Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Allah kabul etsin canımm ..orucunu açmadan öncee bir bardak suya 21 defa ya halik ya bari ya müsavir diye okuyup üfle o suyla orucunu aç ..bizim içinde dua ett

Allah kabul etsin canımm ..orucunu açmadan öncee bir bardak suya 21 defa ya halik ya bari ya müsavir diye okuyup üfle o suyla orucunu aç ..bizim içinde dua ett
tamam canım yapayım sağol söylediğin için herzaman ediyorum sen ne diyon ya annem hep ediyom hep ediyom fatmagül hep ediyom geldiler baaaa
valla öyle inandırdımki kendimi kız olacağına Allah verede hayal kırıklığına uğramıyım
kız hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatlide şimdi böle diyoruz bebede arada kalıcak bakhangi teyzoşu yanıltsam diye sağlık sıhhat başta

Inatçı bu inatçı

tubiş bende dua isterim
allahım kabul edersen hepinize ediyorum inşallah bu arada aklıma ne geldi biliyonuzmu damlaselenin duasını yarın okuam deidm maşallah bunda bi hayır var ben oruçluyken onun duasını ukucam vede mübarek eyda okunuyo duaları haydi hayırlısı

ayyy sene çok yaşaa fatmagülün abisiii

ya yine takıldım çıkamıyorum kızlar kusura bakmayın çıkamda yemek yapayım olurmu öpüyorum herkesi hoşçakalın dedim ve çıktım yemekten sonra gelirim inş..

en önemlisi sağlıklı hayırlı bir evlat olması allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin .....damlanın duaları yumurta toplamaya denk geliyo çok güzel bi zaman bence transferinden önce hazırlığımız biticek inşallah hayırlı olur
hepimiz hep gülelim

damlaselen için ayetel kürsi(313)
Allahım emeklerini boşa çıkarma
kedersiz.....30 okudu
ipek.............43

bulut83.......50
sevdanehri..30 okudu
sevdamce....50
bynkutluay...30
srp16...........30
s.tuğba........50

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…