- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
günaydın sevdam opuyorumnanaktan
tahlileri yapmadınız demek gerçekten pahalıymış ama ..eşin daha önce ameliyat olmuşyumdu canım bilmiyordum ..benim eşimde ameliyat olnca 3 ay klomen kullandı sonra başka bir dr a gidince klomeni hangi dr verdi sana demiş eşime bu ilacı bit tek bayanlar kullanırmış spermlere bir etkisi olmazmış demiş o günden bu yanan eşim drlara gitmek istemiyor boshayallersmileama geçen gün ben böbreklerim için ürologa gittiğimde eşimin tahlileride çantamda duruyordu dr dan rica ettim bakması için baktı çok düşük dedine yapılabilir bu durmda dedim daha önce ameliyat olmuştu dedim ilaçmı yazılacak diye sordum yine gelsin bakalım tekrar ameliyat gerekebilir dedi :sinifsinif: eşime drun anlattıklarını söyledim gideceksin dedim ve ağladım sorun bende olmamasına rağmen hep ben kendimi paralıyorum biraz sende düşünceli ol benim kadar emek sarfetseydin belikde bebişimiz olurdu şimdiye kadar dedim tamam dedi cuma günü bende senle gelirim dedi mirmirmirmir color]
kızlar bir arkadaş bir topik açacak ve tüp bebek rapor ve benzeri tedavilerin zorlukları ve özellikle maddiyat yüzünden yaptıramadığımız tedaviler ile ilgili sağlık bakanlığı başbakan gibi yerlere mailler atıcaz ne kadar çok olursak okadar iyi olacak.Aynı gün hepimiz aynı yere atıcaz.Topik açılınca ben size haber veririm.
gunaydin kizlar
kedersizim eşin nerde gıı akannehir rahatça burdasın kaydirigubbakcemile2
günaydın canikom nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?