Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

duru kurban olurum ben oğluşuna, onu yaradana çok tatlı maşallah Alah nazarlardan saklasınn

sendendeee ALLAH razııı olsunnnn zuzummmmmmmmmmm

papyonunu yesinler onun
damammmm cnmmm 20 danesiii benimmmmmmmm:81::81:

allah kabul etsin

allah kabul etsin canımm...
sen bana güven bak kendimi çok sınadım örneklerini yazsam gözün yorulur içimden ilk ne geçiyosa o çıkıyo..en kötü ve son örneği anlatayım
biz antalyadan geldikten sonra eşimin iş arkadaşına o merkezi tavsiye ettik gitti tüp bebe yaptırdı geldiler herşey güzelken benim içime doğan şu oldu bu kız dşük yapıcak ddedim eşimde saçmalama olumsuz tek bişey yokken bunu nasıl düşünüyosun kıskandınmı yoksa dedi hayır sevindim kız çok temiz kalpli çok acı çekmiş inşallah yanılırım ama içim böyle diyo dedim aradn 2 ay geçti bu arada kız ikiz hamile bir hafta önce öylesine aradım nasılsın demek için bana dediki tubiş 10 gün önce bebeğin birni düşürdüm
hani derlerya insanın ağzından çıkan söz bazen kadere yazılır belkide bu bir tesadüf ama bir çok hamileye ne dediysem çıkmıştır...sen baaa güven bu uşak errrkekkk doğacak inşallah bende ona lollosu güzel dicem

ben senin her yanından öperim mutlu günler ablamm

nurcan sen hala o delidemisin ya onun adını bile anıp ağzını kirletme o gerçekten hasta yazık ona hatta onun çevresindekilerede yazık salaaaaa bak dalgana sen nurcikk

hoşbulduk güzel anne
yeni başlıyorum ilk günüm

o zaman hayırlı olsun tostimm

duru kurban olurum ben oğluşuna, onu yaradana çok tatlı maşallah Alah nazarlardan saklasınn

ye onu nurcik teyseeeeeee aminnnnnnnn

sendendeee ALLAH razııı olsunnnn zuzummmmmmmmmmm

papyonunu yesinler onun

allah kabul etsin

iviittt papyonlu

papyonunu yesinler onun

evetttttt küçükk prensssss beyimizzzzz nurcikimm kucagındakidee harıkaa amaaaaa
allah kabul etsin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

kıslarr dunn bı tanee durunun bebegıı kadarr bı bebekk kucagımdaa oturuyoo annesı dıyokıı maşşallah çok sevdıı senıı dıyoo
yakamdaa dugmee varr çekıppp duruyoo benn zannedıyorumkııı oo ilgisinii çektiiii megersemmm onun niyetii farklıymışşşş durduu durduuu eliniii birdenn atmasın mıı benımm cicilerin orayaaa amann bi andaa aklımm çıktııı sankii topuuu sıkıyomuş gıbıı sıktıı sıktııı bıraktaaaaa ittttttt annesii diyokii çok meraklıııııı oralaraaaaa

ipem sana bir soru ama dşünmeden hemen cevap ver..
birisi gelip sana panikle deseki ipeeek eline ne oldu elini uzatır bakarsın dimi peki elini düz yani üstünü görücek şekildemi uzatırsın yokksa dua eder gibi içini açarakmı uzatırsın hemen cevap er hatta ben sordum farzet hemen elini uzat ve ne türlü uzattıysan bana yaz çabiiik

iyi nurcan da duysun bana yazdıklarını tutturdu kız diye
duysunda alıştırsın kendini lollosu güzel erkek geliyo

çevirip içine bakarım hiç düşünmeden öyle yaptım

bendee cvpp veremm bendeeee bananeeeeeeeeeeeee benn içinii açıppp bakarımmmmmmmmmmmm

iyi nurcan da duysun bana yazdıklarını tutturdu kız diye
duysunda alıştırsın kendini lollosu güzel erkek geliyo
okusun tabi nurcan hatta şimdiden masmavi yelekler örmeye başlasa iyi olur ..üzülme nurcanım bazen insan yanılabilri böyle ne olmuş alt tarafı kız dedin ama errrrrkekk olucak uhahahaha

cicişler elden gidiyodu desene

selam kızlar..maşallah keyifler yerinde...

ayyyyyyy ben onu yerim ne tatlı şey o öyle...maşallah maşallah minik egemize....allahım onu kötülüklerden korusun.....

anammmm demekki oralara meraklı heeeee

ahhaaaaaa heyecan yaptııımmmm

oooşbuldum sevgi kelebeğim
ayıptır sölemesi sabah bal yedimya nasılda sözlerime yansıyoo
yok yok bu gerçek ama badan değil

anam sen bal yisen de yimesende datlusuuunnnnn
facedeki resimlerine bayılıyom nazar değdirmesem bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…