Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tubişim onu bunu bırakta faceye bak istersenn sen ve eşini ilişkisi ne alemde gir bak

Son düzenleme:
aman amann sevsinlerr

Babama bile yapmam bu iyiliği şaka bir yanada ciddi olmadığını bildiğim için bende böyle dedimm alınmadın dimi

Tubiş varyaa çok fenasınn kızın vakti yok belkii :89:
kıskandın mı ula
tuğbişim 3 gün oruç bakma sen komşuna canım çarşamba perşembe cuma allah kabul etsinnn

tubiş sevo hoca konuştu o diyosa doğrudur

iyiyz canım nasıl olalım fatura işliyorum bir yandan sizi okuyorum
gülüncek bi şey varsa gülüyorum Gülüklüğüm üzerimde

gül bacım iş yerinde olmasaydın şölle okkalı bir kahkaha atardın ben o konumdayım çünki,atamıyorum şimdi,bir kahkaha 1 kilo pirzolaya bedelmiş,ohhh bebişine yarasınn,sanada süt olarak yarasınnn:81::81::81:

tubişim onu bunu bırakta faceye bak istersenn sen ve eşini ilişkisi ne alemde gir bak
aaa şimdi baktımda kaldırmışlar o yazıyı neyse görmediğin iyi olmuş sabah fatoş söyledi bir baktımki evli olan arkadaşlarımın çoğunda o pis şey yazıyordu .faceye karalama kampanyası başlatmışlar anladığım kadarıyla

valla bebiş hakkımda ne düşünüyo çok merak ediyorum
çocuk diyodur ben nereye düştüm bu nasıl bi kadın

babama bile yapmam bu iyiliği şaka bir yanada ciddi olmadığını bildiğim için bende böyle dedimm alınmadın dimi

tubiş varyaa çok fenasınn kızın vakti yok belkii :89:
yok canım ne alıncam sadece tanımış oldum kötü gün dostlarımı
hee vakti yok derdini yazıp çıkmaya vakti var ama neyse susturun beni

tuğbişim 3 gün oruç bakma sen komşuna canım çarşamba perşembe cuma allah kabul etsinnn
sağol canımmmm

bide bana faceye gel diyonuz gelipte katil mi olayım

bay bay kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…