Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım sayımız çok ben bu sayıyı gördükçe havaya girdim
erkek fikrine alıştım iyice
başta hayırlı ve sağlıklı olsun ama içime doğuyor hakikaten eğerki yanılmazsam erkek olacak cinsiyet ne zaman öğreniyoruz bu arada :26:

selam kızlar anca gelebildim aşure yaptım öğleden sonrada gün var komşuda oraya giidicem gitmeden bi size uğrayayım dedim nasılsınız bakalım

selam kızlar anca gelebildim aşure yaptım öğleden sonrada gün var komşuda oraya giidicem gitmeden bi size uğrayayım dedim nasılsınız bakalım
hoş geldin cnım bende tam seni soracaktım kızlara nasılsın canım hayırlı olsun tedaviye başladınız duanı okumak bana kısmet olmadı ama tüm kalbimle hep dua etcem yarın dimi yumurta toplanacak inşallah canım emeğinizin karşılığını görürsünüz

başta hayırlı ve sağlıklı olsun ama içime doğuyor hakikaten eğerki yanılmazsam erkek olacak Cinsiyet ne zaman öğreniyoruz bu arada :26:
evet canım en önemlisi o hayırlı olsun sağlığı yerinde olsun analı babalı büyüsün
konusu olunca erkek fikrine daha yakın olduğumu hissettim sadece

hoşgeldin allah kabul etsin

merhaba arkadaşlar bende 7 yıldır bebek özlemi çekenlerdenim şuanda sonuç bekliyorum yarın çatlatma iğnemin 15. günü ve inşalah adet olmam ne olur banada dua edermisiniz çok ihtiyacım var

evet canım en önemlisi o hayırlı olsun sağlığı yerinde olsun analı babalı büyüsün
amin canım aminn inşallah nur topu gibi oğlun olacak eee kaç hafta kaldı cinsiye t öğrenmeye yazdım az önce ama görmedin herhal :26:

amin canım aminn inşallah nur topu gibi oğlun olacak eee kaç hafta kaldı cinsiye t öğrenmeye yazdım az önce ama görmedin herhal :26:

başta hayırlı ve sağlıklı olsun ama içime doğuyor hakikaten eğerki yanılmazsam erkek olacak cinsiyet ne zaman öğreniyoruz bu arada :26:

ay hadi bendende bir tosuncuk erkek ben aşamalarını pek bilmiyorum ama yazasım geldi işte ERKEK bende burdan ayrılamaz oldum işim var iş yyerindeyim ama habire açıp bakmak istiyorum sanırım sayenizde gaza gelip tedaviye erken başlıcam diye korkuyorum, erken başlayamam olumsuzlukların hepsini pozitife çevirip öyle başlamam lazım, yoksa kafam rahat olmaz, bu işler için birazda insanın kafası rahat olması lazım demi sıkıı konsantre eeeee olcannnn

merhaba arkadaşlar bende 7 yıldır bebek özlemi çekenlerdenim şuanda sonuç bekliyorum yarın çatlatma iğnemin 15. günü ve inşalah adet olmam ne olur banada dua edermisiniz çok ihtiyacım var
hoş geldin canım tabikii dualarımız tüm bebek özlemi ile yanıp tutuşanlar için inşallah Rabbim kabul buyurur bu kez sonuç alırsın inşallah müjdenle gelirsin

sağoıl canım olsun canım okuyan okuyamayan herkesten alllah razı olsun kalplerimizin bir olduğunun biliyorum canım evet yarın yumurta tplama sabah 8 de orda orda olucaz bakalım allah tan hayırlısı sabah giremem ama siz dualarınızı benden eksik etmeyin ne olur

kız..............2
erkek .........7
oldu nurcaaan gelde gör ....canım kafanın rahat olması gerçekten çok önemli
yüksek moralle başla tedavine

aminnn inşallah ama beklemek çok kötü bir sürü olumsuz tedavi sürecinden sonra 3 aydırda yumurta takibi ve hep elim boş ama inşallah bhu ay boş kalmaz bu gün ve yarınıda ALLAH ın izniyle atlatırsam dünyalar benim olacak

3 hafta sonra inşallah
oo azıcık kalmış heyecan yaptım vallaa çabucak gelir geçerde öğreniriz inşşşşşşşşşş
haklısın canım bedenen ve ruhen , madden ve manevi olarak hazır olmadan olmaz inşallah çabucak toparlanıp başlarsınız tedaviye işlerinde kolaylıklar cnm

canım benim inşallah yaaa bu mübarek ayın hürmeti için inşşş kabul olmuştur dileğin :80:

oo canım benim ne güzel tatlı heyecan inşşşş mucizesi ile nasiplenirsin canım seve seve elimden geldiğince bol dua edecem inşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…