slm kedersiz nasılsın geçtimi böbrek sancın..acaba bu listeye bizlerinde adı yazılcakmı korkuyorum ya hiç olmazsa diye allah sesimizi duysun inş sabırsızlığım beni şeytana uydurmadan rabbim acısın halimize
sağol canım iyi dileklerin için
tabi canım burdaki dr.lara sormakta fayda var bakalım ne derler
senin hakkında da hayırlısı olsun inşallah...
kızlar benim iznim doldu
Allaha emanet olun
öpüyorummmm
selam canım iyiyim çok şükür...o listede hepimizin adı yazlıcak inşallah neden olmasın canım o listede olan arkadaşlarımız emin ol bizdne daha ümitsizdiler ama rabbim verdikten sonra hiç bişey engel olmuyor yeterki sabırlı olalım biraz daha
bu arada canım senin okuduklarnı bulut arkadaşımızın listesine ekledim bide bir 100 daha tuyaneda için yazdım
tamam canım öptüm bende benimde zamanım dolmak üzere :roflol:
tamam bitiririm bu gece allahın izniyle birde bi selavatı şerif daha var arada ben onuda okuyorum sende bi bak istersen anlamına salat-ı tüncina..inşallah hayırlısıyla daha fazla beklemeden bizlerinde adı yazılır sağlığına kavuşmana sevindim
tubacım eğer eşin gitmek istiyorsa tedaviye sıcak bakıyorsa bence hiç durmadan gidin hem akrabalkarınızda var orda tatil yapmış olursunuz (bu karda kışta ne kadar tatil olucaksa )delikafadulden
kızlar ateş almaya geldiniz anlaşılan aman herifler sinirlenmesin hiç çekilmiyo valla ii geceler madem size yeni gün yeni umutlarla merhaba desin hepimizeopuyorumnanaktan
eşim abisini görmek için gitmek istiyo o arada asonucu bi dr göstermiş olruz diyo bakalım kar kış artık belki biraz toparlanır şizo:roflol:
tamam canım ALLAH senden razı olsun okuduklarını kabul etsin inş
canım söylediğin duayı duymuştum ama hiç aklıma gelipte bakmadım anlamına
oda dilek ve muratla ilgili ben çok inanıyorum o tefriciye ve o selavatı şerifin kudretine bende çıkayım bari kimsecikler yok zaten bu arada bişi sorayım biliyosan tabi progestan beni sürekli uyutuyo bu normalmi acaba birde kasıklarımda dehşet ağrı oluyo 4 gün oldu başlşayalı
valla açık konuşmam gerekiyorsa böyle eşlerinizin tedaviye dr lara sıcak bakmasını kıskanıyorum boshayallersmilebenimkini 2 senedir bir üroloja gitmesi için yalvarıyorum adeta ama nerde drlar ne yapabilirki nasıl olsa diyo ilaçlarda etkisini göstermezmiş kötükedihüso
hmmm öylemi ozaman bu okuduğumuz dualar bittikten sonra ona başlarız
canım bilmiyorum ama ilaçların bir çoğunun yan etkisi oluyor genelde senin dediğin gibi halsizlik ve uyku hali yapıyor normaldir herhalde :sm_confused:
tamam canım ne zaman müsait olursan gelirsin canım öptüm seni görüşürzzzopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?