inşallahh quzuumolsun canım hayırlısı ile kurtul bebişini al kucağınaolsun 5 günde yeter ben annemi çok özledim yaaaaaaaa bu aralaar aşırı duygusalım ağlıommmm kimseye çaktırmadan
ayy aplaa bende çatır çatır çatlıyomm walla henüzz belden yukarısında bi kaç çatlak var emme aşşağısı iptall çok fenaaa kıprırmızıyımmuyarmak için geç kaldın canım ben zaten çatır çatır çatlıyorum
Birde benim nasıl 14 hafta bitiyo ki melike bugün başlamış olmuyomu 14. Hafta
14+6 da bitmiyomu
bu arada ayetelden 30
tefriciyeden de 100 alayım şimdilik adetliyim ne zaman biter belli değil..
Kızlar belki nurcan söylemiştir size
cumartesi doktora gittim 2 tane kistim var yeniden 5 cm her ikiside iğne vuruldum işte doktor ara kanaman olabilir dedi tam aksine kanamam kesildi pek iyi değilim anlıyacağınız:26: O yüzden kanama daha sonradan gelirmi bilmediğinden pek alamıyorum
canım benim yaaa geçmiş olsun 2 tane kist ne ediyomuş ordabu arada ayetelden 30
tefriciyeden de 100 alayım şimdilik adetliyim ne zaman biter belli değil..
kızlar belki nurcan söylemiştir size
cumartesi doktora gittim 2 tane kistim var yeniden 5 cm her ikiside iğne vuruldum işte doktor ara kanaman olabilir dedi tam aksine kanamam kesildi pek iyi değilim anlıyacağınız:26: o yüzden kanama daha sonradan gelirmi bilmediğinden pek alamıyorum
sevdaaam tatlım çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzum aman dikkat et sen bize lazımsın...
menikem ben biber dolması yaptım hocayı bekliyorum ha haa sen gel bana seeeen
olmuyokiinşallahh quzuum
kıs kurban olurum beaa ağlama datlımmm kayganayla idare ett
oyy seni ısırasım geldii
inşallahh quzuum
kıs kurban olurum beaa ağlama datlımmm kayganayla idare ett
Oyy seni ısırasım geldii
ayy aplaa bende çatır çatır çatlıyomm walla henüzz belden yukarısında bi kaç çatlak var emme aşşağısı iptall çok fenaaa kıprırmızıyımm
yok aplacımm 15 girdin senn 15. Haftandasın
olmuyokiana gibi yar olmaz işte ben nedeyim kaynanayı zaten az bişi anlayışlı olsaydı varya canımı yeseydi
hocam hocam nerde benim kocam ??? mı dicen hocayaki hoca beklionnnsevdaaam tatlım çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzum aman dikkat et sen bize lazımsın...
menikem ben biber dolması yaptım hocayı bekliyorum ha haa sen gel bana seeeen
hoş geldin canım sen kaynananın neresini beğenmionndi bakiyimmm ( elbette çenesini beğenmiokkk buda dorumu deme bana ) aahh ahhhh anlıomm cnm yaaa ALLAH sabır versin
aldım aldımm salyalı öpücüklerindenn :2: bende sene öperimm hemdee salyasız sümüksüzz tertemiz mahsum bir öpücükk ahanda aynı böylee
canım cumaya kadar okunuyoo
melike nasıl oluyo o anlat bakıyım bana
öyle canım doğru söze ne hacettanii canım tutarmı yerinii kesip attığı tırnağı olamaz beaaa
canım benim sabret quuzu kayganan gidenen kadar müsait olunca gidersiniz memlekete
bu hafta bigün bende dolma yapayım uzun zamandır yapmadım....sağolun kızlar işte diyorumya herkesin bi derdi sıkıntısı var:86:
Benim kistlerim
durunun eşi
şifanın kayganası
melikenin ipeğin çatlakları
Böleeeee uzar giderrr
Neyse ben iyi değilim kızlar mazur görün beni :26:
Bu arada minnakım biber ve kabak dolmasına bayılırım kıymalı ise tabe hiç yapmadım ama hazır olunca severim
sağolun kızlar işte diyorumya herkesin bi derdi sıkıntısı var:86:
benim kistlerim
durunun eşi
şifanın kayganası
böleeeee uzar giderrr
neyse ben iyi değilim kızlar mazur görün beni :26:
bu arada minnakım biber ve kabak dolmasına bayılırım kıymalı ise tabe hiç yapmadım ama hazır olunca severim
he kızz hepimizin ayrı ayrı işte uzayıp giden sorunları varsağolun kızlar işte diyorumya herkesin bi derdi sıkıntısı var:86:
benim kistlerim
durunun eşi
şifanın kayganası
böleeeee uzar giderrr
bu arada minnakım biber ve kabak dolmasına bayılırım kıymalı ise tabe hiç yapmadım ama hazır olunca severim
şimdi bidenemm 14 bitti senin bak burda anlaşakk
14+1 olduğunda 15inden gün almış oluyosun 14+6 da da 15 bitiyo yani şölee 14 hafta diyosun 14 bitmiş
ayhh amann anlatma özürlü oldumm haaaa anlatamadım biliyorumm ama
bende 30. haftamdayım
hocam hocam nerde benim kocam ??? mı dicen hocayaki hoca beklionnn
şaka yaptım tabiside alınmadın dimi canım
sağolun kızlar işte diyorumya herkesin bi derdi sıkıntısı var:86:
benim kistlerim
durunun eşi
şifanın kayganası
böleeeee uzar giderrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?