allana kurban gör nurcik göööörrrrr ah sağol ipem işin espirisi tabiki ah bana çıksaydın keşkeeeeeeTubiş gönder kız öderim ben
kıskandın mı ulaaman amann sevsinlerr
Babama bile yapmam bu iyiliğişaka bir yanada ciddi olmadığını bildiğim için bende böyle dedimm alınmadın dimi
Tubiş varyaa çok fenasınn kızın vakti yok belkii :89:
tuğbişim 3 gün oruç bakma sen komşuna canım çarşamba perşembe cuma allah kabul etsinnn
allana kurban gör nurcik göööörrrrr ah sağol ipem işin espirisi tabiki ah bana çıksaydın keşkeeeeee
iyiyz canım nasıl olalım fatura işliyorum bir yandan sizi okuyorum
gülüncek bi şey varsa gülüyorumGülüklüğüm üzerimde
aaa şimdi baktımda kaldırmışlar o yazıyı neyse görmediğin iyi olmuş sabah fatoş söyledi bir baktımki evli olan arkadaşlarımın çoğunda o pis şey yazıyordu .faceye karalama kampanyası başlatmışlar anladığım kadarıylatubişim onu bunu bırakta faceye bak istersenn sen ve eşini ilişkisi ne alemde gir bak
gül bacım iş yerinde olmasaydın şölle okkalı bir kahkaha atardınBen o konumdayım çünki,atamıyorum şimdi,bir kahkaha 1 kilo pirzolaya bedelmiş,ohhh bebişine yarasınn,sanada süt olarak yarasınnn:81::81::81:
yok canım ne alıncam sadece tanımış oldum kötü gün dostlarımıbabama bile yapmam bu iyiliğişaka bir yanada ciddi olmadığını bildiğim için bende böyle dedimm alınmadın dimi
tubiş varyaa çok fenasınn kızın vakti yok belkii :89:
sağol canımmmmtuğbişim 3 gün oruç bakma sen komşuna canım çarşamba perşembe cuma allah kabul etsinnn
aaa şimdi baktımda kaldırmışlar o yazıyı neyse görmediğin iyi olmuş sabah fatoş söyledi bir baktımki evli olan arkadaşlarımın çoğunda o pis şey yazıyordu .faceye karalama kampanyası başlatmışlar anladığım kadarıyla
ima var sankii :85:yok canım ne alıncam sadece tanımış oldum kötü gün dostlarımı
hee vakti yok derdini yazıp çıkmaya vakti var ama neyse susturun beni
sağol canımmmm
bencede gelme sen faceye başıma bela olursun ..senin yüzünden açtım hesabı dersinnbide bana faceye gel diyonuz gelipte katil mi olayım
yok canım ne alıncam sadece tanımış oldum kötü gün dostlarımı
Hee vakti yok derdini yazıp çıkmaya vakti var ama neyse susturun beni
sağol canımmmm
ne varki merak ettim söyletubişim onu bunu bırakta faceye bak istersenn sen ve eşini ilişkisi ne alemde gir bak
bizim kızlar niye bu kadar uyanık ya..canın sağolsun sen ver adresi ben gelirim sana hedaye olarakçok üzüldüysen veririm adresimi çıkmış sayarsın hediyenin fazlasından zarar gelmez
bencede gelme sen faceye başıma bela olursun ..senin yüzünden açtım hesabı dersinn
hadi bi bozul şimdi bana hadi beni tanımazmış gibi ciddiye al bide bozulda seni yılbaşı ağacına benzeteyim nurcikima var sankii :85:
sustumsus tubişim
23 ünde değilmi şekercim daha varsevo adet olmadın dimi :44:
hadi bi bozul şimdi bana hadi beni tanımazmış gibi ciddiye al bide bozulda seni yılbaşı ağacına benzeteyim nurciksaçmalama kıs ben ölesine konuşuyorum
sustum
kızşar müsade ben kaçtım yemek yapayım öpüyorum hepinizi allaha emanet olun
ne varki merak ettim söyle
bizim kızlar niye bu kadar uyanık ya..canın sağolsun sen ver adresi ben gelirim sana hedaye olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?