Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

damlaselen için ayetel kürsi(313)
Allahım emeklerini boşa çıkarma
kedersiz.....30 okudu
ipek.............43 okudu
bulut83.......50

sevdanehri..30 okudu
sevdamce....50
bynkutluay...30
srp16...........30
s.tuğba........50

haklısın be kuzum bende de hal kalmıyorki zaten bugün migren tuttu bir de okulda nöbetçiydim katmerlendi yani suratsızlığım.hediyemin don parçasını aldım bugün ,ana hediyemi dün aldım innşallah bir aksilik olmazsa yarın göndericem.sen ne yaptın aldın mı hediyeni

evet cankuş 28 ocakda yanııııı benim doğumgünümden bir gün sooora aha aha.haa aklıma geldi senin bebiş ne burcu olacak

bende aldım canım kızlar 25 gibi göndeririz dedikleri için göndermedim önümüzdeki hafta göndericem
evet cankuş 28 ocakda yanııııı benim doğumgünümden bir gün sooora aha aha.haa aklıma geldi senin bebiş ne burcu olacak

ikizler olucak

ayyy gerçekten miii çok güzel ben ikizler burcuna bayılırım hem en sevdiğim arkadaşlarım ikizlerdi hem tocem ikizler ,çok eğlenceli bir burçtur arada ariplikleri olur ama kendi burcumdan sonra en sevdiğim ikinci burç

selam kızlar öğlen düştüm siteden tekrar da giremedim sitw yapımda diyo sürekli bende arkadaşa kahve içmeye gittim biraz önce geldim şimdi girdi çok şükür nasılsnız

damlaselen için ayetel kürsi(313)
Allahım emeklerini boşa çıkarma
kedersiz.....30 okudu
ipek.............43 okudu
bulut83.......50

sevdanehri..30 okudu
sevdamce....50
bynkutluay...30
srp16...........30
s.tuğba........50

kızlar hepinizden biblerce kere alllah razı olsun allah herkesin gönlünün muradını versin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…