saaa nolduuu:26:benn çıkıyorumm kıslarr hadee byyyyyyyyyyyyy
bumu çökmüş halin ayy pekte mütavaziyiz duru sultan bendende sana komacan bir nazarlık gelsinanam tipten mi çıkıyoonnn yivriimmmmmm bi kerem fizik süpper walla maşallah diyeyimmm
ben çöktüm kiloda var bugün bölümden bir arkadaşım benim zayıf gençlik yıllarıma ait bir fotoğraf getirmiş onun düğününe katılmıştım anamm inanamadım kendime ne kadan zayfımışım beeeee
bend ezaten seni harekete geçirmek için çıkıyorum dmeiştimallahım ben deli bu benden zır delii..kızım kırılmadım sana ..hem ben ağlamadımki duygu sömürü yaptımm
beni harekete getirmek içinmiibend ezaten seni harekete geçirmek için çıkıyorum dmeiştim
yaw sana burdan bi uçarım ne diyosam salya sümük döküyon ne edeceğimi şaşırdım ya seninle tıp mı oynasam acababeni harekete getirmek içinmii
iyi bir yanımı var bu dünyanın tutacak :44:neysee çok bunalım takıldım bugün farkındayım
yaw sana burdan bi uçarım ne diyosam salya sümük döküyon ne edeceğimi şaşırdım ya seninle tıp mı oynasam acaba
haydi şekerim öpüyorum seni çok çok çok allaha emanetsin takılma hiçbirşeye dünyayı neresinden tutsan öyle gidermiş tut iyi olan bi tarafından
olmamı heç gııı arsızlığın eteğinden tut,delülüğün eteğinden tut çekme kimsenin kahrını çektir herkese kahrını ne slogan ama :92:haydi kaçtımiyi bir yanımı var bu dünyanın tutacak :44:neysee çok bunalım takıldım bugün farkındayım
sende Allaha emanet ol görüşmek üzere kanatsız meleğim
hanımlar ben müsade istesem ve bu defa gerçekten çıksam evde işim var yemek yapılıcak aşağı inmem laızm burda böyle debelenip duruyorum sonrada erimin gelmesi yaklaşınca panikleyip koşturuyorum evdevakıtlıca çıkamda işimi yapıverem....
ayrıca ipem sen o teste takılma o gerçek değil...ay bi öğren artık şu cinsiyeti ya bura kızcılarla erkekciler birbirine girmeden öğrensen artık diyorum
haydi kaçtım ben öperim hepinizi allaha emanetsiniz çok seviyore sizleri çoookkk
süpersinn tubişimmm :81::81::81::81::81:olmamı heç gııı arsızlığın eteğinden tut,delülüğün eteğinden tut çekme kimsenin kahrını çektir herkese kahrını ne slogan ama :92:haydi kaçtım
börek yapamda 103 ten 105 e fırlasın dimi onu zayıflatayım diye hamur işini kestim anam ben çör çöp oldum plakamıın üstüne oturamıyorum kemikleirm batar oldu plaka demek kasa demek yani toto öhhhö öhööö yine sansür kattım sohbete yagüle güle canımmm kolay gelsiinnnnn
sen bugün en iyisi erine börek yap bide çay demle ohhhhhhhhhhh benim yerimede ye canım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
kıslarr dunn bı tanee durunun bebegıı kadarr bı bebekk kucagımdaa oturuyoo annesı dıyokıı maşşallah çok sevdıı senıı dıyoo
yakamdaa dugmee varr çekıppp duruyoo benn zannedıyorumkııı oo ilgisinii çektiiii megersemmm onun niyetii farklıymışşşşdurduu durduuu eliniii birdenn atmasın mıı benımm cicilerin orayaaa amann bi andaa aklımm çıktııı sankii topuuu sıkıyomuş gıbıı sıktıı sıktııı bıraktaaaaa ittttttt annesii diyokii çok meraklıııııı oralaraaaaa
börek yapamda 103 ten 105 e fırlasın dimi onu zayıflatayım diye hamur işini kestim anam ben çör çöp oldum plakamıın üstüne oturamıyorum kemikleirm batar oldu plaka demek kasa demek yani toto öhhhö öhööö yine sansür kattım sohbete ya
ha bu arada saraçoğlu dün samanyoluna çıktı dediki bir tuttam dereotunu aç karnına yiyince tokluk hissi veriyomuş buda dahaz yiyerek zayıflamayı sağlıyomuş sade yiyemeyenlerede yoğurtla birlikte önerdi..ben bizim tosuna uygulıcam bakalım besili danalıktan kurtarabilirmiyim erimiii ..ayy aşka geldim ben bi erimi arayam hele
ya hadi çıktım offfff
bi çıkamadın sende yahubörek yapamda 103 ten 105 e fırlasın dimi onu zayıflatayım diye hamur işini kestim anam ben çör çöp oldum plakamıın üstüne oturamıyorum kemikleirm batar oldu plaka demek kasa demek yani toto öhhhö öhööö yine sansür kattım sohbete ya
ha bu arada saraçoğlu dün samanyoluna çıktı dediki bir tuttam dereotunu aç karnına yiyince tokluk hissi veriyomuş buda dahaz yiyerek zayıflamayı sağlıyomuş sade yiyemeyenlerede yoğurtla birlikte önerdi..ben bizim tosuna uygulıcam bakalım besili danalıktan kurtarabilirmiyim erimiii ..ayy aşka geldim ben bi erimi arayam hele
ya hadi çıktım offfff
anladık by by yapıyonn ama o kedicik ne ordaaa
valla çıkamadım bu son mesajım ama kıs nurcanım şimdi düşün haydi beyin fırtınası yapalım ben bala poleni katıp yedim diyelim o bende enerji yaratacak benim o enerjiyi salmam gerekecek o zaman nere gitti balın polenin şifası..ha ben bal yersem herifi zayıflatabilirim belki ama o zamanda kar kış erzurumda zatüre olmak varbi çıkamadın sende yahu
tubişimm kilo almak istiyorsan balın içine polen koy öyle ye bak nasıl alıyorsun kiloları .ha bide keçi boynuzuda iştah açıyo
anaaa valla görmedim onu toplu kopyalayınca arada kaynamış mundar hadi kaçtım öpt çokanladık by by yapıyonn ama o kedicik ne ordaaasenin kedilere alarjin vardı :86:
ben zaten senin kilo alman için değil eşin versin diye ye dedimvalla çıkamadım bu son mesajım ama kıs nurcanım şimdi düşün haydi beyin fırtınası yapalım ben bala poleni katıp yedim diyelim o bende enerji yaratacak benim o enerjiyi salmam gerekecek o zaman nere gitti balın polenin şifası..ha ben bal yersem herifi zayıflatabilirim belki ama o zamanda kar kış erzurumda zatüre olmak varo dediğin boynuzları yemedim değil ama bişeyimi açmadı benim metabolizma denen sistem harıl harıl çalışııyomuş ya ne etsem yakıyorum pöööff
afiyet olsun tatlımmyemek vakti kızlar gelir şimdi yanımaaaa hadin görüşürükk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?