Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

benim temiz kalpli arkadaşımm evet doğru bildinn fesleğen gelmişti .tabağım vardı yanında onu getirmişti biraz konuştukk ..aslında kendisi misafir olarak buraya bakıyormuş hepimizden haberi varmışş

niye ayrılamamışmı bizden merak mı ediyomuş :82:

kedersiz gözün aydın fesleğen le buluşmuşsun halaa yanındamı :26: naparmış nasılmış

şifammm hoşgeldin kuzumm nasılsın yaa kaynanan sende dimi nasıl fırsat buldun bakalımmm

kamer güle güle

şifammm hoşgeldin kuzumm nasılsın yaa kaynanan sende dimi nasıl fırsat buldun bakalımmm

kamer güle güle
hoş buldum canım evet kaynanam bende bugün Kuran kursuna da gidemedim zaten dün akşam eşimin iş arkadaşları hanımlarıyla geldiler hoş geldine halaaaa yorgunum valla çok kalamıcam az ders çalışcam diye buraya kaçtım valla kaç gündür ders de çalışamadım çalışcamm yani birazdan ee sizerde ne var ne yok iş nasıl kolaylıklar

canım benimm yaa kolay gelsin kendini fazla yorma..bizde işte aynı değişiklik yok

canım benimm yaa kolay gelsin kendini fazla yorma..bizde işte aynı değişiklik yok
bugünümü dinlenmeye ayırdım fakat evide temizlik yapmam gerkiyor bakalım nasıl olaack ALLAH daha iyi yapsın canım kaynanam şeker hastası onunla ilgilenmeye çalışıyorum ara öğünlerle günde tam tamına 5 öğün pazar akşam ı geldi kadın pazartesi hemen doktora götürdüm şeker ölçümü yapıldı bayağı yüksekti işte sonuç :18: inşallah düşürürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…