Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

lolo nasılsın canım eşin daha iyidir umarım ..valla bebiş fikrini aklından çıkarman süper olmuş tebrik ederim seni aklından çıkaran hamiş kalıyor yerimsenibenumarım seninde öyle olur oğluşuna en kısa zamanda bir kardeş gelir :ecrin_bebek:

slm nasilsiniz.kimse yokmu.kedersiz iyimisin?yenilik varmi?seninle konusmagi ozledim.insan biriyle bolusdugunde cok iyi geliyor.azacik da olsa hafifliyor.kaydirigubbakcemile5

Selam kızlar galiba hafta sonu kimse birbirinin giriş saatini tutturamadı kaydirigubbakcemile5 olsun yarın bol bol yazışırız..

selem kızlar.... yazıyorum ama kimse yok... inşallah yarın sohebtimiz daha güzel olacak... evet sevdacım kimse tutturamadı... sabah doktorda olacam 11 e doğru burda olurum... lütfen bana çokk dua edin yarın bir sorun çıkmasın.....

nevbaharımmm burdamısın.. biraz sancım var yarın sabah ilk kez doktora gidecem... inşallah bir sorun yoktur... sen nasılsın dünürümm....

nevbaharımmm burdamısın.. biraz sancım var yarın sabah ilk kez doktora gidecem... inşallah bir sorun yoktur... sen nasılsın dünürümm....

canım iyiyim çok şükür.yarın git tabi mutlu haberlerle gel bakim akşama ancak okurum malum kurs var. canım ya sancı çok normal olucak o kadar.sakın ağır iş yapma bi de mevsimsiz bişey yeme. HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK:lepi:

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, aslihancan, katrem, nevbahar76+

haa bu arada yaptğın örgülerini göstermedin bize... ne zaman resimlerini ekliyeceksin... sabırsızlıkla bekliyorum eminin çok güzel yapmışsındır....:hulya:

en kısa zamanda canım bi konu mankeni bulmaya çalışyorum yanlışlarımı kamufle etmek için giydirip çekicem resimsırnaşık şey

etipufum yarın müjdeli güzel haberlerle dön aramıza sana dua edecem canım benim inşallah yarın keseyide görürüsün

hoşbulduk kızlar iyiyim saolun biraz başım ağrıyor bugün kaynanamlarla kıymalı gözleme yaptık çok yoruldum akannehir

kıymalı gözleme ha! hamarat insan. neyse son son bi yap kaynanacığına nasıl olsa taşınınca çok görüşemiceksiniz. o zaman da biz geliriz gözleme yimeğe cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…