nurcan snein dondurulmuş varda sen neyi bekliyosun ben anlamadım ay ben 1 yıldır brdayım sevonun tüp bebsini,senin dondurmaları yeni duydum nerdeyim ben ya bi silkeleyin beniiidamlacım yumurta sayın az olduğu için hiç üzülme benim 28 tane yumurtam topanmıştı 18 idöllendi 8 tanesi kaliteli oldu 3 tane transfer ettiler 5 tanesinide dondurdular ama olmadı
doktora bu kadar yumurtam oldu birimi kaliteli olmaz dedim önemli olan yumurta sayısı değil kaliteli olması az yumurta olunca daha kaliteli yumurtalar oluyo dedi
çözülünce hepsi fire verdiinurcan snein dondurulmuş varda sen neyi bekliyosun ben anlamadım ay ben 1 yıldır brdayım sevonun tüp bebsini,senin dondurmaları yeni duydum nerdeyim ben ya bi silkeleyin beniii
hee yemeğe bak dolmaaa ne dolması onu yaz bari yanınada ellerimimi katık yapıcamdolmaaaaaaaa
bende 3 gün biliyorum :44:
arkadaşlar bana yemek ismi verebilermisiniz tıhandımda..birde bugün oruç tutulmuyomuş dedi komşum bu ne olaki şimdi ben 3 gün biliyodum o da 2 gün dedi.:44:
canımmmm kısmet değilmiş boşver canınız sağolsun ne yapalım beni korkutanda bu şimdi biliyomusun ya olmazsa ben ne yaparım aman allahım tövbe deyimçözülünce hepsi fire verdii
hee yemeğe bak dolmaaa ne dolması onu yaz bari yanınada ellerimimi katık yapıcam
şaşırdım ama gerçi niyetim hala niyet ama oda boşuna tutuyosun deyince zönk dedim kaldım
dolmaaaaaaaa
bende 3 gün biliyorum :44:
sende şimdiden kötü şeyler çağrıştırma .leydime bak tek dondurulmuşla hamile kaldı çok şükürcanımmmm kısmet değilmiş boşver canınız sağolsun ne yapalım beni korkutanda bu şimdi biliyomusun ya olmazsa ben ne yaparım aman allahım tövbe deyim
onu bunu boşverde sen benim eşimin fikrine ne diypsun koyayımmı benim kurbanın paketine elektrik ve su faturasını
yokkikuru dolmalıkların varmı ? acılı ekşili yap işte ..yanınada mecimek çorbası salata off daha ne olsunn
senin komşun çok bilmiş canım .boşuna tutmuşmuşsunn delimi nehiçte bile değill bugün cuma bugününde sevabı çok .komşun halt yemiş
tşk.şekercimkarnıyarık+mercimek çorbası+pilav+++ bide yoğurtlu bişi yaparsın,mesela azıcık kızartma olabilir, salata eee yeter yanii
aşkol nurcan arkadaşlık böylemi olur altı üstü 283 tlsende şimdiden kötü şeyler çağrıştırma .leydime bak tek dondurulmuşla hamile kaldı çok şükür
eğer senin kurbanın bensem sakınnnnnnnnnnn diyorummmmmm
yokkitamam çorbayı tutturdum.karnıyarık için patlıcan alayım gidip şele böyük böyük iri iri pilov pek yiyilmiyo bizde bunu tuttum sağolun salata yaparım ezme vs.
tşk.şekercim
eee bizimdee 100 lira geldi elektrik su etti 383aşkol nurcan arkadaşlık böylemi olur altı üstü 283 tl
şaka bea insan gönlüm olsun diye canın sağolsun derdi demiiiya gece aklıma umudunu kaybetmeyen kız geldi o nerde bi ce e deyip bi yok oluyo bi geliyo gidiyo aradan 1 ay geçiyo bidaha geliyo geçmişi okuyamadım kusura bakmayı ndiyo yazık
ippekk nerdesin,yazmıyosun bebiş nasıl,sen nasılsın
Tubiş gönder kız öderim ben
babama bile yapmam bu iyiliğişaka bea insan gönlüm olsun diye canın sağolsun derdi demiiiya gece aklıma umudunu kaybetmeyen kız geldi o nerde bi ce e deyip bi yok oluyo bi geliyo gidiyo aradan 1 ay geçiyo bidaha geliyo geçmişi okuyamadım kusura bakmayı ndiyo yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?