Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kova canımcım.....bu arada damlacım ben katılamadım çünkülüm şuan sahalardan uzağım anladıns en onu.innşallah bir dahakş sefere..

kova canımcım.....bu arada damlacım ben katılamadım çünkülüm şuan sahalardan uzağım anladıns en onu.innşallah bir dahakş sefere..

hoşbulduk canım lafı mı olur allah okuyan okumayan herkesten razı olsun burda birbirimizi görmesekte aynı şey için atıyo kalplerimiz onun özlemiyle yanıyo yüreklerimiz belki tanımıyoruz birbirimizi ama aynı şey için küçücük bi mucize için hep birlikte dua ediyoruz birbirimize dualara katılamasakta kalplerimiz bir allahım hepimizin yardımcıısı olsun

hoşbulduk canım lafı mı olur allah okuyan okumayan herkesten razı olsun burda birbirimizi görmesekte aynı şey için atıyo kalplerimiz onun özlemiyle yanıyo yüreklerimiz belki tanımıyoruz birbirimizi ama aynı şey için küçücük bi mucize için hep birlikte dua ediyoruz birbirimize dualara katılamasakta kalplerimiz bir allahım hepimizin yardımcıısı olsun

ne kadan harika bir burç olduğunu söylememe gerek yok o halde ipekcim yakınen bilşyorsun aha aha senin neydi,dur tahmin edeyim akrep ya da yengeç son tahmin hakkım başak

ne güsel söyledin damlacım Allah hepimizden razı olsun innşallah ve en yakın zamanda ıngaaalar doldursun evimizi..Rabbim okunan duaları kabul etsin innşallah

hoşgeldin saes hımm demek hiç görmedin bizi o halde çok şey kaçırmışsın diyorum ama zararın neresinden dönersen kardır dimi ehe ehe,ben Melike memnun oldum aslında epeydir burdayım epeydir derken 4-5 ay sanırım emin değilim ama bana yıllar gibi geliyor.ben de seni ilk kez görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…