başta hayırlı ve sağlıklı olsun ama içime doğuyor hakikaten eğerki yanılmazsam erkek olacakevet canım sayımız çok ben bu sayıyı gördükçe havaya girdim
erkek fikrine alıştım iyice
hoş geldin cnım bende tam seni soracaktım kızlaraselam kızlar anca gelebildim aşure yaptım öğleden sonrada gün var komşuda oraya giidicem gitmeden bi size uğrayayım dedim nasılsınız bakalım
evet canım en önemlisi o hayırlı olsun sağlığı yerinde olsun analı babalı büyüsünbaşta hayırlı ve sağlıklı olsun ama içime doğuyor hakikaten eğerki yanılmazsam erkek olacakCinsiyet ne zaman öğreniyoruz bu arada :26:
selam kızlar anca gelebildim aşure yaptım öğleden sonrada gün var komşuda oraya giidicem gitmeden bi size uğrayayım dedim nasılsınız bakalım
amin canım aminn inşallah nur topu gibi oğlun olacakevet canım en önemlisi o hayırlı olsun sağlığı yerinde olsun analı babalı büyüsün
konusu olunca erkek fikrine daha yakın olduğumu hissettim sadece
merhaba arkadaşlar bende 7 yıldır bebek özlemi çekenlerdenim şuanda sonuç bekliyorum yarın çatlatma iğnemin 15. Günü ve inşalah adet olmam ne olur banada dua edermisiniz çok ihtiyacım var
amin canım aminn inşallah nur topu gibi oğlun olacakevet canım en önemlisi o hayırlı olsun sağlığı yerinde olsun analı babalı büyüsün
konusu olunca erkek fikrine daha yakın olduğumu hissettim sadece
amin canım aminn inşallah nur topu gibi oğlun olacakEee kaç hafta kaldı cinsiye t öğrenmeye Yazdım az önce ama görmedin herhal :26:
başta hayırlı ve sağlıklı olsun ama içime doğuyor hakikaten eğerki yanılmazsam erkek olacakcinsiyet ne zaman öğreniyoruz bu arada :26:
hoş geldin canımmerhaba arkadaşlar bende 7 yıldır bebek özlemi çekenlerdenim şuanda sonuç bekliyorum yarın çatlatma iğnemin 15. günü ve inşalah adet olmam ne olur banada dua edermisiniz çok ihtiyacım var
hoş geldin cnım bende tam seni soracaktım kızlaranasılsın canım hayırlı olsun tedaviye başladınız duanı okumak bana kısmet olmadı ama tüm kalbimle hep dua etcem yarın dimi yumurta toplanacak inşallah canım emeğinizin karşılığını görürsünüz
ay hadi bendende bir tosuncuk erkek ben aşamalarını pek bilmiyorum ama yazasım geldi işte erkek bende burdan ayrılamaz oldum işim var iş yyerindeyim ama habire açıp bakmak istiyorum sanırım sayenizde gaza gelip tedaviye erken başlıcam diye korkuyorum, erken başlayamam olumsuzlukların hepsini pozitife çevirip öyle başlamam lazım, yoksa kafam rahat olmaz, bu işler için birazda insanın kafası rahat olması lazım demi sıkıı konsantre eeeee olcannnn
hoşgeldin canım allah inşallah yedi yıllık özlemini bu ay dindirsin
hoş geldin canımtabikii dualarımız tüm bebek özlemi ile yanıp tutuşanlar için inşallah Rabbim kabul buyurur bu kez sonuç alırsın inşallah müjdenle gelirsin
hoşbuldum teşekkür ederim aminnnnnnnn cümlemizi muradımıza kavuştursun inşallah
oo azıcık kalmış heyecan yaptım vallaa3 hafta sonra inşallah
haklısın canım bedenen ve ruhen , madden ve manevi olarak hazır olmadan olmazay hadi bendende bir tosuncuk erkek ben aşamalarını pek bilmiyorum ama yazasım geldi işte ERKEK bende burdan ayrılamaz oldum işim var iş yyerindeyim ama habire açıp bakmak istiyorum sanırım sayenizde gaza gelip tedaviye erken başlıcam diye korkuyorum, erken başlayamam olumsuzlukların hepsini pozitife çevirip öyle başlamam lazım, yoksa kafam rahat olmaz, bu işler için birazda insanın kafası rahat olması lazım demi sıkıı konsantre eeeee olcannnn
canım benim inşallah yaaa bu mübarek ayın hürmeti için inşşş kabul olmuştur dileğin :80:aminnn inşallah ama beklemek çok kötü bir sürü olumsuz tedavi sürecinden sonra 3 aydırda yumurta takibi ve hep elim boş ama inşallah bhu ay boş kalmaz bu gün ve yarınıda ALLAH ın izniyle atlatırsam dünyalar benim olacak
innşallahh inşallah moralin çok yuksek olsun allah bebişine kavuştursun canımm
oo canım benim ne güzel tatlı heyecan inşşşş mucizesi ile nasiplenirsin canım seve seve elimden geldiğince bol dua edecem inşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşsağoıl canım olsun canım okuyan okuyamayan herkesten alllah razı olsun kalplerimizin bir olduğunun biliyorum canım evet yarın yumurta tplama sabah 8 de orda orda olucaz bakalım allah tan hayırlısı sabah giremem ama siz dualarınızı benden eksik etmeyin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?