ayyy gerçekten miii çok güzel ben ikizler burcuna bayılırım hem en sevdiğim arkadaşlarım ikizlerdi hem tocem ikizler ,çok eğlenceli bir burçtur arada ariplikleri olur ama kendi burcumdan sonra en sevdiğim ikinci burç
kızlar hepinizden biblerce kere alllah razı olsun allah herkesin gönlünün muradını versin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...
kova canımcım.....bu arada damlacım ben katılamadım çünkülüm şuan sahalardan uzağım anladıns en onu.innşallah bir dahakş sefere..
kova canımcım.....bu arada damlacım ben katılamadım çünkülüm şuan sahalardan uzağım anladıns en onu.innşallah bir dahakş sefere..
hoşbulduk canım lafı mı olur allah okuyan okumayan herkesten razı olsun burda birbirimizi görmesekte aynı şey için atıyo kalplerimiz onun özlemiyle yanıyo yüreklerimiz belki tanımıyoruz birbirimizi ama aynı şey için küçücük bi mucize için hep birlikte dua ediyoruz birbirimize dualara katılamasakta kalplerimiz bir allahım hepimizin yardımcıısı olsun
ne güsel söyledin damlacım Allah hepimizden razı olsun innşallah ve en yakın zamanda ıngaaalar doldursun evimizi..Rabbim okunan duaları kabul etsin innşallah
ne güsel söyledin damlacım Allah hepimizden razı olsun innşallah ve en yakın zamanda ıngaaalar doldursun evimizi..Rabbim okunan duaları kabul etsin innşallah
minnakçım akrep canım ...kızlar gitme vakti gelmiş hazırlanayım malum çiş olayları
herkese iyi akşamlar
herkese ıyı aksamlar arkadaslar...nasılsınız?bu sıtede sızınle ılk defa karsılastım...
iyi akşamlar sağolun siz nasılsınız bende ilk defa karşılaşıyorum sizinle demek denk gelmedik hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?