tamam canım ben onları ekliyim bakemyanımdaki yeğenim canım .birde ablam var
oo olmazmıı .tuğba,şifa,duru,fatma ve leydim var
evet inşallah canımher hamilelikte aynı şeyler yaşıycaksın diye bişey yok canım .umudunu kesme bakalım hiç belli olmaz ..
ne zaman yapacaksın testi?
e öyle diyon ya belki hatun iki isin kullanıyodur biri göbek adıdır belkihangisi gerçek ismin acabaa
gerçek ismini söylemek istemeye bilirsin ama her seferinde insanları kandırma bence AYIP
yapçam canım hafta sonunu bekliyom ne kadar beklersem o kadar iyi hayalkırıklığı içinserap sen daha olmadınmı kız ne duruyon yaptırsana bi test
nurcan sen nasıl oldun canım daha iyimisin
ben iyi değilim başım ağrıyor ve midem sertleşti oruç beni duman etti yaniiazıcık yatayımı eşim gelene kadar kızlar kusura bakmayın öpüyorum siizleri
1.......KedersizSeni Bekliyoruz Bebiş
3....Sevdanehri54Cennet Kokulum Hadi Gel
4.....S.tugbaHadi Gel Artık
6......YelizipucuGel Artık Melek Kokulum
8.....ŞifaaUsanmadan Bebek Bekleyen
9.....Asi38Nerdesin Meleğim???
10......maiberfpiyuvvvvvvvv
11......Umudunukaybetmeanne olmak istiyorum
12.......FtsedpMASAL'ım Gel Bebeğim
13........damlaselenbekletme anneciğini
14........ezgim_ezseni bekliyorum bebeğim
16........selsebil
buda mpda olmuş ya hafta sonunu bekliyomuşyapçam canım hafta sonunu bekliyom ne kadar beklersem o kadar iyi hayalkırıklığı için
canım muharrem ayı içinmi tuttun ALLAH kabul etsin
bu arada nurciş sen iyimisin hastamışın ben fazla geçmişi okuyamıyorum biliyosun geçmiş olsun
tatliş nuurcana gir ortak arkadaşları ekle işte kör dedenin şi gibi gözünü kapa kim gelirse artıkkKIZLAR BEN ÇIKIYORUM KOCİŞ YOLDAYMIŞ MUTFAĞA GİREYİM BİŞELER HAZIRLİYİM
GÖRÜŞÜRÜK SONRA ŞEKERLER ÇOK ÖPTÜM
NURCİŞ BU ARADA BANA ÖZELDEN KIZLARIN FACE ADLARINI YAZARSAN SEVİNİRİM GERÇİ BEN BİRİLERİNE İSTEK GÖNDERDİM AMA İNŞALLAH DOĞRU KİŞİLERDİR
NEYSE ÖPTÜM KENDİNİZE İYİ BAKIN TATLİŞLER gözüm arkada kalcek ama napim
İYİ AKŞAMLAAAAAAR
meleğimsinnnnnnnnnnkurban olduğumm yüce Rabbim bu kardeşlerime hayırlı evlatlar nasib etsin yüreklerindeki ateşi dindirsin inşalahhh
hmm yarın işler yoğun yani alış ve veriş var he haydi golay geleöptümm seyhan aplacımm bence pc başında değilsinn kanımcaa hayırlı akşamalrrrr
bu arada ben yarın gelememm kocişimm evdeeealışveriş falan var
günaayyyydıııııııınnnnnnn hepinize arkadaşlar listede adı geçen bütün arkadaşlarıma ALLAHIM en kısa zamanda yaşatsın mutluluğu YANINDA BANA DA inşallah, hepinizin dualarını ALLAH KABUL ETSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?