cicişler elden gidiyodu desene
çevirip içine bakarım hiç düşünmeden öyle yaptım
bendee cvpp veremm bendeeee bananeeeeeeeeeeeee benn içinii açıppp bakarımmmmmmmmmmmm
selam kızlar..maşallah keyifler yerinde...
ayyyyyyy ben onu yerim ne tatlı şey o öyle...maşallah maşallah minik egemize....allahım onu kötülüklerden korusun.....
sen hamilemisinki açıp bakıyon bu gebelik testibende avucumun içini gösteririm tubiş ..gerçi bana sormadın ama yazayım yine dedim
ne testi bu çok merak ettim
ben daha 26 yaşında bazen tipten çıkmış oluyorum sen bilmemkaç yaşında yıllanmış şarap gibisin be abla asıl sana maşallah...ammmaaa teşekkürlerimi fışkırtıyorum en bol olanındananammmm demekki oralara meraklı heeeee
ahhaaaaaa heyecan yaptııımmmm
anam sen bal yisen de yimesende datlusuuunnnnn
facedeki resimlerine bayılıyom nazar değdirmesem bariii
sen hamilemisinki açıp bakıyon bu gebelik testibende avucumun içini gösteririm tubiş ..gerçi bana sormadın ama yazayım yine dedim
ne testi bu çok merak ettim
ben daha 26 yaşında bazen tipten çıkmış oluyorum sen bilmemkaç yaşında yıllanmış şarap gibisin be abla asıl sana maşallah...ammmaaa teşekkürlerimi fışkırtıyorum en bol olanındananammmm demekki oralara meraklı heeeee
ayrıca hanımlar nedne içine bakıyonuz ya bunu s.ze soran insan elinizin içini nasıl görmüş olabilirki siz içini açıyonuz
ahhaaaaaa heyecan yaptııımmmm
anam sen bal yisen de yimesende datlusuuunnnnn
facedeki resimlerine bayılıyom nazar değdirmesem bariii
kızz oluyo dimiiii
üstünü uzatırsa lollosu içini uzatırsa inciri olucak derler ama zaten ben inanmıyorum bu testekızz oluyo dimiiii
anammmm demekki oralara meraklı heeeee
neeeeeee ne oldu yanlış bişeymi edim evet galiba ama ben samimiyetine inanarak dedim üzülürüm hemd eçok hatta ağlarım bak üzme beni
sen bakma bana her mokaa ağlarımm ben ..kötü bşr niyetle yazmadığını biliyorum canım ...veda mektubu bırakacakmış bak sennneeeeeee ne oldu yanlış bişeymi edim evet galiba ama ben samimiyetine inanarak dedim üzülürüm hemd eçok hatta ağlarım bak üzme beni
ne olmuş bend ehamile değilim millet tecavüze uğrayıp hamile kalıyo bizim denemediğimiz pozisyon yok olmuyo bi türlü..
hem bana neler diyolar bi doğuramadın marazlı çıktın diye bendemi ağlıyayım üzme beni nurcik bak veda mektubu yazarımm heeee
yok bişey quzummnee oldukii şimdii yanii anlamadımmmmm:26::26::26::26:
sen hamilemisinki açıp bakıyon bu gebelik testi
ben daha 26 yaşında bazen tipten çıkmış oluyorum sen bilmemkaç yaşında yıllanmış şarap gibisin be abla asıl sana maşallah...ammmaaa teşekkürlerimi fışkırtıyorum en bol olanından
heee yaa dmeekkiii meraklısııı oralarınnn buyudugunuu hesaplıyamıyorummm onunn sıpaa ne olacakkkkk
allahım ben deli bu benden zır deliibol muhabbetler aradaşlar ben çıkıyorum kırıcı oldum galiba bilip istemeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?