Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sanaburdan bi uçarım görürsün heee

şifaaam naber canım çıkıyorum kusura bakma eşim çay bekliyo yarın bol bol konuşuruz inşallah

iyi akşamlar bengeldim ama kimsecikler yok öğlen bira uzanayım dedim bidaha gelemedim arkadaşa uğradım markete uğradım yemek falan derken fırsat olmadı ama geçmişe baktım bayaaa kalabalıkmış bu gün

arkadaşlar kafama bi şey takıldı sorayım dedim bende enesteziden sonra nefes darlığı olmaya başladı önce banyoda buhardan daha sonra yemek falan yaparken ve gün içinde 2 gündür böyle acaba anesteziden mi oldu diyorum sanki çok koşmuş nefessiz kalmış gibi oluyorum nedendir acep:18::18::18:

canım o bendede var ama benimki sigaradan diye tahmin ediyorum anesteziyle ilgilimidr bilmem ama desemki benimde tedavidne sonra oldu yalan sölemiş olurum ama arttı bence bu tesadüf..
heyecanmı yapıyosun yoksa çok düşünüp sıkıntımı yapıyosun söyle bakayımm heeey hatuuun rahat ol rahaaaattttttttttşarkı süle

allah razı olsun canım bende dün ölmüşlerimiz için yasin okudum bizdede dua istiyo denir
rüyada görünce ....tubişim sen beni çok gaza getirdin bu oğluş konusunda doktor bi kız derse
hayalkırıklığına uğramaktan korkuyorum ama demez dimi kocaman lollosu olucak benim oğlumun .....canım ne biliyim öyle bi evham gelmişti de şimdi iyiyim hepinizede duacıyım allahım sizleride daha fazla bekletmeden sevindirsin inşallah hepimizin evlatları sağlıklı hayırlı olsun

bende hiç böyle bi şey olmadı canım istersen doktoruna bir sor

günaydıınnnnnn akide şekerleriiiiiiiiiiiiimmm
büyüklerimin ellerinden (sanki benden başka büyük varda)
küçüklerimin gözlerinden
yaşıtlarımın yanaklarından öper hayırlı bir gün dilerim

herkeşeeee günaydınlar diiyippp tekrardan çıkıyorumm
malum dün yoktum işyerinde baya işler birikmiş dışarıyada çıkıcamm

sizlereeee iyi muhabbettlerrrrrr :92:

günaydın canım demek büyüklerinin elinden öpüyosun

günaydın ipek günaydın kızlarr herkese günaydın günaydın günayydıınnnnn

herkeşeeee günaydınlar diiyippp tekrardan çıkıyorumm
malum dün yoktum işyerinde baya işler birikmiş dışarıyada çıkıcamm

sizlereeee iyi muhabbettlerrrrrr :92:

canım kolay gelsin belki yetişirsin muhabbete dikkat et kendine sevdammmm

YASEMİN VE EŞİ (NİHAT) İÇİN AYETEL KÜRSİ
RABBİM SEN YUVALARINA HUZUR VE MUTLULUK VER

ipekkk.....50
şifa............50
bynkutluay..50
maiberf........50
sevdanehri...30
s.tuğba.........50

kalan...33

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…