Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

adaşım sağol canım galiba biraz heyecen falan var ondanda olabilir ben sigara kullanmıyorum daha önce yoktu bende ona bağladım ama belki ona bağlı değildir

arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum, ben salathı-tefriciye yi okuyorum ve 4444 kere okummam gerekiyor,daha 400 deyim ama biraz araştırdım ve bu bir dua olduğu için abdestsiz okuyabileceğimi öğrendim.Ben çalışıyorum ya biraz zor oluyodu, ancak hafta sonu ve akşam eve gidince okuyodum ama 400 tane anca okuyabildim işte.Sizcede abdestsiz okunabilirmi iş yerinde oturduğum yeden okuyummu yani beni bilen birileri varsa aydınlatsın. (bu duayı çocuk için okumuyorum ayrıca başka bişey için bilginize):97::97::97::97::97:

bunu bitirdikten sonra bide çocuk için okurum inşallaahh

tosti seb bilirisn bakk kuranada gidiyomuşsun ya sence okuyummu iş yerinde ayrıca benim iş yerim de musait yalnızım çoğu zaman

durucum oglunda sende cok tatlı görünüyorsunuz maşallah sübhanallah
rabbim nazarlardan sakınsın ve bizede versin hayırlısıyla onun gibi bir yakışıklı

ayy eve ya papyonunu sevsinler maşallaahçok yakışıkllı duru allah nazarlardan esirgesin ve bizede versin inşalah biretane hayırlısındann

slm şekerlerr öldümm bittimm yorgunluktann sağlık ocağına gittik kontrolerim vardıı tetanos aşımı oldumm bu arada 70 kilo olmuşum şimdiye kadar toplam 12 kilocuk almış durumdayım

slm şekerlerr öldümm bittimm yorgunluktann sağlık ocağına gittik kontrolerim vardıı tetanos aşımı oldumm bu arada 70 kilo olmuşum şimdiye kadar toplam 12 kilocuk almış durumdayım
iyimi kötümü bu 12 kilocuk cukcukcuk biraz cık küçültmüşsün gibi sanki inşallah tosuncuk bir bebğin olurda 5 kilo kadar ona gider bu kilolar

durucum oglunda sende cok tatlı görünüyorsunuz maşallah sübhanallah
rabbim nazarlardan sakınsın ve bizede versin hayırlısıyla onun gibi bir yakışıklı

teşekkür ederim tosti teyzoş amin allah size çifter çifter versin inşalllah canım

ayy eve ya papyonunu sevsinler maşallaahçok yakışıkllı duru allah nazarlardan esirgesin ve bizede versin inşalah biretane hayırlısındann

amin kamer teyzoşşşşş versin hayırlısı ile 2 kız 2 erkek

ben kaçıyım kızlarr öğlenide kılamadım namazımı kılım gelim öpüldünüzz

canım kaç kez oldun tetanozu ben bir kere oldumdu ama kolum çok ağrıdıydı kilon iyi bence
dert etme doğumda 5-6 kilo gider bol su iç canım
abuuuu kullandığım türkçeye bakıınnn

versin anam versin de 1 kız 1 erkek iyiydi be yawww neyse versinde allah sağlıkla inşallah 3-5 önemli deil artıkınn aabuuuuuu

selamlar hatun milleti ooooh duruş maşallah düşman çatlatır gibi dicem ama ben düşmanın deelim amma nanakından kırt yapamadıkımdan çatlıcam şimdi.yavrus o ne öle ediz hun gibi valla sen erkenden kaynana olursun ben sana diyim.maşallah 100 bin kere..haaa bu arada ben ayetel kürsilerimi okuduuuuum bittiiii

versin anam versin de 1 kız 1 erkek iyiydi be yawww neyse versinde allah sağlıkla inşallah 3-5 önemli deil artıkınn aabuuuuuu

şimdi kızlar adamın birinin karısı doğum sancıları başlamışş, akşamın bi vaktinde, koşmuş hemen ebeyi çağırmış adam.Kadının tam doğum başlayınca elektirikler gidivermiş.Ebe koş oğlum gel bana yardım et hemen bir mum al demiş,adam alış mumu koşmuş,bebek dünyaya gelmiş,ene bi akmışlar bidaha geliyo; o da doğmuş bunlar başlamışlay sevinmeye derken, bitane daha gelmeye başlamazmı! adam hemen mumu üfleyivermiş, Ebe napıyosun oğlum demiş;NAPIYIM EBE HANIM DEMİŞ...IŞIĞI GÖREN GELİYOOOO...

versinnn canım

allah razı olsun ağzına sağlık
abuuuu gelin beni döver alimallah

puahahahahahahahahahahahahasüperdiiiiiii

selam bayanlar bende temizlik yaptım giremedim bu gün sizde ne var ne yok nasılsınız transfere gitmeden bi temizlik yapayım dedim mutfağ dolapları falan temizledim yorulmdum şimdi oturdum size bakayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…