Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

benn çıkıyorumm kıslarr hadee byyyyyyyyyyyyy
saaa nolduuu:26:
bumu çökmüş halin ayy pekte mütavaziyiz duru sultan bendende sana komacan bir nazarlık gelsin
kızlar tutmayın beni şiştim uçucam şimdi
tşklerrrrr

allahım ben deli bu benden zır delii ..kızım kırılmadım sana ..hem ben ağlamadımki duygu sömürü yaptımm
bend ezaten seni harekete geçirmek için çıkıyorum dmeiştim

hanımlar ben müsade istesem ve bu defa gerçekten çıksam evde işim var yemek yapılıcak aşağı inmem laızm burda böyle debelenip duruyorum sonrada erimin gelmesi yaklaşınca panikleyip koşturuyorum evdevakıtlıca çıkamda işimi yapıverem....
ayrıca ipem sen o teste takılma o gerçek değil...ay bi öğren artık şu cinsiyeti ya bura kızcılarla erkekciler birbirine girmeden öğrensen artık diyorum

haydi kaçtım ben öperim hepinizi allaha emanetsiniz çok seviyore sizleri çoookkk

beni harekete getirmek içinmii

yaw sana burdan bi uçarım ne diyosam salya sümük döküyon ne edeceğimi şaşırdım ya seninle tıp mı oynasam acaba
haydi şekerim öpüyorum seni çok çok çok allaha emanetsin takılma hiçbirşeye dünyayı neresinden tutsan öyle gidermiş tut iyi olan bi tarafından

iyi bir yanımı var bu dünyanın tutacak :44:neysee çok bunalım takıldım bugün farkındayım

sende Allaha emanet ol görüşmek üzere kanatsız meleğim

iyi bir yanımı var bu dünyanın tutacak :44:neysee çok bunalım takıldım bugün farkındayım

sende Allaha emanet ol görüşmek üzere kanatsız meleğim
olmamı heç gııı arsızlığın eteğinden tut,delülüğün eteğinden tut çekme kimsenin kahrını çektir herkese kahrını ne slogan ama :92:haydi kaçtım

güle güle canımmm kolay gelsiinnnnn
sen bugün en iyisi erine börek yap bide çay demle ohhhhhhhhhhh benim yerimede ye canım

güle güle canımmm kolay gelsiinnnnn
sen bugün en iyisi erine börek yap bide çay demle ohhhhhhhhhhh benim yerimede ye canım
börek yapamda 103 ten 105 e fırlasın dimi onu zayıflatayım diye hamur işini kestim anam ben çör çöp oldum plakamıın üstüne oturamıyorum kemikleirm batar oldu plaka demek kasa demek yani toto öhhhö öhööö yine sansür kattım sohbete ya

ha bu arada saraçoğlu dün samanyoluna çıktı dediki bir tuttam dereotunu aç karnına yiyince tokluk hissi veriyomuş buda dahaz yiyerek zayıflamayı sağlıyomuş sade yiyemeyenlerede yoğurtla birlikte önerdi..ben bizim tosuna uygulıcam bakalım besili danalıktan kurtarabilirmiyim erimiii ..ayy aşka geldim ben bi erimi arayam hele
ya hadi çıktım offfff

bi çıkamadın sende yahu
tubişimm kilo almak istiyorsan balın içine polen koy öyle ye bak nasıl alıyorsun kiloları .ha bide keçi boynuzuda iştah açıyo

bi çıkamadın sende yahu
tubişimm kilo almak istiyorsan balın içine polen koy öyle ye bak nasıl alıyorsun kiloları .ha bide keçi boynuzuda iştah açıyo
valla çıkamadım bu son mesajım ama kıs nurcanım şimdi düşün haydi beyin fırtınası yapalım ben bala poleni katıp yedim diyelim o bende enerji yaratacak benim o enerjiyi salmam gerekecek o zaman nere gitti balın polenin şifası..ha ben bal yersem herifi zayıflatabilirim belki ama o zamanda kar kış erzurumda zatüre olmak var o dediğin boynuzları yemedim değil ama bişeyimi açmadı benim metabolizma denen sistem harıl harıl çalışııyomuş ya ne etsem yakıyorum pöööff

ben zaten senin kilo alman için değil eşin versin diye ye dedim
şimdi sen bunları yiyincee bir enerji ,bir istek, bir şehvet gelecek sana o enerjiyi salma ihtiyacaı duyacaksın ee bu durumda eşinde boş duramıycak ..sen formunu koruyacaksın eşinde fazla kiloları kaybedecekk

bir ilişkide bilmem kaç kalori gidiyormuş tubişimm haberin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…