Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallahh quzuum
kıs kurban olurum beaa ağlama datlımmm kayganayla idare ett
oyy seni ısırasım geldii
uyarmak için geç kaldın canım ben zaten çatır çatır çatlıyorum
Birde benim nasıl 14 hafta bitiyo ki melike bugün başlamış olmuyomu 14. Hafta
14+6 da bitmiyomu
ayy aplaa bende çatır çatır çatlıyomm walla henüzz belden yukarısında bi kaç çatlak var emme aşşağısı iptall çok fenaaa kıprırmızıyımm
yok aplacımm 15 girdin senn 15. haftandasın

sevdaaam tatlım çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzum aman dikkat et sen bize lazımsın...
menikem ben biber dolması yaptım hocayı bekliyorum ha haa sen gel bana seeeen

geçmiş olsun canım bırakmadı yakanı şu kistler
hayırlısıyla kurtulsanda bebiş gelse

canım benim yaaa geçmiş olsun 2 tane kist ne ediyomuş orda inşallah erir gider kurtulursun canım yaaa kanaman tekrardan gelirmi bilemicem :26: inşallah Rabbim beterinden korusun yaaa son sorunlarımız olsun

ayy ben tuttumm bunu sen kaynanaın neresini beğenmiyonnnn
:90::90::90:

ayyyy en iyisi benim gıı ilgisiz uzakkk hiç bişeye karışmaz şunu yap bunu yap demez yaparsam yaparım insafıma kalmışş

melike nasıl oluyo o anlat bakıyım bana

olmuyoki ana gibi yar olmaz işte ben nedeyim kaynanayı zaten az bişi anlayışlı olsaydı varya canımı yeseydi

tanii canım tutarmı yerinii kesip attığı tırnağı olamaz beaaa
canım benim sabret quuzu kayganan gidenen kadar müsait olunca gidersiniz memlekete

sevdaaam tatlım çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzum aman dikkat et sen bize lazımsın...
menikem ben biber dolması yaptım hocayı bekliyorum ha haa sen gel bana seeeen
hocam hocam nerde benim kocam ??? mı dicen hocayaki hoca beklionnn

şaka yaptım tabiside alınmadın dimi canım

Son düzenleme:
sağolun kızlar işte diyorumya herkesin bi derdi sıkıntısı var:86:
benim kistlerim
durunun eşi
şifanın kayganası
melikenin ipeğin çatlakları
böleeeee uzar giderrr

neyse ben iyi değilim kızlar mazur görün beni :26:

bu arada minnakım biber ve kabak dolmasına bayılırım kıymalı ise tabe hiç yapmadım ama hazır olunca severim

hoş geldin canım sen kaynananın neresini beğenmionn di bakiyimmm ( elbette çenesini beğenmiokkk buda dorumu deme bana ) aahh ahhhh anlıomm cnm yaaa ALLAH sabır versin

neresii beğenyosun diye sorarsan daha çabuk cevap alırsın yoksa diğerini anlatmaya başlarsam ben bile daralırım.fesatlığı öldürüyor benimkinin ve kumalığı bide tocesş var düşün olmasa hepten saracak benim toceye mazallah rabbim uzun ömür versin kayınpedere

aldım aldımm salyalı öpücüklerindenn :2: bende sene öperimm hemdee salyasız sümüksüzz tertemiz mahsum bir öpücükk ahanda aynı böylee
canım cumaya kadar okunuyoo

ohhh yanakımda dursun u öpücük bir süre çünküm sık sık uğrayamadığımdan lazım olarsa gelipo yenisini alamam belki

melike nasıl oluyo o anlat bakıyım bana

şimdi bidenemm 14 bitti senin bak burda anlaşakk
14+1 olduğunda 15inden gün almış oluyosun 14+6 da da 15 bitiyo yani şölee 14 hafta diyosun 14 bitmiş
ayhh amann anlatma özürlü oldumm haaaa anlatamadım biliyorumm ama
bende 30. haftamdayım

tanii canım tutarmı yerinii kesip attığı tırnağı olamaz beaaa
canım benim sabret quuzu kayganan gidenen kadar müsait olunca gidersiniz memlekete
öyle canım doğru söze ne hacet inşşşşşşşşşşşşşşşş anneciğime tez vakitte kavuşurum ama sen annene bide benim yerime sıkıca sarıl olarmı

bu hafta bigün bende dolma yapayım uzun zamandır yapmadım....
Canım ben çatlakları dert etmiyom aktardan krem aldım sürüyorum
ben daha çok bebeği merak ediyorum kontrole daha çok var ya biraz evham yaptım
korkuyorum bi şey olmasından

hee benim çatlak kıllar ve kilo dr bile dalga geçti kıllı çatlak şişko die

datlım benimmm böle bapmaa ııı kendinii topla bi sirkelenn

he kızz hepimizin ayrı ayrı işte uzayıp giden sorunları var Rabbim sağlıkla sabırla atlatmayı nasip etsin inşşşşşş

anlamaadım basmadı kafa ben 14 hafta diyorum bir haftanın lafımı olur

hocam hocam nerde benim kocam ??? mı dicen hocayaki hoca beklionnn

şaka yaptım tabiside alınmadın dimi canım

tab iside çok alındım şifaaa küs benle küüüüs taaam mı.aha aha hiç alınmam yüzsüzüm ben.hoca amin desin diye bekliyorum nemekimi yicem sora süslenip tocemi bekliceeem eee malum sahalara döndük ya

kuzu dolmam ben sana yaparım annem kıymalı da zeytinbyağlıda hem sen niye hiç yapmadın aaaa şaşırdım bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…