Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

her hamilelikte aynı şeyler yaşıycaksın diye bişey yok canım .umudunu kesme bakalım hiç belli olmaz ..
ne zaman yapacaksın testi?
evet inşallah canım
bu hafta alırım akşam
hafta sonu yaparım ya bi yandan yapmak istemiyorum
benim netmi yavaş sayfalamı geç açılıyor

hangisi gerçek ismin acabaa
gerçek ismini söylemek istemeye bilirsin ama her seferinde insanları kandırma bence AYIP
e öyle diyon ya belki hatun iki isin kullanıyodur biri göbek adıdır belki
şaka bir yana tabi kesinlikle yanlış bir durum yalan bile söylediyse bir isimde kalınmalı biz burda herkesi bağrımıza basıp ismiyle dualar okuyoruz bari onun hatırına yapılmasın burası langır lungur öylesine bir yer değil burdaki herkes oldukça samimi ve içten aile gibiyiz arkadaşıda öyle gördükki özellerimizi açtık lütfen ebrar yada esma hatun sende samimi ol
nurcik öperim o ellerinden

serap sen daha olmadınmı kız ne duruyon yaptırsana bi test

nurcan sen nasıl oldun canım daha iyimisin
ben iyi değilim başım ağrıyor ve midem sertleşti oruç beni duman etti yanii azıcık yatayımı eşim gelene kadar kızlar kusura bakmayın öpüyorum siizleri

yapçam canım hafta sonunu bekliyom ne kadar beklersem o kadar iyi hayalkırıklığı için
canım muharrem ayı içinmi tuttun ALLAH kabul etsin
bu arada nurciş sen iyimisin hastamışın ben fazla geçmişi okuyamıyorum biliyosun geçmiş olsun

KIZLAR BEN ÇIKIYORUM KOCİŞ YOLDAYMIŞ MUTFAĞA GİREYİM BİŞELER HAZIRLİYİM
GÖRÜŞÜRÜK SONRA ŞEKERLER ÇOK ÖPTÜM
NURCİŞ BU ARADA BANA ÖZELDEN KIZLARIN FACE ADLARINI YAZARSAN SEVİNİRİM GERÇİ BEN BİRİLERİNE İSTEK GÖNDERDİM AMA İNŞALLAH DOĞRU KİŞİLERDİR
NEYSE ÖPTÜM KENDİNİZE İYİ BAKIN TATLİŞLER gözüm arkada kalcek ama napim
İYİ AKŞAMLAAAAAAR

iyi akşamlar kızlar selencim sadece sen varsın sanırım

serapcım inşallah bebişin içine konmöulştur bu gecikme hayra alamettir

kızlar bu arada dua ettiniz allah razı olsun benim gerçek ismim tuba onu söylemeyi unutum daha önce demştim ama sizde unutmuş olabilirsiniz hatırlatayım dedim

kurban olduğumm yüce Rabbim bu kardeşlerime hayırlı evlatlar nasib etsin yüreklerindeki ateşi dindirsin inşalahhh

Son düzenleme:
öptümm seyhan aplacımm bence pc başında değilsinn kanımcaa hayırlı akşamalrrrr

bu arada ben yarın gelememm kocişimm evdeee alışveriş falan var

buda mpda olmuş ya hafta sonunu bekliyomuş
hayırlısı olsun bakalım dualarımdasın canım

tatliş nuurcana gir ortak arkadaşları ekle işte kör dedenin şi gibi gözünü kapa kim gelirse artıkk

kurban olduğumm yüce Rabbim bu kardeşlerime hayırlı evlatlar nasib etsin yüreklerindeki ateşi dindirsin inşalahhh
meleğimsinnnnnnnnnn

öptümm seyhan aplacımm bence pc başında değilsinn kanımcaa hayırlı akşamalrrrr

bu arada ben yarın gelememm kocişimm evdeee alışveriş falan var
hmm yarın işler yoğun yani alış ve veriş var he haydi golay gele

hatunlar yarın eşim evde olduğu için şimdiden günaydınlarımı savuruyor herkesi ayrı ayrı mıncık mıncık ederek öpüyorum tabi masumca namıssızca değil
ÖNEMLİ NOT:
damlaselen yani adaşım tubi arkadaşımızın duasını yarın ikindi ve akşam ezanı arasında okucam bugünkü ipemin fazla okuduğu 7 taneyi ben eksik okuyorum durumu düzeltmek ev sahibi nurcan sultana tarafımca bırakılmıştır..
allah kısmet ederse yarın ve cuma günü niyetim niyet deyip sımsıkı bırakmadan tutuvercem orucumu ve kendimle birlikte buradaki herkes için ayrı ayrı dualarım var allah kabul etsin önce sağlık huzur..haydi cicoşlar öperim sizi kocaman
heee
beni öseyin taaamııı

• :2:

• :13:

• :18:

• :26:

• :44:

• :76:

• :78:
  • :79:
  • :80:
  • :81:
  • :82:
  • :83:
  • :84:
  • :85:
02:33
bu saatte tuğbadan normal bir eylem beklenmez dimi ama :))

Son düzenleme:
günaayyyydıııııııınnnnnnn hepinize arkadaşlar listede adı geçen bütün arkadaşlarıma ALLAHIM en kısa zamanda yaşatsın mutluluğu YANINDA BANA DA inşallah, hepinizin dualarını ALLAH KABUL ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…