heee kız ya oğlanın folloşunu görürsen kız diye sayıklarısın sen yinekız.kız..kız...:92: :92: :92: :92: :92:
Allah kabul etsin canımm ..orucunu açmadan öncee bir bardak suya 21 defa ya halik ya bari ya müsavir diye okuyup üfle o suyla orucunu aç ..bizim içinde dua ettslm millet nabersiniz ben bugün orucum allah kabul ederse başım çok ağrıyor yemek yapmadım daha iki saat kaldı ezana bi bakıpğ çıkayım dedim yemekten sonra gelirim öpüyorum sizeri allaha emanet olun canlarım
heee kız ya oğlanın folloşunu görürsen kız diye sayıklarısın sen yine
heee kız ya oğlanın folloşunu görürsen kız diye sayıklarısın sen yine
tubiş bende dua isterimallah kabul etsin canımm ..orucunu açmadan öncee bir bardak suya 21 defa ya halik ya bari ya müsavir diye okuyup üfle o suyla orucunu aç ..bizim içinde dua ett
sağol anneeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm amiiiiiiiiiiinnnnnntubiş allah kabul etsin canım
Valla öyle inandırdımki kendimi kız olacağına allah verede hayal kırıklığına uğramıyım
sanırım öyle olacakk...ama kız çıkarsadaa 5 kişi kendine gelemiyecek bir kaç günbu gidişle sen erkek olduğunu öğrendikten sonra iki gün kendine gelemicen
sanırım öyle olacakk...ama kız çıkarsadaa 5 kişi kendine gelemiyecek bir kaç gün
tamam canım yapayım sağol söylediğin için herzaman ediyorum sen ne diyon ya annem hep ediyom hep ediyom fatmagül hep ediyomAllah kabul etsin canımm ..orucunu açmadan öncee bir bardak suya 21 defa ya halik ya bari ya müsavir diye okuyup üfle o suyla orucunu aç ..bizim içinde dua ett
kız hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatlide şimdi böle diyoruz bebede arada kalıcak bakhangi teyzoşu yanıltsam diyevalla öyle inandırdımki kendimi kız olacağına Allah verede hayal kırıklığına uğramıyım
allahım kabul edersen hepinize ediyorum inşallah bu arada aklıma ne geldi biliyonuzmu damlaselenin duasını yarın okuam deidm maşallah bunda bi hayır var ben oruçluyken onun duasını ukucam vede mübarek eyda okunuyo duaları haydi hayırlısıInatçı bu inatçı
tubiş bende dua isterim
hep gül emiiBugünde çok güldürdünüz beni
ayyy sene çok yaşaa fatmagülün abisiiitamam canım yapayım sağol söylediğin için herzaman ediyorum sen ne diyon ya annem hep ediyomhep ediyom fatmagül hep ediyom geldiler baaaa
kız hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatlide şimdi böle diyoruz bebede arada kalıcak bakhangi teyzoşu yanıltsam diyesağlık sıhhat başta
allahım kabul edersen hepinize ediyorum inşallah bu arada aklıma ne geldi biliyonuzmu damlaselenin duasını yarın okuam deidm maşallah bunda bi hayır var ben oruçluyken onun duasını ukucam vede mübarek eyda okunuyo duaları haydi hayırlısı
en önemlisi sağlıklı hayırlı bir evlat olması allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin .....damlanın duaları yumurta toplamaya denk geliyo çok güzel bi zaman bence transferinden önce hazırlığımız biticek inşallah hayırlı olurtamam canım yapayım sağol söylediğin için herzaman ediyorum sen ne diyon ya annem hep ediyom hep ediyom fatmagül hep ediyomgeldiler baaaa
kız hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatlide şimdi böle diyoruz bebede arada kalıcak bakhangi teyzoşu yanıltsam diyeSağlık sıhhat başta
allahım kabul edersen hepinize ediyorum inşallah bu arada aklıma ne geldi biliyonuzmu damlaselenin duasını yarın okuam deidm maşallah bunda bi hayır var ben oruçluyken onun duasını ukucam vede mübarek eyda okunuyo duaları haydi hayırlısı
hepimiz hep gülelimhep gül emii
damlaselen için ayetel kürsi(313)
Allahım emeklerini boşa çıkarma
kedersiz.....30 okudu
ipek.............43
bulut83.......50
sevdanehri..30 okudu
sevdamce....50
bynkutluay...30
srp16...........30
s.tuğba........50
ama ben sana o gün yazdımm fazla alan olduğu için seninkilerden eksilttim dedim ..senin gözünden kaçmış demekii :26:kızım ben 50 almıştım 50 tane okudum 43 nerden çıktı şimdi
ama ben sana o gün yazdımm fazla alan olduğu için seninkilerden eksilttim dedim ..senin gözünden kaçmış demekii :26:
bak yazmışımm işte sen görmemişsingünaydınn ..canım ayetel kürsiden 7 eksik okuyacaksın .diğer kızlar fazla alınca senin aldıklarından eksilttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?