amiiiinnnnnnnnnn canı gönülden amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnYA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM TUĞBA ARKADAŞIMIZIN BU AYKİ TEDAVİSİNİ ,EMEKLERİNİ BOŞ ÇEVİRME YA YARABBİ
BUNCA SENE ÇEKTİĞİ BEBEK ÖZLEMİNİ BU AY HAYIRLI BİR ŞEKİLDE MÜJDELENDİR ARKADAŞIMIZI
ALLAHIM KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
damla hoşgeldin nasıl geçti yumurta toplama ...ağrın sızın varmı dikkat et kendine
fazla ayakta durma harektli olma ilk başta bir şey anlamıyosun sonra sancı yapıyo
yani benim öyle olmuştu
o olabiliyomuş canım bende olmamıştı ama dr olabilir demişti çok şiddetli değildir zaten demisağol canım iyiydi zaten narkozsan bişey anlamadım uyandıktan sonra çok agrım oldu kasıklarımda şimdi biraz hafifledi ama hala ağrı var bide kanamam oluyo normal mi acaba
bana gel banaaaslm şekerler dün giremedimm burayaa hata verdi durduu biraz geç oldu hakkınızı helal edin nolur ayetel kürsiyi okudum Rabbim kabul etsin tuba kardeşimize Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin göbeciğine konsunn
kıslarr hava innaılmaz kötüü ve ben bugün evde kalırsam kafayı yerim korkuyorumm antende yedi kafayıı tvde yokk açılmıyorrrr bakalım kociş cumaya gitti benide belki bırakır görümceme şansımı denicem
bana gel banaaa
kanama normal canım bana kanaman olabilir demişlerdisağol canım iyiydi zaten narkozsan bişey anlamadım uyandıktan sonra çok agrım oldu kasıklarımda şimdi biraz hafifledi ama hala ağrı var bide kanamam oluyo normal mi acaba
slm arkadaşlar gayırlı cumalar nasılsınız herkes iyimi ipem merakta brakmışsın hatunları iyisin demi..damlaaaaa ne ettin yumoşların durumu nasıl kaçtane yumoş verdin kaçı döllendi haydi bilgilendir merakta koma sen iyimisin ağrın varmı ben yumoş toplattıktan sonra saatlerce hastanede yatmış tam 4 serum yemiştim 39 yumoş vermiştim inanılmaz canım yanmıştı ahh aklıma geldi şimdi
neyse herkes iyimi şekerler
bu arada kamer hanım merhabalar sizinle pek rastlaşamadık nasılsınız
slm arkadaşlar gayırlı cumalar nasılsınız herkes iyimi ipem merakta brakmışsın hatunları iyisin demi..damlaaaaa ne ettin yumoşların durumu nasıl kaçtane yumoş verdin kaçı döllendi haydi bilgilendir merakta koma sen iyimisin ağrın varmı ben yumoş toplattıktan sonra saatlerce hastanede yatmış tam 4 serum yemiştim 39 yumoş vermiştim inanılmaz canım yanmıştı ahh aklıma geldi şimdi
öle yapacam artık datlım naz maz bişiler yapcammm bu havada da bırakmaz herhal aklı bende kalırrhoşgeldin ipeğimm
damlacım geçmişler olacak inşallah bu acılar güzel acılar olarak mazide kalacak..kanaman olması normal bende olmadı ama olanlar var canım merak etme ama yoğunluk önemli..
tuğbişim hoşgeldin canım
melikemm sende hoşgeldinn eşine naz yaz bıraksın seni
hoşbuldum aplamm hiç sormaa bugünn birinin kocası evdee ki dün biraz laf soktumm bozuldu:)))Melike hoşgeldin kız korkma bi şeycik olmaz komşuların nerde
hergün gelirlerdi bugünmü yanlız bıraktılar seni tam korktuğun gün
hoşgeldin ipeğimm
damlacım geçmişler olacak inşallah bu acılar güzel acılar olarak mazide kalacak..kanaman olması normal bende olmadı ama olanlar var canım merak etme ama yoğunluk önemli..
tuğbişim hoşgeldin canım
hoşbulduk canımhoşgeldin ipeğimm
Tuğbişim hoşgeldin canım
sağol canım iyi sayılırım 9 yumurta toplanmış canım sadece onu söylediler öğleden sonra arıycaz bilgi için henüz bizde pek bişey bilmiyoruz .çok aşırı ağrım yok şükür bilgi aldıkça sizinlede paylaşırım canım
ya eğer doğruysa bende polikistik over olduğunu sölenmişti eğer gerçekten varsa ondan kaynaklıda olabilir ama emin değilim olduğundan çünkü gittiğim 10 doktordan sadece 2 si küçük küçük over var dedi diğerleri yok deedi bilmiyorumkanama normal canım bana kanaman olabilir demişlerdi
ben iyiyim canım işlerim vardı vergi dairesindeydim işimin bu kadar süreceğini
tahmin etmedim ki aylardır uğraştığım bir iş var firma kapanışı bir hatadan dolayı
bir türlü kapatamadık onunla uğraşıyodum ....canım senin nekadar çok yumurtan olmuş sanırım kısa protokol olduğu için gözlemlediğim kadarıyla kısa protokolde hep böyle yumurta sayısı aşırı oluyo
hoşbulduk canım sen tüp bebek yaptırmışmıydın :44:hoşgeldin ipeğimm
tuğbişim hoşgeldin canım
hmm inşallah kaliteli, kaliteli döllenirde sanada sımsıkı tutunurlar veee kardeş yapacak kadarda dondurulur inşallah canımsağol canım iyi sayılırım 9 yumurta toplanmış canım sadece onu söylediler öğleden sonra arıycaz bilgi için henüz bizde pek bişey bilmiyoruz .çok aşırı ağrım yok şükür bilgi aldıkça sizinlede paylaşırım canım
sizii öpücüğee boğupp kaçtımm bennn eccikk bişiler sürüyümm yüzümee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?