Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

[sıze="2"]güzel isimler.. Benimde oğlum olursa eğer yengemin annesine söz verdim onun oğlunun adını koyacam ufuk [/sıze]

canım benim hayırlısı inş. bu güne kadar o kadar çok isim düşündüm hepsini de değiştirdim. rana ismini çok severdim anlamı da güzel. arapça da güzel hoş demek.oysa ibranice de kurbağa demekmiş. yani ispanya ya filan giderse gülmelerini istemem doğrusu.

mona rosa şiirini öğrencilerime her yıl okurum ve bayılırlar.o güzel şiiri ilk kez benden duymalarına da bayılırım laf aramızda, sacit onandan dinledin mi şiiri.nazlı koymayalım bari oldu da adı kaldı sanki ehehehe

zaten sacit onan ne okusa ağzım açık dinliyorum. mona rosa'yı ondan dinlemedim ama ilk fırsatta dinlicem. öğretmen misin bi sakıncası yoksa ne öğretmeni

KIZLAR sİZE KEYİFLİ SOHBETLER BEN ÇIKIYORUM EŞİM GELDİ YEMEK HAZIRLIYACAM cokacimcoook

ben de geldim .2 eski arkadaşımla konuştum..birinde hala tık yok.diğeri 40ını bitiriyor.2 .çocuğuna hamile.2 yıldır istiyordu.o da diyor ki bu işin tek yolu kafadan atmak.ama bizde sorun olmasa bekleyeceğim,zamana bırakacağım ama işte morfolji bozuk.onun adına sevindim, kendi adıma tahmin edersiniz alıştık artık biz bu hayat darbesini yemeye...

vaybee 40 ından sonra hamile kalmış kadın ...tek yolunun kafada bitmesi bunu bizde biliyoruz ama nasıl atacaz kafamızdan onuda söleseydi keşke ....

Son düzenleme:
Selam kızlarrr
maaşallahh yaaa sayfalar dolusu yazı yazmışsınızz ne güzel.Bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler sefa getirmişler.Arnavutum sende hoşgeldin canım inşşalalah 13 nde iyi haberler vereceksin.

Biz bugün gittik çokkk yoğundu umut tüp bebek Balıkesirden bir otobüs dolusu insan geldi kafamçokkarıştı şok olduk 60-70 kişi vardı düşünün.Maalesef sonucu alamadık doktorlada görüşemedik pazartesi telefonlaşıcaz.Salı günüde zaten adet tarihim herşey bu hafta kesinleşicek benim için.

Hoşbulduuuuk sevdaaaam:1hug: nasılsıın tatlım..
evet inaşşaaalh şu 13 sayısııı bana uğur getiriiiiiiir inşallaaaaah...:içelim::teytey:

sevdam hakkıda hayırlısı canım .inşallah sende yakında bize güzel haberler vereceksin .

kızlar selam nabere napıyosunuz bi bakim dedim neler kaynatıyosunuz
malum ben artık bebek düşünmüyorum ertelemede değil benimki uzun bi süre bebek konusu hayatımda olmucak istemediğim için değil durumumu biliyosunuz ve galiba ben tamamen yitirdim bebiş isteğimi
inşallah allahım hiç anne olmamış lara verir
allahıma şükrediyorum ben bir oğlum var diye 2. olmasada olur napim allah oğluma uzun ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…