Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam canım iyiyim çok şükür...o listede hepimizin adı yazlıcak inşallah neden olmasın canım o listede olan arkadaşlarımız emin ol bizdne daha ümitsizdiler ama rabbim verdikten sonra hiç bişey engel olmuyor yeterki sabırlı olalım biraz daha

bu arada canım senin okuduklarnı bulut arkadaşımızın listesine ekledim bide bir 100 daha tuyaneda için yazdım

sağol canım iyi dileklerin için
tabi canım burdaki dr.lara sormakta fayda var bakalım ne derler
senin hakkında da hayırlısı olsun inşallah...

kayın biraderim etilerde nereye hangi merkeze gitsek bi fikrimde yok açıkcası ya burda eşinin sperm sayısı düşük olan yokmu belki anlar bişiler söler eşimin sayı 9 milyon çıktı iki ay önce 11 milyondu sayı düşmüş ama canlı %71 bi yanım durma git diyo öbür yanım az daha bekle diyo ama bu arada koca kafayı sıyırıyoooo

tamam bitiririm bu gece allahın izniyle birde bi selavatı şerif daha var arada ben onuda okuyorum sende bi bak istersen anlamına salat-ı tüncina..inşallah hayırlısıyla daha fazla beklemeden bizlerinde adı yazılır sağlığına kavuşmana sevindim

tubacım eğer eşin gitmek istiyorsa tedaviye sıcak bakıyorsa bence hiç durmadan gidin hem akrabalkarınızda var orda tatil yapmış olursunuz (bu karda kışta ne kadar tatil olucaksa )delikafadulden

tamam canım öptüm bende benimde zamanım dolmak üzere :roflol:

kızlar ateş almaya geldiniz anlaşılan aman herifler sinirlenmesin hiç çekilmiyo valla ii geceler madem size yeni gün yeni umutlarla merhaba desin hepimizeopuyorumnanaktan

tamam canım ALLAH senden razı olsun okuduklarını kabul etsin inş
canım söylediğin duayı duymuştum ama hiç aklıma gelipte bakmadım anlamına

tubacım eğer eşin gitmek istiyorsa tedaviye sıcak bakıyorsa bence hiç durmadan gidin hem akrabalkarınızda var orda tatil yapmış olursunuz (bu karda kışta ne kadar tatil olucaksa )delikafadulden

eşim abisini görmek için gitmek istiyo o arada asonucu bi dr göstermiş olruz diyo bakalım kar kış artık belki biraz toparlanır şizo:roflol:

kızlar ateş almaya geldiniz anlaşılan aman herifler sinirlenmesin hiç çekilmiyo valla ii geceler madem size yeni gün yeni umutlarla merhaba desin hepimizeopuyorumnanaktan

yarın gündüz yok evde bol bol yazışırız kızopuyorumnanaktan

eşim abisini görmek için gitmek istiyo o arada asonucu bi dr göstermiş olruz diyo bakalım kar kış artık belki biraz toparlanır şizo:roflol:

valla açık konuşmam gerekiyorsa böyle eşlerinizin tedaviye dr lara sıcak bakmasını kıskanıyorum boshayallersmilebenimkini 2 senedir bir üroloja gitmesi için yalvarıyorum adeta ama nerde drlar ne yapabilirki nasıl olsa diyo ilaçlarda etkisini göstermezmiş kötükedihüso

tamam canım ALLAH senden razı olsun okuduklarını kabul etsin inş
canım söylediğin duayı duymuştum ama hiç aklıma gelipte bakmadım anlamına

oda dilek ve muratla ilgili ben çok inanıyorum o tefriciye ve o selavatı şerifin kudretine bende çıkayım bari kimsecikler yok zaten bu arada bişi sorayım biliyosan tabi progestan beni sürekli uyutuyo bu normalmi acaba birde kasıklarımda dehşet ağrı oluyo 4 gün oldu başlşayalı

hmmm öylemi ozaman bu okuduğumuz dualar bittikten sonra ona başlarız
canım bilmiyorum ama ilaçların bir çoğunun yan etkisi oluyor genelde senin dediğin gibi halsizlik ve uyku hali yapıyor normaldir herhalde :sm_confused:

bakma buda gitmezde dedimya kafayı çok bozdu sorun onda olduğu için onu bırakırım diye korkuyo onunla çocuk için evlenmedeğimi anlatamıyorum kıskanma hayatım erkeklerin ortak özelliği nerdeyse bu konularda akışına bırakıp salıvermek..inş oda bi gecede değişir senin gibi can atan bi insan olur sende şaşırırsın..bu arada yarın gündüz olmayabilirim bu gece nbtte yarın evde.buraya girdiğimi görünce iiice bunalım yapıyo oyüzden o evdeyken girmiyorum

tamam canım ne zaman müsait olursan gelirsin canım öptüm seni görüşürzzzopuyorumnanaktan

hadi bende çıkayımda tefriciyeyi bitireyim kaldımı kalıyo borçlu uyumayayım ii geceler çok çok opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız ben hafta sonu memleketteydim eşimin annesine gittik valla huzur buldum geldim köy gibisi yok kaydirigubbakcemile2 neyse cumartesi üniversiteye gittik ama özelmiş üniversite gerçi sgk da geçiyo ama testler 600 civarı ordada o yüzden yaptırmadık ama eşime prof.doktordan randevu almıştım ürolojiden ağrısı vardı varikosel ameliyatı olduğundan beri devam ediyodu arada bir doktor çok iyi çıktı valla enfeksiyon varmış bu spermleride etkilermiş sonuç olarak çünkü sperm kanallarının başındaymış bu enfeksiyon..varikoselde görünüyo tekrar bakalım haftaya ultrasyın çekilcek akannehir neyse demek istediğim eşlerinizi ikna edin arkadaşlar ve gerçketen iyi bir doktora gidin biz şuana kadar kaç doktora gittik hiçbiri bunu söylemedi ve hiçbiri klomen falan vermedi eşime sperm artması için hep öyle bir ilaç yok denildiolumunekankayizsmile neyse haftaya tüp bebek bölümünden de randevu altık bir ön görüşme yapıp fiyat alıcam..benden bu kadar..

nevommmm canımm inşallah testin normal çıkar olmazsada üzülme 2 ay sonra devam edersiniz.Endometrium benim bildiğim rahim kalınlığı oluyo.Eğer kalınlık uygun değilse hamilelik olsa bile düşük tehlikesi oluyo..Herşeyin hayırlısını düşünelim tamam arkadaşımm..

kedersizim ben edanınkini okudum yazarsın onu canım..

bulut neden yapmıyosun test adetin 3 gün geçsede yapılabilir iyi valla bekleyebiliyosunuz..Ben hiç bekleyemiyorum ya vardır ya yoktur bu sonucu hemen almak istiyorum çünkü.ınşallah hamilesindir canım beklemene değer..

4444 Salavat-ı Tefriciyye Listesi

bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............100
nevo.............500
tuyaneda......100
yıldız............200
jollita............200
nazraca.........250
s.tuğba..........720 OKUDU
umudunukaybetme100
toplam3770.....kalan 674

tuyaneda için (eda)
ipek.........1000
sevda ......300 OKUDU
kedersiz.....500 OKUDU
nevo..........500
tuyaneda....1000
yıldız...........200
jollita...........200
nazraca.......250
s.tuğba.......100
toplam 4050.....kalan394

nazraca için (zuhal)
zuhal......2144
ipek..........500
kedersiz...500
sevda........300
nevo.........500 OKUDU
tuyaneda..100
yıldız........200
jollita........200

toplam 4444

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…