canım o bendede var ama benimki sigaradan diye tahmin ediyorum anesteziyle ilgilimidr bilmem ama desemki benimde tedavidne sonra oldu yalan sölemiş olurum ama arttı bence bu tesadüf..
heyecanmı yapıyosun yoksa çok düşünüp sıkıntımı yapıyosun söyle bakayımm heeey hatuuun rahat ol rahaaaattttttttttşarkı süle
günaydın canım...spora başlamışsın ne güzel .ee nasıl gidiyo veriyomusun kiloları
arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum, ben salathı-tefriciye yi okuyorum ve 4444 kere okummam gerekiyor,daha 400 deyim ama biraz araştırdım ve bu bir dua olduğu için abdestsiz okuyabileceğimi öğrendim.Ben çalışıyorum ya biraz zor oluyodu, ancak hafta sonu ve akşam eve gidince okuyodum ama 400 tane anca okuyabildim işte.Sizcede abdestsiz okunabilirmi iş yerinde oturduğum yeden okuyummu yani beni bilen birileri varsa aydınlatsın. (bu duayı çocuk için okumuyorum ayrıca başka bişey için bilginize):97::97::97::97::97:
tosti seb bilirisn bakk kuranada gidiyomuşsun ya sence okuyummu iş yerinde ayrıca benim iş yerim de musait yalnızım çoğu zaman
canım bildiğim kadarıyla abdestsizde okuyabiliyorsun allah kabul etsin
iyimi kötümü bu 12 kilocuk cukcukcuk biraz cık küçültmüşsün gibi sanki inşallah tosuncuk bir bebğin olurda 5 kilo kadar ona gider bu kilolarslm şekerlerr öldümm bittimm yorgunluktann sağlık ocağına gittik kontrolerim vardıı tetanos aşımı oldumm bu arada 70 kilo olmuşum şimdiye kadar toplam 12 kilocuk almış durumdayım
durucum oglunda sende cok tatlı görünüyorsunuz maşallah sübhanallah
rabbim nazarlardan sakınsın ve bizede versin hayırlısıyla onun gibi bir yakışıklı
ayy eve ya papyonunu sevsinler maşallaahçok yakışıkllı duru allah nazarlardan esirgesin ve bizede versin inşalah biretane hayırlısındann
slm şekerlerr öldümm bittimm yorgunluktann sağlık ocağına gittik kontrolerim vardıı tetanos aşımı oldumm bu arada 70 kilo olmuşum şimdiye kadar toplam 12 kilocuk almış durumdayım
ben kaçıyım kızlarr öğlenide kılamadım namazımı kılım gelim öpüldünüzz
versin anam versin de 1 kız 1 erkek iyiydi be yawwwneyse versinde allah sağlıkla inşallah 3-5 önemli deil artıkınn aabuuuuuu
kamer nasılsın ne var ne çok bakıyım
versin anam versin de 1 kız 1 erkek iyiydi be yawwwneyse versinde allah sağlıkla inşallah 3-5 önemli deil artıkınn aabuuuuuu
selamlar hatun milleti ooooh duruş maşallah düşman çatlatır gibi dicem ama ben düşmanın deelim amma nanakından kırt yapamadıkımdan çatlıcam şimdi.yavrus o ne öle ediz hun gibi valla sen erkenden kaynana olursun ben sana diyim.maşallah 100 bin kere..haaa bu arada ben ayetel kürsilerimi okuduuuuum bittiiii
şimdi kızlar adamın birinin karısı doğum sancıları başlamışş, akşamın bi vaktinde, koşmuş hemen ebeyi çağırmış adam.Kadının tam doğum başlayınca elektirikler gidivermiş.Ebe koş oğlum gel bana yardım et hemen bir mum al demiş,adam alış mumu koşmuş,bebek dünyaya gelmiş,ene bi akmışlar bidaha geliyo; o da doğmuş bunlar başlamışlay sevinmeye derken, bitane daha gelmeye başlamazmı! adam hemen mumu üfleyivermiş, Ebe napıyosun oğlum demiş;NAPIYIM EBE HANIM DEMİŞ...IŞIĞI GÖREN GELİYOOOO...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?