Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende avucumun içini gösteririm tubiş ..gerçi bana sormadın ama yazayım yine dedim

ne testi bu çok merak ettim

bende avucumun içini gösteririm tubiş ..gerçi bana sormadın ama yazayım yine dedim

sen hamilemisinki açıp bakıyon bu gebelik testi

anammmm demekki oralara meraklı heeeee

ahhaaaaaa heyecan yaptııımmmm

anam sen bal yisen de yimesende datlusuuunnnnn
facedeki resimlerine bayılıyom nazar değdirmesem bariii
ben daha 26 yaşında bazen tipten çıkmış oluyorum sen bilmemkaç yaşında yıllanmış şarap gibisin be abla asıl sana maşallah...ammmaaa teşekkürlerimi fışkırtıyorum en bol olanından

sen hamilemisinki açıp bakıyon bu gebelik testi

ben daha 26 yaşında bazen tipten çıkmış oluyorum sen bilmemkaç yaşında yıllanmış şarap gibisin be abla asıl sana maşallah...ammmaaa teşekkürlerimi fışkırtıyorum en bol olanından

neeeeeee ne oldu yanlış bişeymi edim evet galiba ama ben samimiyetine inanarak dedim üzülürüm hemd eçok hatta ağlarım bak üzme beni

ne olmuş bend ehamile değilim millet tecavüze uğrayıp hamile kalıyo bizim denemediğimiz pozisyon yok olmuyo bi türlü..
hem bana neler diyolar bi doğuramadın marazlı çıktın diye bendemi ağlıyayım üzme beni nurcik bak veda mektubu yazarımm heeee

bol muhabbetler aradaşlar ben çıkıyorum kırıcı oldum galiba bilip istemeden

sen bakma bana her mokaa ağlarımm ben ..kötü bşr niyetle yazmadığını biliyorum canım ...veda mektubu bırakacakmış bak senn
nee oldukii şimdii yanii anlamadımmmmm:26::26::26::26:
yok bişey quzumm

anam tipten mi çıkıyoonnn yivriimmmmmm bi kerem fizik süpper walla maşallah diyeyimmm
ben çöktüm kiloda var bugün bölümden bir arkadaşım benim zayıf gençlik yıllarıma ait bir fotoğraf getirmiş onun düğününe katılmıştım anamm inanamadım kendime ne kadan zayfımışım beeeee

heee yaa dmeekkiii meraklısııı oralarınnn buyudugunuu hesaplıyamıyorummm onunn sıpaa ne olacakkkkk

walla benim oğlanda oralara bakmaya çalışyoo emmiyoda sanırım oda sapık olcekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…