Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
sevdanehri54,iipekk34+,bynkutluay+,maiberf,pomakkizi,sifaa+,duru81+,1982kamer,Kedersiz+,
maşallahhhbaya kalabalık kime ne yazacağımı şaşırdım
minnak allah kabul etsin
ben çöıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın daha iyi bir gün diliyorum hepimizee
gardaşımı dövdümm bidee quzuuudedim yaaa canım adet öncesi sendromundayım diyehaliyle gergin oluyorum onunda payı var hem başka kimi dövdün bugün enerji içeceğimi aldın gücün var yani döv bakalım döv
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
sevdanehri54,iipekk34+,bynkutluay+,maiberf,pomakkizi,sifaa+,duru81+,1982kamer,Kedersiz+,
maşallahhhbaya kalabalık kime ne yazacağımı şaşırdım
minnak allah kabul etsin
ben çöıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın daha iyi bir gün diliyorum hepimizee
ALLAH kabul etsin canım orucunu hadi bende öptüm ALLAH a emanet ol kibanammm kıslar ezan okunacak ben daha sürtüyom burda hadin hepiciğinizi öptüm kocaman amma salyasız en hijyenikinden ,hoşçakalıııın
hayırrr oğluşu olcak sağlıklı ve hayırlıca inşşşşşşşşşşşşşoğluşş değill kızz kızzzzzzzzzzzzzz taam mııııııııı
minnakçım afiyet olsun .....şifa duru haklsıınız oğlum nur topu gibi doğacak inşallah
nurcan ve melike sizde artık erkek fikrine alışın....kızlar akşam olmuş iyi akşamlar
hayırrr oğluşu olcak sağlıklı ve hayırlıca inşşşşşşşşşşşşş
hımm taaamm dedim yaaaa enerji içeceğinide almışsın döversin tabigardaşımı dövdümm bidee quzuuu
minnakçım afiyet olsun .....şifa duru haklsıınız oğlum nur topu gibi doğacak inşallah
nurcan ve melike sizde artık erkek fikrine alışın....kızlar akşam olmuş iyi akşamlar
çicoşlarıııımmmm bende çıkayım allahım eve gitmek istemiyoruummmmm
evet canım ya hem pişkin hem arsız hem anlayışsız daha neler var neler yok yok pazarı benim kaynanacanım korkma allahın izniyle hayırlısıyla dünyaya gelecek oğlumuz
şifam çok güldüümmm çok pişkinmiş kaynanan
canım benim yaaa güle güle Rabbim hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin inş kısa sürede evinizde gülücükler eksik olmıcakçicoşlarıııımmmm bende çıkayım allahım eve gitmek istemiyoruummmmm
aplamm inşalahh herşey dışarda kalırr Rabbim yardımcınız olsunn dualarım siznlee
yeterki dövme öp kaç bakalımm hadi canım afiyet olsun kib bende çok öptümmmmöptüm kaçtımmmmmmmmmmmmmm
evet canım ya hem pişkin hem arsız hem anlayışsız daha neler var neler yok yok pazarı benim kaynana
canım benim yaaa güle güle Rabbim hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin inş kısa sürede evinizde gülücükler eksik olmıcak
5 oğlu 1 kızı varamaniinnnnnnn başka oğlu yokmu acep
utanmasa yatak odanızada mı gircekkk
5 oğlu 1 kızı varaynen canım nerdeyse orayada uğrayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?