ben yemek yemeğe gidiyorum .görüşürüz arkadaşlar.sohbetiniz çok güzel ayrıca...
kızlar benim oğlanın adını nasıl beğendinizmi...( allahım ne olursun bu hayallerimi boşa çıkarma bana ve tüm isteyenlere tez zamanda yaşat bu mutluluğu sağlıkla) ÖMER EFE anlamlı bir isim...sizce...
kızlar benim oğlanın adını nasıl beğendinizmi...( allahım ne olursun bu hayallerimi boşa çıkarma bana ve tüm isteyenlere tez zamanda yaşat bu mutluluğu sağlıkla) ÖMER EFE anlamlı bir isim...sizce...
ÖMER İslam Devleti'nin II. Halifesi Ömer b. Hattab. Dünya durdukça adaletinden dolayı ondan bahsedilecek. Cennetle müjdelenmiştir. Hak ile Batılı çok iyi ayırt edebilen bir alim olduğu için Ömeru'1-Faruk adını almıştır.
EFE 1. Ağabey, büyük kardeş. 2. Yiğit, cesur. 3. Kabadayı.
BENCE GÜZEL İSİMLER İNŞALLAH HAYALİN ÇOK GEÇMEDEN GERÇEKLEŞİR CANIM
sağol canım araştırmışsın abi ne güzel devamı da gelir
hiç sorma canım benim kocacığım eve gelemedi bir türlü 10 dakika içinde ordayım diyordu ama halen yok trafiğe takıldı galiba...
kız yoksa benden sıkıldınmı..ben sizleri çok sevdim...bak ikimizde daha genciz genç yaşta kaynana olduk..herkese nasip olmaz...
benim oğlanada çulsuz deme ..o okuyup büyük adam olacak kaynanası...o zaman göreceksin...hıhhıh ya senin kız okumazsa...o zaman ne olacak ..olsun biz yine alırız..oğlumun mesleği var nasılsa....
YOK CANIM NE SIKILMASI BENDE KOCİŞİMİ BEKLİYORUM GELMEDİ DAHA
BENİM KIZIM OKUYACAK KAYNANASI BABASI GİBİ ÖĞRETMEN OLACAK :icecream:
benim topik kertmem kim olacakfisfisfis
BULDUMMM ESRAMLA OLUN SİZDEzemuszemus BELKİ BU AY BEBİŞİN GELİR BELLİMİ OLUR ALLAH BÜYÜK
eti pufum ne diyosun bu işe beni beğenmiyor musun yoksa:kedi:
BEN VAZGEÇTİM SANA BAŞKASINI BULURUZ ESRAMLA LOVESA ARKADAŞIMIZ KERTME OLSUNLAR :asigim:
HAA SENLE SEVDANEHRİ OK*? kaydirigubbakcemile5
ŞU 6. HıSSıM HER ZAMAN BıŞEY DEMıYKı BANA ,ARADA SIRADA ÖYLE ıLHAM GELıYOR SÖYLÜYORUM :1closedeyes:sen şu 6. hissine bi sor bakalım ne dii
kıız ya aynı cins olurlarsa naparız. sevdamı da severim. o zman önce bi hamile kalalım kertmemizi sonra buluruz
bizim oğlumuz olursa umut;
kızımız olursa nazlı ya da buket olacak adı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?