Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canlarım ben bugün annemlere geldim oturmaya akşam imkan olursa otururum bilgisayara şimdilik öpüyorum hepinizi canlarım

canım p.tesi kontrol yumurtalar uygun bulunursa çatlatma iğnesi vurulacak sanırım salı yada çarşamba gidebiliriz Rabbim hepimizin ellerini doldursun

nevbaharım kimsecikler yok canım bugün sende git bence kaymaya ama üşütme kendini

canım güzel önerin için sağol
benim belim ve sırtım ağrıyodu kaç gündür zor geçirdim
dün gece lavanta yağıyla ovdum bi güzel sardım
elhamdülillah geçti
korkuyorum benim bünyem biraz zayıf
ama şöyle kendini bırakıp kaymak çoook güzel olurdu valla
hihoyyyt

ben bugün gittim kontrole biri olan boyuttaydı 3 tanede küçük vardı onlarda pazartesiye kadar oluşsunlar dedi pazartesi tekrar gidicem çatlama iğnesi bulunamıyormuş bu arada firmalarda yokmuş tüp bebek için kullanılan çatlama iğnesi varmış sadece oda biraz pahalıymış onun içinde beklemeye aldı doktorum bilginiz olsun...

ben bugün gittim kontrole biri olan boyuttaydı 3 tanede küçük vardı onlarda pazartesiye kadar oluşsunlar dedi pazartesi tekrar gidicem çatlama iğnesi bulunamıyormuş bu arada firmalarda yokmuş tüp bebek için kullanılan çatlama iğnesi varmış sadece oda biraz pahalıymış onun içinde beklemeye aldı doktorum bilginiz olsun...

ah canım hadi hayırlısı
bana ovitrelle verdi
eğer sana pregnly verdiyse o ilaç sevdanehrinde var canım
benim için saklıyodu
ama bana bugün ovitrelle yazdı
bi onla konuş istersen

ah canım hadi hayırlısı
bana ovitrelle verdi
eğer sana pregnly verdiyse o ilaç sevdanehrinde var canım
benim için saklıyodu
ama bana bugün ovitrelle yazdı
bi onla konuş istersen

pregnly evet bunu vermişti geçen ama pazartesi bakalım eczacıya sordum bulamazsın dedi bakalım işte şimdi eşime bişeyler hazırlıcam sonra görüşürüz

bu sabah gittim dra...
akşam çatlatma iğnemi yapıcam ben de
şu anda 9 tane filan yumurta var
endometriom biraz kalın geldi dr.a
tahlil verdim onun sonucuna göre transfer belli olacak
eğer yüksek çıkarsa yumurtaları donduracaklarmış
pazartesi sabah yumurtalar toplanacak
hakkımda hayırlısı neyse o olsun..

Son düzenleme:
sağol canım benim azaldı şükür okuyoruz devam senin ağrıların geçtimi canım nasılsın bugün
tamam canım...ben bugün biraz daha iyiyim çok şükür saol canım

canım ne kadar az yumurta olursa o kadar kaliteli oluyor sakın az diye sıkıntı yapma kendine inşallah gönlüne göreolur herşey dualarımız seninle canım

hayırlısı olsun inşallah benim aşılama falan değil normal yolla gebe kalmaya çalışıyorum.klomenle yumurta oluşmasını sağlıyoruz.sonra iğne oluyorum ve gün veriyo o günlerde birlikte oluruz.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…