aman pekte süslüyüz yaaasizii öpücüğee boğupp kaçtımm bennn eccikk bişiler sürüyümm yüzümee
tşk.ler bende çok iyiyim seni tanımam mümkünmü canımcım?iyiim teşekür ederim sen nasılsın?
]
aman pekte süslüyüz yaaa
tşk.ler bende çok iyiyim seni tanımam mümkünmü canımcım?
39 yumoştan 11 tanesi döllendi 28 i çöpe gitti çektiğim acıda bana kaldı...aman bundan sonrası güzel olsunda ne yapalımevet tuğbanın çok fazlaydı yumoşu :26: ama az olması daha iyi
yumurta sayın gayet iyi inşallah kaliteli şekilde döllenirler
evet tuğbanın çok fazlaydı yumoşu :26: ama az olması daha iyi
tuğbiş kamerde baya matrak bir arkadaşımız
öylemii rakibim dişli yani heeo kendini tanıtır ama tanıdığım kadarıyla bende tanıtayım
senin gibi uçuk kaçık komik biri gibi geldi bana iyi anlaşırsın
dün beni çok güldürdü sağolsun
sağol canım iyi sayılırım 9 yumurta toplanmış canım sadece onu söylediler öğleden sonra arıycaz bilgi için henüz bizde pek bişey bilmiyoruz .çok aşırı ağrım yok şükür bilgi aldıkça sizinlede paylaşırım canım
inşallah iyidir canım bu gün transfere gelenler vardı 32 yumurtası toplanmış 1 tane kaliteli demişler oda bozulmuş yapmadılar bu gün transfer onları duyunca benim ki az gibi geldi ama allah tan hayırlısı önemli, olan kaliteli olmaları iyi döllenmeleri inşallah herkesin gönlüne göre verir rabbim
]
aman pekte süslüyüz yaaa
tşk.ler bende çok iyiyim seni tanımam mümkünmü canımcım?
tuğbiş kamerde baya matrak bir arkadaşımız
abooooooooooo kız derdin neydi 18 yaşında kocaya vardın hay maşallahhhmümkün tabiki ben 29 yaşında 11 yıllık evli hhhaaaaallaaa çocuk özlemiyle dolup taşan,antalyada yaşayan bir bayanım.Sizlerden umut almaya geldim inşallah en kısa zamanda bende tedaviye başlıcam.aşılama tüp bebek neyse işte ne gereğiyse onu yapcaz inşallah
abooooooooooo kız derdin neydi 18 yaşında kocaya vardın hay maşallahhhmümkün tabiki ben 29 yaşında 11 yıllık evli hhhaaaaallaaa çocuk özlemiyle dolup taşan,antalyada yaşayan bir bayanım.Sizlerden umut almaya geldim inşallah en kısa zamanda bende tedaviye başlıcam.aşılama tüp bebek neyse işte ne gereğiyse onu yapcaz inşallah
abooooooooooo kız derdin neydi 18 yaşında kocaya vardın hay maşallahhhhmm demek antalyadasın he bayılırım antalyaya bekarken çok sık gelir ordaki ev,imizde kalırdım şimdi yaz tatilerimiz orda geçiyor birde bebeklerim orda benim ..umut dersen çoookkk umut basıyoruz neredeyse doğru yerdesin dostum :80:inşallah gönlünün dilediği gibi olur herşey en kısa zamanda mucizen seninle olur bizde tatlısını yerik
dolmaaaaaaaaarkadaşlar bana yemek ismi verebilermisiniz tıhandımda..birde bugün oruç tutulmuyomuş dedi komşum bu ne olaki şimdi ben 3 gün biliyodum o da 2 gün dedi.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?