Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

öyle canım doğru söze ne hacet inşşşşşşşşşşşşşşşş anneciğime tez vakitte kavuşurum ama sen annene bide benim yerime sıkıca sarıl olarmı
inşallah datlumm sarılırım bidenemm ama bak böle üzme kendinii

bayan evhamm olma kıss Rabbimin izniyle herşey yolundaa miniğin sağlıklı bi şekilde büyüyor gelişiyorr
gerçi bende çok merak ediyorum kilo aldımı nasıl bilmiyorum anamm devlet hastanesindede kilosunu ölçek demiyolarr

QUOTE=sevdanehri54;16723342]bu arada ayetelden 30
tefriciyeden de 100 alayım şimdilik adetliyim ne zaman biter belli değil..

kızlar belki nurcan söylemiştir size
cumartesi doktora gittim 2 tane kistim var yeniden 5 cm her ikiside iğne vuruldum işte doktor ara kanaman olabilir dedi tam aksine kanamam kesildi pek iyi değilim anlıyacağınız:26: o yüzden kanama daha sonradan gelirmi bilmediğinden pek alamıyorum[/QUOTE]

canım kist yinemi oldu aman ne yapıştı ama gider canım merak etme
bendede vardı ara kanama olmuştu bende de

tab iside çok alındım şifaaa küs benle küüüüs taaam mı.aha aha hiç alınmam yüzsüzüm ben.hoca amin desin diye bekliyorum nemekimi yicem sora süslenip tocemi bekliceeem eee malum sahalara döndük ya
alınmayalım tabikide canım hiçbir zaman yinede tedbir aldım işte olurya ya tutarsa inşşşş cnm emeğiizin karşılığını tedavisizce görürsünüz

oruç mu tuttun allah kabul etsin canım cuma günü bitmemişmiydi 3 günlük oruçlar
bu neyin orucu kusura bakma merak ettim

iğneleri kesti ya doktor bir aksilik olmasından korkuyorum kimseye de bi şey diyemiyorum
gerçi iğne olmamak zararlı olsa doktor kesmezdi herhalde manyak değil ya bu adam

iğneleri kesti ya doktor bir aksilik olmasından korkuyorum kimseye de bi şey diyemiyorum
gerçi iğne olmamak zararlı olsa doktor kesmezdi herhalde manyak değil ya bu adam

e yani aplacımm niye risk alsın ki
hayırlısıyla herşey yolundaa annesii stres yapmaa Rabbim esirgesin

canım kullandığın iğne ne iğnesiydi bilmiyorum ama tahminimce hamilelik boyunca sürekli ilaç iğne vs kullanmak doğru değil ya belki dr bu yüzden iğneyi kesmiştir hiç korkma canım inşallah hayırlı ve sağlıklı nur topu gibi oğluşun olacak

anammm kıslar ezan okunacak ben daha sürtüyom burda hadin hepiciğinizi öptüm kocaman amma salyasız en hijyenikinden ,hoşçakalıııın

oğluşş değill kızz kızzzzzzzzzzzzzz taam mııııııııı

canım korkma allahın izniyle hayırlısıyla dünyaya gelecek oğlumuz

azcık uyanık olaydım da bolca yolun var kaynanacığım deseydim

şifam çok güldüümmm çok pişkinmiş kaynanan

toparlann kıs senide döverimm bakk apla mapla dimemmm haaaa
dedim yaaa canım adet öncesi sendromundayım diye haliyle gergin oluyorum onunda payı var hem başka kimi dövdün bugün enerji içeceğimi aldın gücün var yani döv bakalım döv

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

sevdanehri54,iipekk34+,bynkutluay+,maiberf,pomakkizi,sifaa+,duru81+,1982kamer,Kedersiz+,

maşallahhh baya kalabalık kime ne yazacağımı şaşırdım

minnak allah kabul etsin

ben çöıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın daha iyi bir gün diliyorum hepimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…