inşallah datlumm sarılırım bidenemm ama bak böle üzme kendiniiöyle canım doğru söze ne hacetinşşşşşşşşşşşşşşşş anneciğime tez vakitte kavuşurum ama sen annene bide benim yerime sıkıca sarıl olarmı
bu hafta bigün bende dolma yapayım uzun zamandır yapmadım....
Canım ben çatlakları dert etmiyom aktardan krem aldım sürüyorum
ben daha çok bebeği merak ediyorum kontrole daha çok var ya biraz evham yaptım
korkuyorum bi şey olmasından
geçen kahve içtik komşumda gelmişti kapadık fincanıtabi anlayan yok aramızda ama bende kaynanaya dedimki hiç yolun yok dedim oda dediki :26: burdayım zaten biyere gitmiyom :90: :84:
hoşbulduk kızlar
demek duruma okunuyo Rabbim en kısa zamanda evinizin huzurunu mutluluğunu yeniden yetirir inşallah..sorun ne bilmiyorum ama durucum inan hepimiz gel gitli zmanlar geçiriyoruz umarım en kısa zamanda düzelirsiniz mühim bişey değildir umarım..
aslında insanoğlu ne kadar farklı bir varlık bebek isteriz dert ederiz okadar birgün bebeğimiz çıkagelir herşey daha güzel olacakken başka sorunlar bizleri huzursuz eder.
alınmayalım tabikide canım hiçbir zamantab iside çok alındım şifaaa küs benle küüüüs taaam mı.aha aha hiç alınmam yüzsüzüm ben.hoca amin desin diye bekliyorum nemekimi yicem sora süslenip tocemi bekliceeem eee malum sahalara döndük ya
tab iside çok alındım şifaaa küs benle küüüüs taaam mı.aha aha hiç alınmam yüzsüzüm ben.hoca amin desin diye bekliyorum nemekimi yicem sora süslenip tocemi bekliceeem eee malum sahalara döndük ya
kuzu dolmam ben sana yaparım annem kıymalı da zeytinbyağlıda hem sen niye hiç yapmadın aaaa şaşırdım bak
anlamaadım basmadı kafa ben 14 hafta diyorum bir haftanın lafımı olur
canım sağol ama adetimi bi atlatayım kendime gelirim herhalinşallah datlumm sarılırım bidenemm ama bak böle üzme kendinii
inşallah datlumm sarılırım bidenemm ama bak böle üzme kendinii
bayan evhamm olma kıss Rabbimin izniyle herşey yolundaa miniğin sağlıklı bi şekilde büyüyor gelişiyorr
gerçi bende çok merak ediyorum kilo aldımı nasıl bilmiyorum anamm devlet hastanesindede kilosunu ölçek demiyolarr
canım sağol ama adetimi bi atlatayım kendime gelirim herhalinşş canım toparlamaya çalışcam kendimi :87:
iğneleri kesti ya doktor bir aksilik olmasından korkuyorum kimseye de bi şey diyemiyorum
gerçi iğne olmamak zararlı olsa doktor kesmezdi herhalde manyak değil ya bu adam
oruç mu tuttun allah kabul etsin canım cuma günü bitmemişmiydi 3 günlük oruçlar
bu neyin orucu kusura bakma merak ettim[/QUOT
amin canım inşallah ben geriden gelşyorum dermişim aha yok tatlış bunlar borçlar ramazandan kalan ancak fırsatım oldu başladım cumartesi günü önümüzdeki cumartesiye kadar nasip olursa tutucam
canım kullandığın iğne ne iğnesiydi bilmiyorum ama tahminimce hamilelik boyunca sürekli ilaç iğne vs kullanmak doğru değil ya belki dr bu yüzden iğneyi kesmiştir hiç korkma canım inşallah hayırlı ve sağlıklı nur topu gibi oğluşun olacakiğneleri kesti ya doktor bir aksilik olmasından korkuyorum kimseye de bi şey diyemiyorum
gerçi iğne olmamak zararlı olsa doktor kesmezdi herhalde manyak değil ya bu adam
canım kullandığın iğne ne iğnesiydi bilmiyorum ama tahminimce hamilelik boyunca sürekli ilaç iğne vs kullanmak doğru değil ya belki dr bu yüzden iğneyi kesmiştir hiç korkma canım inşallah hayırlı ve sağlıklı nur topu gibi oğluşun olacak
iğneleri kesti ya doktor bir aksilik olmasından korkuyorum kimseye de bi şey diyemiyorum
azcık uyanık olaydım da bolca yolun var kaynanacığım deseydim
anammm kıslar ezan okunacak ben daha sürtüyom burda hadin hepiciğinizi öptüm kocaman amma salyasız en hijyenikinden ,hoşçakalıııın
dedim yaaa canım adet öncesi sendromundayım diyetoparlann kıs senide döverimm bakk apla mapla dimemmm haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?