Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben yenı sayılırım ıpek nurcan ve fatos ıle tanıstım ama sızınle ılk defa karsılastım.2 defa gordum sızlerii

çok memnun oldum bende uzun zamandır yoktum bilgisayar arızalıydı uzun zamandır giremiyordum siz kaç yıllık evlisiniz ne zamandır istiyosunuz bebeği

çok memnun oldum bende uzun zamandır yoktum bilgisayar arızalıydı uzun zamandır giremiyordum siz kaç yıllık evlisiniz ne zamandır istiyosunuz bebeği

bız 17 aylık evlıyız ve 1 yıldan bu yana ıstıyoruz ama olmadı esımde bende bı sorun yok denıldı ama sımdılık kavusamadık bebegımıze...rabbım ne zaman nasıp ederse artık ama suan 2.asılamamın sonucunu beklıyoruz bugun 10.gunumuz 4 gun sonra tutup tutmadıgını ogrenıcez ınsallah..

tsk bende esma evet ben yenıyım burada 2 hafta oldu ama uzun zamandır zıyaret edıyordum durumumdan dolayı malummm bebek hasretııı

hayırlısı canım az kalmış inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız allahım gönlünüze göre versin

kör görmez saçmalar bende yarın giremicem okudum neyse durum ben de kaçar yarın görüşürüz innşallah.herkese iyi akşamlar görüşmek üzere hatunlar gidiyim nemek yapıyım tocem gelir yakında

melıke senın bebegın var mı ?

tsk bende esma evet ben yenıyım burada 2 hafta oldu ama uzun zamandır zıyaret edıyordum durumumdan dolayı malummm bebek hasretııı

ne tesadüüüf deermişim malum evet hasretler aynı hepimizde doğal olarak.ben de üç buçuk yıllık evliyim ve 2 yıldır istiyoruz ama sebepsiz yok.henüz bir tedaviye başlamadık sadece bir dönem klomen kullandım o kadar.innşallah yaza doğru aşılama falan olar kısmetse

hayırlısı olsun rabbım hepımıze nasıp eder ınsallah cabuk zamanda bole olmayııı

arkadaşlar ağlıyorum şu anda tutamıyorum kendimi,sadece ağlıyorum face de bişi paylaşmışlar çocuk ıstismarıyla ilgili bişey bi tane insan denemeyecek kadar adi bir kadın minicik bir bebeği 1.5 yaşlarında öyle banyo yaptırıyorki, seyretmekte zorlandımm ağlıyorummm, bebeği yere betona yatırmış sırtına basarak,suyu tasla habire fırlatır şekilde öyle bir atıyorki elindeki metal tas, çocuğun kafasına gözüne vura vura ayağıyla bir yandan da sırtını sürüyo, ayaklarıyla çocuğun arkadan bacak arasını açıyo,suyu aktarı veriyo saçını arkadan tutup yüzüne habire su atıyo nefes alamıyo çocuğum,sadece çığırıyor,yazarken gözümün önünde şu ana ağlıyorum, isyan etmek istemiyorum ALLAHIMMM BİZİ ÖZLEMİYLE YANIP TUTUŞTURURKEN anlam veremiyorum insanların masum yavruları incitebilmesine,sanırım orası çocuk esirgeme kurumuydu, allahım dedim eğer bana çocuk vermezsen,bir bebeğin hayatını kurtarmayı, bana yazmışsan, alıp bir çocuk esirgeme kurumundan da bakarım hemde gözüm gibii,bizi bunlarla sınama YARABBİM,SEN HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERRRR İSTEYEN HERKESE EĞER DEĞERİNİ KIYMETİNİ BİLECEKSE VERRRR,

anladım pekı herhangı bı sorun var mı? neden olmuyormus? mesela benımkısı sebepsızmıs hersey normalmıs yanı

bizede sebepsiz açıklanamayan infertilite dediler ama bizim sorun eşimde sperm sayızı azdı ameliyat oldu yaklaşık 2 sene geçti düzelme var ama şimdide hareketli sperm sayısı çok az ilk aşılamada zaten ümitlenmeyin olma ihtimali çok düşük dediler direk tüp bebek ama prosedür 2 aşılama sonra tüp bebek olduğu için 2 aşılama yaptırdık işte böyle canım

amin canım amin bütün söylediklerine katılıyorum kimi arar bulamaz kimide kıy*****i bilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…