Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canim insallah guzel sonuc alirsin,ben de yaptirmistim,olmadi,ama eltim yaptirdigindan bi soraki ay hamile kaldi,zaten onu yapan kadin da oyle demisti,bu ay adet goruceksin,soraki ay olucak ,ama bende diger sorunlar olduguna gore olmadi,insallah seninki basarili olur,hic bi zaman cok sicak suyla yikanma,fazla kaynar cay falan icme,iiyi olucakk merak etme

yaaa çok kıskandım ama ben iki gündür yolum kimse merak etmemiiiiiiiiiiiişsenağlama yazık bana ama ya (

seni de diger arkadaslarimi da cok ozluyorum,bi gun bakmadan,yazmadan edemiyorum.iyiki varsiniz

nevom nasilsin?tedavi nasil gidiyo?benim sorularimi da cevapla nolur,napcagimi bilmiyorum,simdi de sol yumurtaligimda sanci var,yumurtam catlamis ondan ola bilirmi?

hiç uslu durmuyor teyzasi beni maf etti bulantıdan ne yersem çıkartıyorum artık gına geldi nefret ettim inşallah geçer tz zamandamafoldumbenmafoldumben

eeee anne olmak kolay değil nagişim. umarım bulantıların kısa sürer de normale dönersin. cokacimcoook

küpü duymamıştım canım daha önceden...yakı biliyorum bi tek. inşallah faydasını görürsün.:lepi:

sağol bi tanem desteğin ve güzel duaların için, herşey için sağolll
dr. dediki endometrium (sanırım rahim içi tabaka) kalın olursa bebek tutunmaz transfer yapmanın bi anlamı kalmaz. dünkü muayeneye kadar normaldi ben de anlamadım. bakalım tahlilde belli olacak.eyvahedigeldismile..

yaaa çok kıskandım ama ben iki gündür yolum kimse merak etmemiiiiiiiiiiiişsenağlama yazık bana ama ya (

tuğbacım canımın içi ben aslında herkesi merak ediyorum ama bazı arkadaşlar merak edince kızıyooo.... yani kim merak edilmesini istiyo kim istemiyo anlayamıyorum. yoksa aklım hep burdaki arkadaşlarımda....olumunekankayizsmile

gunaydinarkadaslar
benim adet bugun bitti
dua icin kac tane eksik aldi
ben 100 alayim onu bitirirsem daha da alirim
kimin ki eksik
nevom nasilsin igneler nsil gidiyor
kedersiz canim bobrekler nasil oldu

umudum iğneler bitti çok şükür
sıra yumurta toplanmasında....
şu sıralar listeyle pek ilgilenemicem
seni kedersiz uygun birine yazar...

merhaba umudunukaybetme sayfanın başında okudum dualar falsn okunuyormuş ben de okumak istiyorum kim takip ediyor

canım sıralama yaptığımız bir liste var. sırası gelene okuyoruz. kaç tane okumak istediğini yazarsan kedersiz sana yardımcı olacaktır. Allah razı olsun...:Saruboceq:

bence tamamen psikolojik. o yıkama tedavin sırasında çok acı çektiğin için kasıyosun kendini canım. kendini rahat bırakmayı başarırsan ağrın olmayacaktır. sperm geçemicek diye bişey yok tatlım üzülme o yolunu bulur gider.... bak yine çok düşünmeye başladın bu ay düşünmeyeceksin rahat olacaksın...
bir an GÜZıN ABLA gibi hissettim kendimi ya da haydar dümen ayoolll :roflol:

nazranın güzel annesi Allah razı olsun kontrolün iyi geçer umarım herşey gönlüne göre olur. benim ilaçların dozunu hep eşim ayarladı ben de kontrol ettim panik olup yanlış yaparım diye çok korktum... umarım doz aşımından bişi olmaz vardır bunda da bi hayır...sonuçta bi kerecik aşmış inşallah sorun çıkmaz.ben istanbuldayım burda yaptırıyorum..hepimizin hakkında hayırlısı olsun...opuyorumnanaktan

nevom nasilsin?tedavi nasil gidiyo?benim sorularimi da cevapla nolur,napcagimi bilmiyorum,simdi de sol yumurtaligimda sanci var,yumurtam catlamis ondan ola bilirmi?

evet canım Allahın izniyle yumurtaların çatlıyoooo
geçmişe cevap yaıyodum gelmiş ve çıkmışsın hiç farketmedim
yukarda da yazdığım gibi ilişki sırasındaki ağrın psikolojik
bak canım sana şu andaki tavsiyem şu:
sen üstüne düşeni yaptın...içerde noluyosa oluyo artık..
bi kendini rahat bırak başka şeyler düşünmeye bak
biliyosun geçen ay stresten başına gelenleri....

kızlar benim misafirim gitti daha doğrusu biz gönderdik yarın hastaneye gitcez canı sıkılırdı valla...
bana dua ettiğinizi biliyorum Allah razı olsun hepinizden...

canım ben komşumuzdan duymuştum ama bu sitede bi formda bu yolla gebe kalanlar varmış ondan cesaret aldım çok az bi acısı var oda küp kapatıldığında bakalım inşallah şifa olur....

4444 Salavat-ı Tefriciyye Listesi

bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............100
nevo.............500
tuyaneda......100
yıldız............200
jollita............200
nazraca.........250
toplam 2950.....kalan 1494

tuyaneda için (eda)
ipek.........1000
sevda ......300
kedersiz.....500 OKUDU
nevo..........500
tuyaneda....1000
yıldız...........200
jollita...........200
nazraca.......250
toplam 3950.....kalan494

nazraca için (zuhal)
zuhal......2144
ipek..........500
kedersiz...500
sevda........300
nevo.........500 OKUDU
tuyaneda..100
yıldız........200
jollita........200

toplam 4444

tuğbacım kedersize bu hafta okumuyoruz
sanırım mesajını okumamışsın bana okunmicak diye yazmıştı
:uhm:

canım ben komşumuzdan duymuştum ama bu sitede bi formda bu yolla gebe kalanlar varmış ondan cesaret aldım çok az bi acısı var oda küp kapatıldığında bakalım inşallah şifa olur....

inşallah faydasını görürsün tatlım
ben alternatif tıppa inanıyorum önceden ilaç mı vardı sanki...

BAHAR canım inşallah herşey yolunda gider ..şurda anne olmaya ne kaldı..rabbim inşallah gönlündeki bebeğini verir...hepimize...

YILDIZ rahat olmaya çalış ne kadar kendini rahat hissedersen okadar iyi olur senin için...rabbime sığın....

DÜNÜRÜM CANIM SEN NASILSIN AĞRILARIN GEÇTıMı...ıNŞALLAH ıYıDıRSıN...
VEEEEEEE DıĞER KIZLAR SıZLER NASILSINIZ ıPEĞıM ETıPUFUM TUNEYADA VE ıSıMLERı ŞU AN AKLIMA GELMEYEN CANIM DOSTLARIM ....

KIZLAR DAHA ADET GÖRMEDıM YARIN TAM 7 GÜN OLUYOR ADETıM GECıKELı..BıR TÜRLÜ CESARET TOPLAYIP TEST YAPAMADIM...BENıM ıÇıN VE HEPıMıZ BıR BıRıMıZE ÇOK DUA EDELıM..KULUN KULA DUASI KABUL OLURMUŞ...YORULDUM ARTIK SÜREKLı KENDıMı DıNLEMEKTEN...RABBıM BANA YARDIM ET ..SABIR VER...

UMUTLU BEKLEYıŞıM BEBEĞıMLE MÜJDELENSıN ıNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH

sağol canım güzel dileklerin için...
inşallah hamilesindir...

iyiyim canım saol ...canım bu hafta bana okunmuyor gelecek haftaya bana sevdaya ve ipek arkadaşımıza okunacak .geçen günde sana yazdım ama görmedin galiba mesajımı neyse senin okuduklarını bulut arkadaşımızın listesine ekliyecem tamammı canım onun çok eksiği var nazracanın tefriciyeleri tamamlandı diğer okuyacağın 100 ü tuyaneda arkadaşa yazacam yani toplamda sen 800 okumuş olacaksın

inşallah canım sağol eşim yaptırma canın acıcak diyo ama bende heveslendim gerçi rabbim bilir ol derse olur bunlarda vesile olur...
yooo hiç acımıyor canım korkulacak kadar acı olmyuor yane rahat ol gelişmeler yaz bize
gunaydinarkadaslar
benim adet bugun bitti
dua icin kac tane eksik aldi
ben 100 alayim onu bitirirsem daha da alirim
kimin ki eksik
nevom nasilsin igneler nsil gidiyor
kedersiz canim bobrekler nasil oldu

canım böbreklerim çok şükür ağrımıyor bu sabah hafiften yokladı ağrı ama şimdilik bişeyim yok turp gibiyim maşallah şakkıdı

merhaba umudunukaybetme sayfanın başında okudum dualar falsn okunuyormuş ben de okumak istiyorum kim takip ediyor
merhaba canım hoşgeldin listeyi takip eden benim sengözlerimebaksanab
tefriciyeleri okuyacağın arkadaşı seçip kaç tane okuyacağını yazarsan senide eklerim listeye

canım benim kötü şeyler getirme aklına o ağrıların olması gayet normal bu ay onca işlemden geçti rahmin kolya değil tabi sen kendini rahat bırak sıkma kendini aklinialirimsmile

kadersizim sen nasılsın canım iyileştinmi biraz ben temizliği bitirdim artık dinleniyorum yorulmuşum valla bende yarın akşama kontrole gidiyorum inşallah iyi gelişmiştir yumurtalar canım dua edin bana
iyiyim canım sen nasılsın ne zaman gidiyorsun istanbula ??

kısss bulut neden bir test yapmıyorsun ??neden bu zamana kadar bekledin ne sabır varmış sende be akannehirbak yarın sabah ilk işin bir test alıp önce evde bir test yapmak olsun tammamı ayyy heyecan yapım şimdi eyvahedigeldismile

evet ya giremiyorum size yemin ediyorum benimki izin vermiyor şimdi bile 10 dakka bakacam çıkacam dedim öyle izin aldım Çok üzgünüm çoook

canım ya yemin etmene gerek yok inanıyorum sana
ben de aynı durumdayım somurtup duruyo içerde
bu kadar da yeter iyi olduğunu öğrendim ya...

canım ya yemin etmene gerek yok inanıyorum sana
ben de aynı durumdayım somurtup duruyo içerde
bu kadar da yeter iyi olduğunu öğrendim ya...

neden böyle bunlar ya kötü bişey yapmıyoruzki :gitme:
canım sen nasılsın dr ne dedi transefrin olacak dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…