güle güle canım amin Rabbim kabul etsin inşş dualarımızıabuuuuuuuuuuuuuuuuu şifaaammm gönder diğer oğullarına hemennnnnnn
yine hüsran, yine hayal kırıklığı ve yine içimin yandığıyla kalıyorumbeklemek ne kadar zor bir şey yarabbim ne kadar zor sabretmekk..
daha kaç bahar gelip geçecek daha kaç mevsim bekliyecemyoksa kucağım ömür boyu boşmu kalacak ,başkalarının bebeğini sevmeklemi geçecek kendi bebeğimi sevemiyecekmiyim ANNE olamıycakmıyım yoksa içim yanıyor Yarabbim yüreğim kan ağlıyo biliyorum sana layık bir kul olamadım ve bu verdiğin snavdann başarısız geçtimm biliyorummm
günaydın bayanlarrrrr nasılsınız
bu gün sabah gittik hastaneye cumartesi 6 demişti şimdi 7 tanesi döllendi dedi çarşamba günü transfer yapılacak yani 5. gün transferi olacakmış geldim kahvaltı yaptım hemen siziznle paylaşmak istedimmmmmoooh maşallah gelsin veletler oh ohh haydi hayırlısı canım inşallahh içim çok rahat olucak inşallah
kimin ablası yahuuuleydim gibi karşılıklı olarak birbirimize destek olmak isterdim ama
bizde öyle bir durum olmadığı için bu şekilde olmasından memnunum açıkçası
özel bir şey olmadıkça görüşmek istemiyorum çünkü biraz fazla görüşsek enayi yerine konuyoruz hemen aşure içinde eşimin gönlünü kırmamak için çağırdım
aile ilişkilerine önem vermesem inanın bu kadarını bile yapmam resti çeker kimseyi
evime almam annesi dışında ama kardeşlik ilişkileri aile ilişkileri dinende koparılmaması gerektiği için mesafeli olarak devam ettirmeye çalışıyorumaynenn aynennnn
hayır olsun inşallah çiçek hamilelik diye yazıyo ölmüş birin rüyada görülmeside bizlerde hayır istiyor diye söylenir..ben bir fatiha okudum sende yaparsın zaten rahmetli amcamın hayrını allah kabul etsinKızlar rüyamda babamı gördüm takım elbise giymiş
elinde karanfil vardı gülüyodu
ananas kanı sulandırdığı için transferden sonraki ilk 3 4 gün öneriyorlarmış genelde bende yeni öğrendim bunu..ben transferden sonra günde en az iki ananası öğünlere bölerek yiyodum bide güzelki meret ayy ağzım sulandı beaagünaydın canımm .. 7 yumurtanın döllenmesi gayet iyi canım sonuçta en kaliteli bir embriyo yerleştirecekler ...bu arada damlacaım geçenlerde sana transferden sonra ananas ye demiştim ama sana yazdığımı fesleğen okumuş itiraz etti düşüğe sebep oluyo dedi bengerçekten tutunmaya yardımcı olduğunu okumuştum hatta kendi her iki tedavimde de ananasın suyunu içmiştim..sen en iyismi yeme ananası canım ne olur ne olmaz
eeeerrrrrrkkkeeeeeeekkk ipemin bebesinin lollosu olacak görürsünüzzzzzahanda kızın olacak çünkü ben çiçek türü şeylerin kız çocukla yorumlandığını biliyodum erkek demiştim ama şimdi fikrimi değiştirdim
geçmiş olsun canım neden üşüttünmü dikkat et kendine bebişkommslmmmm kıslarr benn geldımm nasılsınızz damlaaselenn cnmmm nasılsın transferrr ne zmnn nasıl oldunn
kıslarr o kadarr kotuyumkıı anlatamammm acayıp mıgde bulantımm varrr hastaa oldummmm oluyorumm yaaaa:94::94::94:
aah duru demek regl oldun neyse sıkma canını bir dahaki ay olmazsın belki ya umutlarda olmasa dimibakıyorum aklım sizde kalıyoo
kib nedemek tekrar soruyorumm
bende cuma regl oldum
kızlarr arkadaşımız duru ve eşi için ayetel kürsi okumaya başlıyoruz ..cuma günüde salavatı tefriciyeye başlıyalım ..inşallah çektikleri sıkıntılar geçer biran önce evlerine huzur ve mutluluk versin RABBİM
YASEMİN VE EŞİ İÇİN AYETEL KÜRSİ
KEDERSİZ...30
S.TUGBA........50
geçen kahve içtik komşumda gelmişti kapadık fincanıtabi anlayan yok aramızda ama bende kaynanaya dedimki hiç yolun yok dedim oda dediki :26: burdayım zaten biyere gitmiyom :90: :84: İÇİM YARILDI SEN ÇOK YAŞA EMİİ
tövbe tövbe estağfirullah yarabbim ipemin ulu sözü olmasın bu düşündükleri deli sözü olsun haşa ya rabbimbu hafta bigün bende dolma yapayım uzun zamandır yapmadım....
Canım ben çatlakları dert etmiyom aktardan krem aldım sürüyorum
ben daha çok bebeği merak ediyorum kontrole daha çok var ya biraz evham yaptım
korkuyorum bi şey olmasından
kusura bakma ipem ama o tosuncuğu yıllarca bekledin rabbim nasip etti çok şükür niye böyle düşünüyosunki dr riskli olsa iğneyi kesmezdi rahat ol tosuncuk dualarımızda inşallah
canım o bendede var ama benimki sigaradan diye tahmin ediyorum anesteziyle ilgilimidr bilmem ama desemki benimde tedavidne sonra oldu yalan sölemiş olurum ama arttı bence bu tesadüf..arkadaşlar kafama bi şey takıldı sorayım dedim bende enesteziden sonra nefes darlığı olmaya başladı önce banyoda buhardan daha sonra yemek falan yaparken ve gün içinde 2 gündür böyle acaba anesteziden mi oldu diyorum sanki çok koşmuş nefessiz kalmış gibi oluyorum nedendir acep:18::18::18:
sanaburdan bi uçarım görürsün heee
oooh maşallah gelsin veletler oh ohh haydi hayırlısı canım inşallahh içim çok rahat olucak inşallah
kimin ablası yahuuuaynenn aynennnn
hayır olsun inşallah çiçek hamilelik diye yazıyo ölmüş birin rüyada görülmeside bizlerde hayır istiyor diye söylenir..ben bir fatiha okudum sende yaparsın zaten rahmetli amcamın hayrını allah kabul etsin
ananas kanı sulandırdığı için transferden sonraki ilk 3 4 gün öneriyorlarmış genelde bende yeni öğrendim bunu..ben transferden sonra günde en az iki ananası öğünlere bölerek yiyodum bide güzelki meret ayy ağzım sulandı beaa
eeeerrrrrrkkkeeeeeeekkk ipemin bebesinin lollosu olacak görürsünüzzzzz
geçmiş olsun canım neden üşüttünmü dikkat et kendine bebişkomm
aah duru demek regl oldun neyse sıkma canını bir dahaki ay olmazsın belki ya umutlarda olmasa dimi
İÇİM YARILDI SEN ÇOK YAŞA EMİİ
tövbe tövbe estağfirullah yarabbim ipemin ulu sözü olmasın bu düşündükleri deli sözü olsun haşa ya rabbim
kusura bakma ipem ama o tosuncuğu yıllarca bekledin rabbim nasip etti çok şükür niye böyle düşünüyosunki dr riskli olsa iğneyi kesmezdi rahat ol tosuncuk dualarımızda inşallah
arkadaşlar kafama bi şey takıldı sorayım dedim bende enesteziden sonra nefes darlığı olmaya başladı önce banyoda buhardan daha sonra yemek falan yaparken ve gün içinde 2 gündür böyle acaba anesteziden mi oldu diyorum sanki çok koşmuş nefessiz kalmış gibi oluyorum nedendir acep:18::18::18:
günaydıınnnnnn akide şekerleriiiiiiiiiiiiimmm
Büyüklerimin ellerinden (sanki benden başka büyük varda)
küçüklerimin gözlerinden
yaşıtlarımın yanaklarından öper hayırlı bir gün dilerim
günaydın ipek günaydın kızlarr herkese günaydın günaydın günayydıınnnnn
günaydıınnnnnn akide şekerleriiiiiiiiiiiiimmm
büyüklerimin ellerinden (sanki benden başka büyük varda)
küçüklerimin gözlerinden
yaşıtlarımın yanaklarından öper hayırlı bir gün dilerim
herkeşeeee günaydınlar diiyippp tekrardan çıkıyorumm
Malum dün yoktum işyerinde baya işler birikmiş dışarıyada çıkıcamm
sizlereeee iyi muhabbettlerrrrrr :92:
malum dün yoktum işyerinde baya işler birikmiş dışarıyada çıkıcamm
günaydın canım demek büyüklerinin elinden öpüyosun
günaydın ipek günaydın kızlarr herkese günaydın günaydın günayydıınnnnn
malum dün yoktum işyerinde baya işler birikmiş dışarıyada çıkıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?