Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

İyİyİm edam sen nasılsın canım

iyiyim bende yarın kontrolüm var bakalım iğne olucam eğer yumurtalar istenilen ebata geldiyse hayırlısı inşallah bu sefer rabbim ol derde olur.tesbihler gene cumaya kadar dimi canım ben 1000 tane kendime alıyorum 100 er tanede diğer arkadaşlar için alıyim....

TAMAMDIR CANIM EKLEDıM SENı
evet canım yine cumaya kadar
canım sen aşılama tedavisi görecektin dimi ??yoksa yumurtlama tedavisimi görüyordun ??

TAMAMDIR CANIM EKLEDİM SENİ
evet canım yine cumaya kadar
canım sen aşılama tedavisi görecektin dimi ??yoksa yumurtlama tedavisimi görüyordun ??

yok canım aşılamaya şuan gerek yok dedi doktorum klomen ile 6 ay denicez olmazsa aşılama dedi ki olur diye umit ediyoruz sadece sağ yumurtalığımda tembellik varmış okadar hayırlısı artık bakalım

eşinde problem yoksa korkma yumurta tembelliği tedavisi kolay inş bu ay bebişin karnına konacak ALLAHın izni ile

canım benim çıkmam lazım daha meryem suresini okuyacam iyi geceler sana tatlım opuyorumnanaktan

eşinde problem yoksa korkma yumurta tembelliği tedavisi kolay inş bu ay bebişin karnına konacak ALLAHın izni ile

yok eşimde bi problem yok sadece sağ yumurtalığımda tembellik var okadar amiiiiiinn inşallah bebeişim olur bu ay hayırlısıyla sizlerinde dualarıyla yarın doktordan gelince olanları yazarım görüşmek üzere...

kızlar bişey demeyi unuttum
kedersiz
meyrem suresini eğer 41 gün okıuyacaksan 3gün oruç tutman gerekiyor bide adet olsanda yerine başkası devam edecek

ben 1sene önce okumuştum oruç tutmuştum sonra arada aklıma geldikçe okudum

iyi geceler kızlar
dışardaki işim geç bitti, eve gel,yemek yap filan derken uyumuş kalmışım koltukta
kedersiz umarım üşütmedir taş değildir canım sen de suya devam et
yıldız,nazraca,tuyaneda inşallah tedavileriniz hayırlı uğurlu sonuçlanır dualarımızdasınız
canlarım ben de tefriciyeyi Allah rızası için seve seve okuyorum, kimse yanlış anlamasın...

offff yarın yatılı misafirim geliyo.....
tedavi sırasında hiç iyi olmadı bu
giremezsem beni merak etmeyin.

Allah'ü Teala buyurdu "bana günahsız bir ağızdan dua ediniz". Bunu duyan sahabeler peygamber efendimize (s.a.v) "Ya rasulullah biz gühahsız değiliz ki" dediler. Bunun üzerine efendimiz "Mü'minin mü'mine duası gühahsız bir ağızdan yapılmış gibidir" buyurdular...

ıslam bizdeki eneden (benlik) kurtulup nahnüye (biz) geçmemizi ister...O halde bizler birbirimize sık sık dua etmeliyiz ki bencillik damarlarımız kurusun...

Ebu´d-Derdâ´dan (R. A) yapılan rivayete göre, o Rasulullah Sallallahu Aleyhi ve Sellem´in şöyle dediğini dinledi: "Hangi bir müslüman kul, gıyabında kardeşine duâ ederse, muhakkak (görevli) melek: Ettiğin duâ kadar sana da var, der."

Alıntıdır...duagünlüğü

çok güzel bir yazı canım çok doğru rabbim hepimize hayırlısıyla evlat nasip eder inşallah bu yolda çabalayan kullarının kucaklarını boş bırakmasın aminn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım benim azaldı şükür okuyoruz devam senin ağrıların geçtimi canım nasılsın bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…