canim insallah guzel sonuc alirsin,ben de yaptirmistim,olmadi,ama eltim yaptirdigindan bi soraki ay hamile kaldi,zaten onu yapan kadin da oyle demisti,bu ay adet goruceksin,soraki ay olucak ,ama bende diger sorunlar olduguna gore olmadi,insallah seninki basarili olur,hic bi zaman cok sicak suyla yikanma,fazla kaynar cay falan icme,iiyi olucakk merak etmekızlar bizim yaşlı bi tonton teyze var komşu ona ilk evlendiğinde kaynanası bebeği olsun diye karnına beline küp kapatmış art arda 5 çocuğu olmuş 3 sabah üst üste aç karnına yapılıyorumuş ben yarın yaptırıcam denicem bu ay kaybedeceğim bişey yok diye düşünüyorum o yolla hamile kalanda varmış sitede eğer olursa sizlerde yaptırırsınız.Dua edin neoluurrr...
yaaa çok kıskandım ama ben iki gündür yolum kimse merak etmemiiiiiiiiiiiişsenağlama yazık bana ama ya(
hiç uslu durmuyor teyzasi beni maf etti bulantıdan ne yersem çıkartıyorum artık gına geldi nefret ettim inşallah geçer tz zamandamafoldumbenmafoldumben
kızlar bizim yaşlı bi tonton teyze var komşu ona ilk evlendiğinde kaynanası bebeği olsun diye karnına beline küp kapatmış art arda 5 çocuğu olmuş 3 sabah üst üste aç karnına yapılıyorumuş ben yarın yaptırıcam denicem bu ay kaybedeceğim bişey yok diye düşünüyorum o yolla hamile kalanda varmış sitede eğer olursa sizlerde yaptırırsınız.Dua edin neoluurrr...
CANIM EŞıM BUGÜN GÜN BOYU EVDEYDı ..KAHVEYE ÇIKAN ARKADAŞLARI TATıL NEDENıYLE HEPSı MEMLEKETELERıNE GıTMıŞLER sositososito
endometrium neki kız anamadım valla :uhm:
inşallah her şey yolunda gider canım transferine hiç birşey engel olmadan güzel bir şekilde bebişlerini transfer ederler canım benim ALLAH yar ve yardımcın olsun :1hug:
yaaa çok kıskandım ama ben iki gündür yolum kimse merak etmemiiiiiiiiiiiişsenağlama yazık bana ama ya(
gunaydinarkadaslar
benim adet bugun bitti
dua icin kac tane eksik aldi
ben 100 alayim onu bitirirsem daha da alirim
kimin ki eksik
nevom nasilsin igneler nsil gidiyor
kedersiz canim bobrekler nasil oldu
merhaba umudunukaybetme sayfanın başında okudum dualar falsn okunuyormuş ben de okumak istiyorum kim takip ediyor
gunaydin,canim,nasilsin?simdilik iyi diyelim iyi olsun,yumurtam catladi qaliba,beden isimi takip ediyodum,bu gun sabah birden dustu.dun de birlikte olduk esimle,bu gun de olucam,insallah bu kes RABBIM yuzumuzu guldurur.
bi sey sorucam kizlar,dr benim kanali genisletmek icin ilacla kiyadi 1 hafta,hani soylemistim ya stresten cok dardi.yikadiktan sora iliskiye girmek daha da zorlasti,cok agri veriyor,bilmem belki de iceri dagitdigi icin mi ,tam olarak sagalmamis ola bilirmi?ama ustunde bi hafta gecmis,boyle bi sey olmasi mumkunmu?ayaklarimi biraz kaldirdigimda sanki bicak saplaniyor karnima ,bu yuzden kendimi daha da sikiyorum,biliyorum ki bu yuzden zaten az olan sperm belki de gecemiyor iceri.nolur bana yardim edin,bi bilginiz varsa nolur soyleyin,bu gunlerde daha cok iliskiye girmemiz lazim ama dediyim gibi cok agriyorum,ne yapcagimi bilmiyorum.
canım sen gönlünü ferah tut hepimiz dua ediyoruz sana benimde p.tesi akşamı kontrol benimde korkum iğnelerden birinin dozunu fazla kaçırdım inşallah bişey olmaz nasıl yaptım böyle bişeyi anlamadım bende sen nerde yaptırcaksın canım Ankaradamı istanbuldamı
nevom nasilsin?tedavi nasil gidiyo?benim sorularimi da cevapla nolur,napcagimi bilmiyorum,simdi de sol yumurtaligimda sanci var,yumurtam catlamis ondan ola bilirmi?
canim insallah guzel sonuc alirsin,ben de yaptirmistim,olmadi,ama eltim yaptirdigindan bi soraki ay hamile kaldi,zaten onu yapan kadin da oyle demisti,bu ay adet goruceksin,soraki ay olucak ,ama bende diger sorunlar olduguna gore olmadi,insallah seninki basarili olur,hic bi zaman cok sicak suyla yikanma,fazla kaynar cay falan icme,iiyi olucakk merak etme
komşumuzda hemen o ay hamile kalmış bakalım 3 sabahaç karnına yapılacakmış hayırlısı artık...rabbim ol derse olur buda vesile olur....
eeee anne olmak kolay değil nagişim. umarım bulantıların kısa sürer de normale dönersin. cokacimcoook
küpü duymamıştım canım daha önceden...yakı biliyorum bi tek. inşallah faydasını görürsün.:lepi:
sağol bi tanem desteğin ve güzel duaların için, herşey için sağolll
dr. dediki endometrium (sanırım rahim içi tabaka) kalın olursa bebek tutunmaz transfer yapmanın bi anlamı kalmaz. dünkü muayeneye kadar normaldi ben de anlamadım. bakalım tahlilde belli olacak.eyvahedigeldismile..
tuğbacım canımın içi ben aslında herkesi merak ediyorum ama bazı arkadaşlar merak edince kızıyooo.... yani kim merak edilmesini istiyo kim istemiyo anlayamıyorum. yoksa aklım hep burdaki arkadaşlarımda....olumunekankayizsmile
umudum iğneler bitti çok şükür
sıra yumurta toplanmasında....
şu sıralar listeyle pek ilgilenemicem
seni kedersiz uygun birine yazar...
canım sıralama yaptığımız bir liste var. sırası gelene okuyoruz. kaç tane okumak istediğini yazarsan kedersiz sana yardımcı olacaktır. Allah razı olsun...:Saruboceq:
bence tamamen psikolojik. o yıkama tedavin sırasında çok acı çektiğin için kasıyosun kendini canım. kendini rahat bırakmayı başarırsan ağrın olmayacaktır. sperm geçemicek diye bişey yok tatlım üzülme o yolunu bulur gider.... bak yine çok düşünmeye başladın bu ay düşünmeyeceksin rahat olacaksın...
bir an GÜZİN ABLA gibi hissettim kendimi ya da haydar dümen ayoolll :roflol:
nazranın güzel annesi Allah razı olsun kontrolün iyi geçer umarım herşey gönlüne göre olur. benim ilaçların dozunu hep eşim ayarladı ben de kontrol ettim panik olup yanlış yaparım diye çok korktum... umarım doz aşımından bişi olmaz vardır bunda da bi hayır...sonuçta bi kerecik aşmış inşallah sorun çıkmaz.ben istanbuldayım burda yaptırıyorum..hepimizin hakkında hayırlısı olsun...opuyorumnanaktan
canım ben komşumuzdan duymuştum ama bu sitede bi formda bu yolla gebe kalanlar varmış ondan cesaret aldım çok az bi acısı var oda küp kapatıldığında bakalım inşallah şifa olur....
inşallah faydasını görürsün tatlım
ben alternatif tıppa inanıyorum önceden ilaç mı vardı sanki...
BAHAR canım inşallah herşey yolunda gider ..şurda anne olmaya ne kaldı..rabbim inşallah gönlündeki bebeğini verir...hepimize...
YILDIZ rahat olmaya çalış ne kadar kendini rahat hissedersen okadar iyi olur senin için...rabbime sığın....
DÜNÜRÜM CANIM SEN NASILSIN AĞRILARIN GEÇTİMİ...İNŞALLAH İYİDİRSİN...
VEEEEEEE DİĞER KIZLAR SİZLER NASILSINIZ İPEĞİM ETİPUFUM TUNEYADA VE İSİMLERİ ŞU AN AKLIMA GELMEYEN CANIM DOSTLARIM ....
KIZLAR DAHA ADET GÖRMEDİM YARIN TAM 7 GÜN OLUYOR ADETİM GECİKELİ..BİR TÜRLÜ CESARET TOPLAYIP TEST YAPAMADIM...BENİM İÇİN VE HEPİMİZ BİR BİRİMİZE ÇOK DUA EDELİM..KULUN KULA DUASI KABUL OLURMUŞ...YORULDUM ARTIK SÜREKLİ KENDİMİ DİNLEMEKTEN...RABBİM BANA YARDIM ET ..SABIR VER...
UMUTLU BEKLEYİŞİM BEBEĞİMLE MÜJDELENSİN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH
iyiyim canım saol ...canım bu hafta bana okunmuyor gelecek haftaya bana sevdaya ve ipek arkadaşımıza okunacak .geçen günde sana yazdım ama görmedin galiba mesajımı neyse senin okuduklarını bulut arkadaşımızın listesine ekliyecem tamammı canım onun çok eksiği var nazracanın tefriciyeleri tamamlandı diğer okuyacağın 100 ü tuyaneda arkadaşa yazacam yani toplamda sen 800 okumuş olacaksınslm caniş nasılsın nasıl oldun böbreklerin ağrıyodu ben giremedim iki gündür biraz fırtınalı geçti iki günüm.tefriciye listesinde seni göremedim okunacaklar listesinde adın vardı ama( senin için şimdilik 700 almıştım 400 okudum senin için yarın 700 olur diğer kızlarada benden 100 ekle istersen seninkini bitirip başlarım çok öpüyorum allah hayırlı acil şifalarla birlikte bide şeker bi yavru versin sana inş.şimdilik hoşkl
yooo hiç acımıyor canım korkulacak kadar acı olmyuor yane rahat ol gelişmeler yaz bizeinşallah canım sağol eşim yaptırma canın acıcak diyo ama bende heveslendim gerçi rabbim bilir ol derse olur bunlarda vesile olur...
gunaydinarkadaslar
benim adet bugun bitti
dua icin kac tane eksik aldi
ben 100 alayim onu bitirirsem daha da alirim
kimin ki eksik
nevom nasilsin igneler nsil gidiyor
kedersiz canim bobrekler nasil oldu
merhaba canım hoşgeldin listeyi takip eden benim sengözlerimebaksanabmerhaba umudunukaybetme sayfanın başında okudum dualar falsn okunuyormuş ben de okumak istiyorum kim takip ediyor
canım benim kötü şeyler getirme aklına o ağrıların olması gayet normal bu ay onca işlemden geçti rahmin kolya değil tabi sen kendini rahat bırak sıkma kendini aklinialirimsmilegunaydin,canim,nasilsin?simdilik iyi diyelim iyi olsun,yumurtam catladi qaliba,beden isimi takip ediyodum,bu gun sabah birden dustu.dun de birlikte olduk esimle,bu gun de olucam,insallah bu kes RABBIM yuzumuzu guldurur.
bi sey sorucam kizlar,dr benim kanali genisletmek icin ilacla kiyadi 1 hafta,hani soylemistim ya stresten cok dardi.yikadiktan sora iliskiye girmek daha da zorlasti,cok agri veriyor,bilmem belki de iceri dagitdigi icin mi ,tam olarak sagalmamis ola bilirmi?ama ustunde bi hafta gecmis,boyle bi sey olmasi mumkunmu?ayaklarimi biraz kaldirdigimda sanki bicak saplaniyor karnima ,bu yuzden kendimi daha da sikiyorum,biliyorum ki bu yuzden zaten az olan sperm belki de gecemiyor iceri.nolur bana yardim edin,bi bilginiz varsa nolur soyleyin,bu gunlerde daha cok iliskiye girmemiz lazim ama dediyim gibi cok agriyorum,ne yapcagimi bilmiyorum.
iyiyim canım sen nasılsın ne zaman gidiyorsun istanbula ??kadersizim sen nasılsın canım iyileştinmi biraz ben temizliği bitirdim artık dinleniyorum yorulmuşum valla bende yarın akşama kontrole gidiyorum inşallah iyi gelişmiştir yumurtalar canım dua edin bana
kısss bulut neden bir test yapmıyorsun ??neden bu zamana kadar bekledin ne sabır varmış sende be akannehirbak yarın sabah ilk işin bir test alıp önce evde bir test yapmak olsun tammamı ayyy heyecan yapım şimdi eyvahedigeldismileBAHAR canım inşallah herşey yolunda gider ..şurda anne olmaya ne kaldı..rabbim inşallah gönlündeki bebeğini verir...hepimize...
YILDIZ rahat olmaya çalış ne kadar kendini rahat hissedersen okadar iyi olur senin için...rabbime sığın....
DÜNÜRÜM CANIM SEN NASILSIN AĞRILARIN GEÇTİMİ...İNŞALLAH İYİDİRSİN...
VEEEEEEE DİĞER KIZLAR SİZLER NASILSINIZ İPEĞİM ETİPUFUM TUNEYADA VE İSİMLERİ ŞU AN AKLIMA GELMEYEN CANIM DOSTLARIM ....
KIZLAR DAHA ADET GÖRMEDİM YARIN TAM 7 GÜN OLUYOR ADETİM GECİKELİ..BİR TÜRLÜ CESARET TOPLAYIP TEST YAPAMADIM...BENİM İÇİN VE HEPİMİZ BİR BİRİMİZE ÇOK DUA EDELİM..KULUN KULA DUASI KABUL OLURMUŞ...YORULDUM ARTIK SÜREKLİ KENDİMİ DİNLEMEKTEN...RABBİM BANA YARDIM ET ..SABIR VER...
UMUTLU BEKLEYİŞİM BEBEĞİMLE MÜJDELENSİN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH
kedersiz karşılaştık sonunda
nasılsın böbrekler geçti mi
evet ya giremiyorum size yemin ediyorum benimki izin vermiyor şimdi bile 10 dakka bakacam çıkacam dedim öyle izin aldım Çok üzgünüm çoook
canım ya yemin etmene gerek yok inanıyorum sana
ben de aynı durumdayım somurtup duruyo içerde
bu kadar da yeter iyi olduğunu öğrendim ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?