Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

insallah guzel sonuclar alirsin canim,RABBIM gonlune gore versin

yok tatlım o değil sıkıntım. eğer endometrium kalınsa transfer 2 ay sonra olacakmış.
ne bilim işte hayırlısı olsun napalım Rabbim herşeyin en iyisini bilir.

canım eşim evde bugün biliyorsun eskisi gibi izin vermiyor o yüzden fırsatı buldukça girmeye çalışıyorum benneyaptımki

genelde bugün kahveye takılıyodu ya o yüzden merak ettim canım
noluyosa şunlara hayret bişiiiii bi tane de bende var kötükedihüso

canım benim takip olduğunu biliyorum zaten...inşallah güzel sonuçlar alırsın...

ARKADAŞLAR ben de aşılama oldum

hayırlı olsun canım...

insallah guzel sonuclar alirsin canim,RABBIM gonlune gore versin

Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı, eli ayağı düzgün minnoşlar göndersin...
Olacak inşallah az daha sabır...

kızlar bizim yaşlı bi tonton teyze var komşu ona ilk evlendiğinde kaynanası bebeği olsun diye karnına beline küp kapatmış art arda 5 çocuğu olmuş 3 sabah üst üste aç karnına yapılıyorumuş ben yarın yaptırıcam denicem bu ay kaybedeceğim bişey yok diye düşünüyorum o yolla hamile kalanda varmış sitede eğer olursa sizlerde yaptırırsınız.Dua edin neoluurrr...

4444 Salavat-ı Tefriciyye Listesi

bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............100
nevo.............500
tuyaneda......100
yıldız............200
jollita............200
nazraca.........250
toplam 2950.....kalan 1494

tuyaneda için (eda)
ipek.........1000
sevda ......300
kedersiz.....500 OKUDU
nevo..........500
tuyaneda....1000
yıldız...........200
jollita...........200
nazraca.......250
toplam 3950.....kalan494

nazraca için (zuhal)
zuhal......2144
ipek..........500
kedersiz...500
sevda........300
nevo.........500
tuyaneda..100
yıldız........200
jollita........200

toplam 4444

[sıze="2"]bende çok yaptırdım öyle canım ..tabi benim sorun eşimden kaynaklı olduğu için faydasını göremedim doğal olarak ...ama koca karı bana böyle çok kişi hamile kaldı demişti inş sanada şifa olur canım[/sıze]

CANIM EŞİM BUGÜN GÜN BOYU EVDEYDİ ..KAHVEYE ÇIKAN ARKADAŞLARI TATİL NEDENİYLE HEPSİ MEMLEKETELERİNE GİTMİŞLER sositososito

endometrium neki kız anamadım valla :uhm:
inşallah her şey yolunda gider canım transferine hiç birşey engel olmadan güzel bir şekilde bebişlerini transfer ederler canım benim ALLAH yar ve yardımcın olsun :1hug:

slm caniş nasılsın nasıl oldun böbreklerin ağrıyodu ben giremedim iki gündür biraz fırtınalı geçti iki günüm.tefriciye listesinde seni göremedim okunacaklar listesinde adın vardı ama ( senin için şimdilik 700 almıştım 400 okudum senin için yarın 700 olur diğer kızlarada benden 100 ekle istersen seninkini bitirip başlarım çok öpüyorum allah hayırlı acil şifalarla birlikte bide şeker bi yavru versin sana inş.şimdilik hoşkl

canım eşim evde bugün biliyorsun eskisi gibi izin vermiyor o yüzden fırsatı buldukça girmeye çalışıyorum benneyaptımki

yaaa çok kıskandım ama ben iki gündür yolum kimse merak etmemiiiiiiiiiiiişsenağlama yazık bana ama ya (

inşallah canım sağol eşim yaptırma canın acıcak diyo ama bende heveslendim gerçi rabbim bilir ol derse olur bunlarda vesile olur...

gunaydinarkadaslar
benim adet bugun bitti
dua icin kac tane eksik aldi
ben 100 alayim onu bitirirsem daha da alirim
kimin ki eksik
nevom nasilsin igneler nsil gidiyor
kedersiz canim bobrekler nasil oldu

merhaba umudunukaybetme sayfanın başında okudum dualar falsn okunuyormuş ben de okumak istiyorum kim takip ediyor

yıldızcım nasılsın canım nasılgidiyor ?

gunaydin,canim,nasilsin?simdilik iyi diyelim iyi olsun,yumurtam catladi qaliba,beden isimi takip ediyodum,bu gun sabah birden dustu.dun de birlikte olduk esimle,bu gun de olucam,insallah bu kes RABBIM yuzumuzu guldurur.
bi sey sorucam kizlar,dr benim kanali genisletmek icin ilacla kiyadi 1 hafta,hani soylemistim ya stresten cok dardi.yikadiktan sora iliskiye girmek daha da zorlasti,cok agri veriyor,bilmem belki de iceri dagitdigi icin mi ,tam olarak sagalmamis ola bilirmi?ama ustunde bi hafta gecmis,boyle bi sey olmasi mumkunmu?ayaklarimi biraz kaldirdigimda sanki bicak saplaniyor karnima ,bu yuzden kendimi daha da sikiyorum,biliyorum ki bu yuzden zaten az olan sperm belki de gecemiyor iceri.nolur bana yardim edin,bi bilginiz varsa nolur soyleyin,bu gunlerde daha cok iliskiye girmemiz lazim ama dediyim gibi cok agriyorum,ne yapcagimi bilmiyorum.

kadersizim sen nasılsın canım iyileştinmi biraz ben temizliği bitirdim artık dinleniyorum yorulmuşum valla bende yarın akşama kontrole gidiyorum inşallah iyi gelişmiştir yumurtalar canım dua edin bana

canım sen gönlünü ferah tut hepimiz dua ediyoruz sana benimde p.tesi akşamı kontrol benimde korkum iğnelerden birinin dozunu fazla kaçırdım inşallah bişey olmaz nasıl yaptım böyle bişeyi anlamadım bende sen nerde yaptırcaksın canım Ankaradamı istanbuldamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…