- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
evet canım ben bir gece önceden buğdayı aşure tenceresinde bir taşım kaynatıyorum
sonra bir battaniyeye sarıyorum ertesi gün pişiriyorum yanlız ben fasulye ve nohutuda önceden ayrı ayrı haşlıyorum
off be bende çalışıyorum evde olsaydık daha kolay olacak herşeyimizi ayarlamakta zorlanıyoruz bende yapmak istiyorum ama 1 pazar evdeyim nasıl yapımm herşeyi 1 güne sığdırmak öyle zorki ama o kdar iş arayıp bulamayanlarda var allah iş versinde çalışalım o da gerekli olmazsa olmuyor işttee canım
bakalım ben becerebilecekmiyim
bakalım ben becerebilecekmiyim
çok kolay beceremeyecek bişey yok ama zana alan şeyler ayrı ayrı uğraşısun ben cevizi,bağdemi, vs. Sıcak suda bekletip soyuyorum ayrıca yoksa karartıyor aşureyi hemde daha güzel oluyor
çok kolay beceremeyecek bişey yok ama zana alan şeyler ayrı ayrı uğraşısun ben cevizi,bağdemi, vs. sıcak suda bekletip soyuyorum ayrıca yoksa karartıyor aşureyi hemde daha güzel oluyor
ben içine ceviz ve badem koymam sanırım ama incir koyarım annem koyuyodu kararma olmuyo okadar ama ceviz fena karartıyo onu biliyorum
üzerinede süslemede kuş üzümü fındık gibi şeylerle süslerim sanırımaman yaptımda süslemesi kaldı
yok anam benim şimdi canım çekti ya ne bulursam koyuyorum içine fındık,fıstık,badem,ceviz,üzüm,portakal kabuğu azıcık incecik doğranıp konur,incir,allah ne verdiyse işte babane banane koycam işte
ben içine ceviz ve badem koymam sanırım ama incir koyarım annem koyuyodu kararma olmuyo okadar ama ceviz fena karartıyo onu biliyorum
üzerinede süslemede kuş üzümü fındık gibi şeylerle süslerim sanırımAman yaptımda süslemesi kaldı
günaydın cicoşlarr
bugün biraz geç kaldım bilin bakalım kim vardı yanımdaa :92:
Kızlar ben planımı yaptım bugün alışveriş yapıcam
malzemeleri ıslatıcam yarın akşam pişiricem cumartesi günü de
zaten misafirliğe annemle ablamla gidicem ordan hep beraber bize
geçeriz anneme de sordum bir gece önceden yapsam bozulurmu dedim hiç bişey olmaz dedi evde temizlik yapmadan bu işin olması daha iyi olacak
evet evet çok mantıklı tekrar temizlikle uğraşmazsın
benim temiz kalpli arkadaşımm evet doğru bildinn fesleğen gelmişti .tabağım vardı yanında onu getirmişti biraz konuştukk ..aslında kendisi misafir olarak buraya bakıyormuş hepimizden haberi varmışşgünaydın kim vardı fesleğenmi
günaydın cicoşlarr
bugün biraz geç kaldım bilin bakalım kim vardı yanımdaa :92:
Kızlar ben planımı yaptım bugün alışveriş yapıcam
malzemeleri ıslatıcam yarın akşam pişiricem cumartesi günü de
zaten misafirliğe annemle ablamla gidicem ordan hep beraber bize
geçeriz anneme de sordum bir gece önceden yapsam bozulurmu dedim hiç bişey olmaz dedi evde temizlik yapmadan bu işin olması daha iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?