kırmızı kırmızı giyerim artıkın apla ben sana o elbiseyi göndermek istiyorum nasıl yapcaz
şunlara bakın hele bana ve sevoya diyo birde ..haberiniz var sizin birbirnizden dimi
elbise meselesi ne ozamanhiçte bilemmm taam mııı haberimizz yokkkk
ne aldın aplamm banaa ne zmaan gelirr :))
kırmızı kırmızı giyerim artıkın apla ben sana o elbiseyi göndermek istiyorum nasıl yapcaz
hayırlısı canım sağlık olsunamann bea eşim g ehliyet alacaktıı güvenliği bırakıp başka işlere bakacaktıkk adiler sağlık raporu vermemişler yattı bizim iş
bakk ipek aplanında haberii yokk gördünn müü quzummelbise meselesi ne ozaman
talihlim sen değilsin üzgünüm :26:....hangi elbise canım
hayırlısı canım sağlık olsun
bakk ipek aplanında haberii yokk gördünn müü quzumm
aplacım demiştimya bi tane bebek elbisesi ördüm sana gönderiyim diyee senin bebişş bencee kızçe hedayem olsun çirkine melike teyzesi ördü die giydirecen
ya kızlar sizin siteyle sorununuz yok galiba benim hala sorun devamö ediyo donuyo yaa
melikemm hoşgeldin bacımm geçmiş olsun yaa sende hastalanmışsınn
demek çekiliş merakı hepimizi sarmışşşama melikeye ben çıktım kızlar merak etmeyin
hayır canım ben ser veririm sır vermemşunlara bakın hele bana ve sevoya diyo birde ..haberiniz var sizin birbirnizden dimi
amann bea eşim g ehliyet alacaktıı güvenliği bırakıp başka işlere bakacaktıkk adiler sağlık raporu vermemişler yattı bizim iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?