İyİyİm edam sen nasılsın canım
TAMAMDIR CANIM EKLEDİM SENİ
evet canım yine cumaya kadar
canım sen aşılama tedavisi görecektin dimi ??yoksa yumurtlama tedavisimi görüyordun ??
eşinde problem yoksa korkma yumurta tembelliği tedavisi kolay inş bu ay bebişin karnına konacak ALLAHın izni ile
canım benim çıkmam lazım daha meryem suresini okuyacam iyi geceler sana tatlım opuyorumnanaktan
Günaydın arkadaşlar mutlu günler...
çok güzel bir yazı canım çok doğru rabbim hepimize hayırlısıyla evlat nasip eder inşallah bu yolda çabalayan kullarının kucaklarını boş bırakmasın aminn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Allah'ü Teala buyurdu "bana günahsız bir ağızdan dua ediniz". Bunu duyan sahabeler peygamber efendimize (s.a.v) "Ya rasulullah biz gühahsız değiliz ki" dediler. Bunun üzerine efendimiz "Mü'minin mü'mine duası gühahsız bir ağızdan yapılmış gibidir" buyurdular...
İslam bizdeki eneden (benlik) kurtulup nahnüye (biz) geçmemizi ister...O halde bizler birbirimize sık sık dua etmeliyiz ki bencillik damarlarımız kurusun...
Ebu´d-Derdâ´dan (R. A) yapılan rivayete göre, o Rasulullah Sallallahu Aleyhi ve Sellem´in şöyle dediğini dinledi: "Hangi bir müslüman kul, gıyabında kardeşine duâ ederse, muhakkak (görevli) melek: Ettiğin duâ kadar sana da var, der."
Alıntıdır...duagünlüğü
sağol canım benim azaldı şükür okuyoruz devam senin ağrıların geçtimi canım nasılsın bugün4444 Salavat-ı Tefriciyye Listesi
bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............100
nevo.............500
tuyaneda......100
yıldız............200
jollita............200
nazraca.........250
toplam 2950.....kalan 1494
tuyaneda için (eda)
ipek.........1000
sevda ......300
kedersiz.....500
nevo..........500
tuyaneda....1000
yıldız...........200
jollita...........200
nazraca.......250
toplam 3950.....kalan494
nazraca için (zuhal)
zuhal......2144
ipek..........500
kedersiz...500
sevda........300
nevo.........500
tuyaneda..100
yıldız........200
jollita........200
toplam 4444
ZUHALCİM inan biz okurduk arkadaşım ,neden aradınki kardeşini benneyaptımki... ianan ben okuyunca hiçmi hiç rahatsız olmuyorum diğer arkadaşlarımda öyledir eminim bu duaları ALLAH rızası için yapıyoruz azda olsa sevap işliyoruz keşke kardeşine okadar çok yüklemeseydin eğer bitiremezlerse yine haber ver bize canım okuruz evvelallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?