- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
benim temiz kalpli arkadaşımm evet doğru bildinn fesleğen gelmişti .tabağım vardı yanında onu getirmişti biraz konuştukk ..aslında kendisi misafir olarak buraya bakıyormuş hepimizden haberi varmışş
evi biraz toparlıyım geliyorum kızlar
günaydın canım bencede fesleğen
evet temizlikten öçnce yapman daha iyi olur desene bugün ikimizde alışveriş telaşındayız
evet canım ben öğleden sonra mısır çarşısına gidicem
Fesleğen bizim muhabbetimizi beğenmemişti çok rahatsız olmuştu
neden takip ediyomuş ki
yaa ne güzelll
herkese kolay gelsin arkadaşlar görüşürüz sonra öptüm hepinizi
selam kızlarNasılsınız
hoş bulduk canım sağol nasıl olayım işte yoğun ve yorgunumhoşgeldin nasılsın canım
hoş bulduk canım sağol nasıl olayım işte yoğun ve yorgunumSen nasılsın Bence de erkek olacak inşallah hayırlı ve sağlıklı olur da
hoş buldum canım evet kaynanam bendeşifammm hoşgeldin kuzumm nasılsın yaa kaynanan sende dimi nasıl fırsat buldun bakalımmm
kamer güle güle
ooo ne güzel aşure ayındayız şimdiden kolaylıklar canım sayımız çokmuşbende iyiyim canım aşure telaşına düştüm
kız...............2
erkek..........6
hoş buldum canım evet kaynanam bendebugün Kuran kursuna da gidemedim zaten dün akşam eşimin iş arkadaşları hanımlarıyla geldiler hoş geldine halaaaa yorgunum valla çok kalamıcam az ders çalışcam diye buraya kaçtım valla kaç gündür ders de çalışamadım çalışcamm yani birazdan ee sizerde ne var ne yok iş nasıl kolaylıklar
ooo ne güzel aşure ayındayız şimdiden kolaylıklar canım sayımız çokmuşHadi hayırlısı bakalım
evet canım sayımız çok ben bu sayıyı gördükçe havaya girdim
erkek fikrine alıştım iyice
bugünümü dinlenmeye ayırdım fakat evide temizlik yapmam gerkiyorcanım benimm yaa kolay gelsin kendini fazla yorma..bizde işte aynı değişiklik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?