Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amiiiinnnnnnnnnn canı gönülden amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

damla hoşgeldin nasıl geçti yumurta toplama ...ağrın sızın varmı dikkat et kendine
fazla ayakta durma harektli olma ilk başta bir şey anlamıyosun sonra sancı yapıyo
yani benim öyle olmuştu

sağol canım iyiydi zaten narkozsan bişey anlamadım uyandıktan sonra çok agrım oldu kasıklarımda şimdi biraz hafifledi ama hala ağrı var bide kanamam oluyo normal mi acaba

slm arkadaşlar gayırlı cumalar nasılsınız herkes iyimi ipem merakta brakmışsın hatunları iyisin demi..damlaaaaa ne ettin yumoşların durumu nasıl kaçtane yumoş verdin kaçı döllendi haydi bilgilendir merakta koma sen iyimisin ağrın varmı ben yumoş toplattıktan sonra saatlerce hastanede yatmış tam 4 serum yemiştim 39 yumoş vermiştim inanılmaz canım yanmıştı ahh aklıma geldi şimdi
neyse herkes iyimi şekerler
bu arada kamer hanım merhabalar sizinle pek rastlaşamadık nasılsınız

slm şekerler dün giremedimm burayaa hata verdi durduu biraz geç oldu hakkınızı helal edin nolur ayetel kürsiyi okudum Rabbim kabul etsin tuba kardeşimize Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin göbeciğine konsunn
kıslarr hava innaılmaz kötüü ve ben bugün evde kalırsam kafayı yerim korkuyorumm antende yedi kafayıı tvde yokk açılmıyorrrr bakalım kociş cumaya gitti benide belki bırakır görümceme şansımı denicem

sağol canım iyiydi zaten narkozsan bişey anlamadım uyandıktan sonra çok agrım oldu kasıklarımda şimdi biraz hafifledi ama hala ağrı var bide kanamam oluyo normal mi acaba
o olabiliyomuş canım bende olmamıştı ama dr olabilir demişti çok şiddetli değildir zaten demi

bana gel banaaa

kanama normal canım bana kanaman olabilir demişlerdi

ben iyiyim canım işlerim vardı vergi dairesindeydim işimin bu kadar süreceğini
tahmin etmedim ki aylardır uğraştığım bir iş var firma kapanışı bir hatadan dolayı
bir türlü kapatamadık onunla uğraşıyodum ....canım senin nekadar çok yumurtan olmuş sanırım kısa protokol olduğu için gözlemlediğim kadarıyla kısa protokolde hep böyle yumurta sayısı aşırı oluyo

hoşgeldin ipeğimm

damlacım geçmişler olacak inşallah bu acılar güzel acılar olarak mazide kalacak..kanaman olması normal bende olmadı ama olanlar var canım merak etme ama yoğunluk önemli..

tuğbişim hoşgeldin canım

melikemm sende hoşgeldinn eşine naz yaz bıraksın seni

sağol canım iyi sayılırım 9 yumurta toplanmış canım sadece onu söylediler öğleden sonra arıycaz bilgi için henüz bizde pek bişey bilmiyoruz .çok aşırı ağrım yok şükür bilgi aldıkça sizinlede paylaşırım canım

Melike hoşgeldin kız korkma bi şeycik olmaz komşuların nerde
hergün gelirlerdi bugünmü yanlız bıraktılar seni tam korktuğun gün

öle yapacam artık datlım naz maz bişiler yapcammm bu havada da bırakmaz herhal aklı bende kalırr
bu arada hoşgeldim datlımm
Melike hoşgeldin kız korkma bi şeycik olmaz komşuların nerde
hergün gelirlerdi bugünmü yanlız bıraktılar seni tam korktuğun gün
hoşbuldum aplamm hiç sormaa bugünn birinin kocası evdee ki dün biraz laf soktumm bozuldu:)))
diğerininde sohbeti var kaldım bugün keyfini çıkartırdım ama bu havada tırsıklaştım

sağol canım evet bunlar güzel acı inşallah hayırlı sonuçlanırsa daha iyi olacak beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır demişler bunlarda geçecek inşallah

hoşbulduk canım

inşallah hepsi çok kaliteli embiryolar olsun canım

ya eğer doğruysa bende polikistik over olduğunu sölenmişti eğer gerçekten varsa ondan kaynaklıda olabilir ama emin değilim olduğundan çünkü gittiğim 10 doktordan sadece 2 si küçük küçük over var dedi diğerleri yok deedi bilmiyorum
hoşbulduk canım sen tüp bebek yaptırmışmıydın :44:
hmm inşallah kaliteli, kaliteli döllenirde sanada sımsıkı tutunurlar veee kardeş yapacak kadarda dondurulur inşallah canım

iyiim teşekür ederim sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…