Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcan snein dondurulmuş varda sen neyi bekliyosun ben anlamadım ay ben 1 yıldır brdayım sevonun tüp bebsini,senin dondurmaları yeni duydum nerdeyim ben ya bi silkeleyin beniii

çözülünce hepsi fire verdii
canımmmm kısmet değilmiş boşver canınız sağolsun ne yapalım beni korkutanda bu şimdi biliyomusun ya olmazsa ben ne yaparım aman allahım tövbe deyim
onu bunu boşverde sen benim eşimin fikrine ne diypsun koyayımmı benim kurbanın paketine elektrik ve su faturasını

hee yemeğe bak dolmaaa ne dolması onu yaz bari yanınada ellerimimi katık yapıcam
şaşırdım ama gerçi niyetim hala niyet ama oda boşuna tutuyosun deyince zönk dedim kaldım

kuru dolmalıkların varmı ? acılı ekşili yap işte ..yanınada mecimek çorbası salata off daha ne olsunn
senin komşun çok bilmiş canım .boşuna tutmuşmuşsunn delimi ne hiçte bile değill bugün cuma bugününde sevabı çok .komşun halt yemiş

sende şimdiden kötü şeyler çağrıştırma .leydime bak tek dondurulmuşla hamile kaldı çok şükür

eğer senin kurbanın bensem sakınnnnnnnnnnn diyorummmmmm

yokki tamam çorbayı tutturdum.karnıyarık için patlıcan alayım gidip şele böyük böyük iri iripilov pek yiyilmiyo bizde bunu tuttum sağolun salata yaparım ezme vs.

karnıyarık+mercimek çorbası+pilav+++ bide yoğurtlu bişi yaparsın,mesela azıcık kızartma olabilir, salata eee yeter yanii
tşk.şekercim

sende şimdiden kötü şeyler çağrıştırma .leydime bak tek dondurulmuşla hamile kaldı çok şükür

eğer senin kurbanın bensem sakınnnnnnnnnnn diyorummmmmm
aşkol nurcan arkadaşlık böylemi olur altı üstü 283 tl

şaka bea insan gönlüm olsun diye canın sağolsun derdi demiiiya gece aklıma umudunu kaybetmeyen kız geldi o nerde bi ce e deyip bi yok oluyo bi geliyo gidiyo aradan 1 ay geçiyo bidaha geliyo geçmişi okuyamadım kusura bakmayı ndiyo yazık

geçmişi okuyamadım kusura bakmayı ndiyo yazık

Tubiş gönder kız öderim ben

aman amann sevsinlerr

babama bile yapmam bu iyiliği şaka bir yanada ciddi olmadığını bildiğim için bende böyle dedimm alınmadın dimi

tubiş varyaa çok fenasınn kızın vakti yok belkii :89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…