günaydııınnnnnnnn
ayyy çok severimm çokk olsada yesek 1 ay sürmüyormu aşure ayı çook var canım yeni başladı daha 1 2 hafta içinde yaparsın bende böyle biliyorum ama heralde yanılmıyorummKimse yok ama ben sorayım gelince cevap yazarsınız
aşure ayı ne zaman bitiyo aşure yapmak için ne kadar zamanımız var
günaydın canım nasılsın ege nasıl oldu
herkeşeee günaydınnlarrrr
ipeğimm tahmin yürüterek açıklma yapayım sanaaşure dönemi muharremin 10. günü başladığından oda 16 aralık olduğuna göre muharrem ayı bitene kadar olabilir diye tahmin ettim yani 20 gün içinde yapılabilir olabiliyo benim hesaplarıma göre :44: ama emin olan birine sorarsak bende bilirsem iyi olur..
ayyy çok severimm çokk olsada yesek 1 ay sürmüyormu aşure ayı çook var canım yeni başladı daha 1 2 hafta içinde yaparsın bende böyle biliyorum ama heralde yanılmıyorumm
günaydın canım nasılsın ege nasıl oldu
ipeğimm tahmin yürüterek açıklma yapayım sanaaşure dönemi muharremin 10. günü başladığından oda 16 aralık olduğuna göre muharrem ayı bitene kadar olabilir diye tahmin ettim yani 20 gün içinde yapılabilir olabiliyo benim hesaplarıma göre :44: ama emin olan birine sorarsak bende bilirsem iyi olur..
ayyy çok severimm çokk olsada yesek 1 ay sürmüyormu aşure ayı çook var canım yeni başladı daha 1 2 hafta içinde yaparsın bende böyle biliyorum ama heralde yanılmıyorumm
kurban olduğumm yüce Rabbim bu kardeşlerime hayırlı evlatlar nasib etsin yüreklerindeki ateşi dindirsin inşalahhh
öptümm seyhan aplacımm bence pc başında değilsinn kanımcaa hayırlı akşamalrrrr
bu arada ben yarın gelememm kocişimm evdeeealışveriş falan var
hatunlar yarın eşim evde olduğu için şimdiden günaydınlarımı savuruyor herkesi ayrı ayrı mıncık mıncık ederek öpüyorum tabi masumca namıssızca değil
ÖNEMLİ NOT:
damlaselen yani adaşım tubi arkadaşımızın duasını yarın ikindi ve akşam ezanı arasında okucam bugünkü ipemin fazla okuduğu 7 taneyi ben eksik okuyorum durumu düzeltmek ev sahibi nurcan sultana tarafımca bırakılmıştır..
allah kısmet ederse yarın ve cuma günü niyetim niyet deyip sımsıkı bırakmadan tutuvercem orucumu ve kendimle birlikte buradaki herkes için ayrı ayrı dualarım var allah kabul etsin önce sağlık huzur..haydi cicoşlar öperim sizi kocaman
heee
beni öseyin taaamııı
ipeğimm tahmin yürüterek açıklma yapayım sanaAşure dönemi muharremin 10. Günü başladığından oda 16 aralık olduğuna göre muharrem ayı bitene kadar olabilir diye tahmin ettim yani 20 gün içinde yapılabilir olabiliyo benim hesaplarıma göre :44: Ama emin olan birine sorarsak bende bilirsem iyi olur..
günaydın canım ....aşure yapmaya niyetim var bu hafta mı yapsam
haftayamı kararsız kaldım onun için tam zamanını öğrenmek istedim
bu hafta cumartesi evde değilim haftaya temizlik yaptırcam kafamda plan oluşturamadım
son zamanlarda bende çok tembelleştim herşeyi bıraktımaminnnnnnnnnnn
yaa canım görmemişim başka yerlerde gezerken sanırım kusura bakma
Yaa ne güzell allah kabul etsinn bugün için bende istiyodum ve geceye alarmı kurdum ama kalkamadımm durdurup yine uyudum şeytana yenildimEvde olsam bende sizin gibi 3 gün kesin tutardım rahat rahat ibadetimide yapardım Dün eve gittim biraz nete girdim 11 de yattım okadar bitkindimki Inşallah bu akşamm yaparımm bende
bende bugün alışverişi yapıcam biliyosunuz bugün alışveriş yapmak çok iyi
aksilik çıkmazsa azcık hepsinden ıslatıp cumadan cumartesi azcık denicem olursa pazara yapmayı düşünüyorum bende
günaydın canım ....aşure yapmaya niyetim var bu hafta mı yapsam
haftayamı kararsız kaldım onun için tam zamanını öğrenmek istedim
bu hafta cumartesi evde değilim haftaya temizlik yaptırcam kafamda plan oluşturamadım
1 gün önceden başlaman gerekyor yapmaya kendini ona göre ayarla akşamdan yıkıyosun, ıslatıyosun,
kaynatıyosun, sarıyosun ertesi gün sabahtan başlıyosun pişirmeye, falan filannn kolay gelsin arkadaşım allah kabul etsin
evet canım biliyorum her sene yapıyorum bu bir gün önce olayı olduğu için
kafamda plan yapamadım
çalışıyosun dem sende ipek
evet canım çalışıyorum
benim annem sanırım yanlış hatırlamıyosam akşamdan ıslatıyodu sabahta aşure yapılacak tencerede işte birlikte haşlanacakları birlikte koyup haşlayıp sırasıyla koyuyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?