Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ÖMER İslam Devleti'nin II. Halifesi Ömer b. Hattab. Dünya durdukça adaletinden dolayı ondan bahsedilecek. Cennetle müjdelenmiştir. Hak ile Batılı çok iyi ayırt edebilen bir alim olduğu için Ömeru'1-Faruk adını almıştır.
EFE 1. Ağabey, büyük kardeş. 2. Yiğit, cesur. 3. Kabadayı.

BENCE GÜZEL İSİMLER İNŞALLAH HAYALİN ÇOK GEÇMEDEN GERÇEKLEŞİR CANIM

bulutÇum sÜnette gıtmyecekmıydın sen ,bızı bırakamadın bır tÜrlÜ :))

bence güzel canım hz. ömer gibi adaletli olur inş. kelime manasını bilmiyorum

hiç sorma canım benim kocacığım eve gelemedi bir türlü 10 dakika içinde ordayım diyordu ama halen yok trafiğe takıldı galiba...

kız yoksa benden sıkıldınmı..ben sizleri çok sevdim...bak ikimizde daha genciz genç yaşta kaynana olduk..herkese nasip olmaz...

benim oğlanada çulsuz deme ..o okuyup büyük adam olacak kaynanası...o zaman göreceksin...hıhhıh ya senin kız okumazsa...o zaman ne olacak ..olsun biz yine alırız..oğlumun mesleği var nasılsa....

sağol canım araştırmışsın abi ne güzel devamı da gelir

YOK CANIM NE SIKILMASI BENDE KOCİŞİMİ BEKLİYORUM GELMEDİ DAHA
BENİM KIZIM OKUYACAK KAYNANASI BABASI GİBİ ÖĞRETMEN OLACAK :icecream:

kıız ya aynı cins olurlarsa naparız. sevdamı da severim. o zman önce bi hamile kalalım kertmemizi sonra buluruz

sen şu 6. hissine bi sor bakalım ne dii
ŞU 6. HıSSıM HER ZAMAN BıŞEY DEMıYKı BANA ,ARADA SIRADA ÖYLE ıLHAM GELıYOR SÖYLÜYORUM :1closedeyes:
kıız ya aynı cins olurlarsa naparız. sevdamı da severim. o zman önce bi hamile kalalım kertmemizi sonra buluruz

AYNI CıNS OLUNCA :uhm:BıLMEMKı SıZDE HAYALı KERTME OLUN BEN VE BULUT GıBı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…