Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

oo canım benim ne güzel tatlı heyecan inşşşş mucizesi ile nasiplenirsin canım seve seve elimden geldiğince bol dua edecem inşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşş

hoşgeldin canım inşallah bu ay rabbim yüzünü güldürür emeklerin boşa çıkmaz

banada 3 hafta çok uzun geliyo ne güzel ilk başlarda 15 günde bir kontrol vardı
şimdi ayda bire çıktı çok uzun geliyo bana

allah sizlerden binlerce kere razı olsun herkesin gönlünün muradını versin rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

allah sizlerden binlerce kere razı olsun herkesin gönlünün muradını versin rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
amin canım amin cümlemizden inş Rabbim razı olsun aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

amin canım amin cümlemizden inş Rabbim razı olsun aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

katılamadım sizlere ya işlrden dolayı

damlaselen hoşgeldin canım

hoppales ti sanırım umarım hayırlısıyla güzel haberler alırsınn bebek özlemin biter inşallah

kızlar biliyomusunuz size bahsemedim unuttum birz umudumuz artsın, benim abimlerinde olmadı 6 yıl yumurtlama probleminden,2 kere aşılama oldular,tabi bürsürü tedavi falan olmadı,gelinimiz başka bir doktora başladı,dr demişki sen çok kafana takıyosun,psikoloji çok önemli bu tedavileriçin,bence biraz tedaviye ara verelim 6 ay kadar kendini yaşa biraz, çocuk olayını düşünme 6 ay sonra başlayalım,hemde vicudun biraz dinlensin ilaçları atsın tamamen yenilensin vs. oda tamam demiş ve 1 ay sonra bodruma gittiler tatile,dayımların yanına ene bizim gelin 1 ay sonra döndü,bir test yapmış hamileeee inanamamış tabi şimdi kızı 2.5 yaşında, hatta bide kaza kurbanımız var 46 günlük, 2. kazara olmuş ama allah veriyor işte şimdi, 2 tane melek gibi kız yeğenlerim var, sülalece aşığız onlara,allah uzun sağlıklı ömürler versin,herkesin yanında bizimkilerede. Ya işte böyle psikoloji işte.

ipekcim az kalmış canım 3 hafta geçer ama heyacanını tahmin edebiliyorum allahtan hayırlısı allah gönlüne göre versin
amin canım hepimize

afiyet olsun
mennnnnnnnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzz
hoşgeldin
allah bağışlasın

ayyy canım ya ne güzel gerçekten böyle şeyler bizim için çok önemli böyle mucizeleri duymaya gerçekten çok ihtiyacımız var sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…