Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın sevdam opuyorumnanaktan
tahlileri yapmadınız demek gerçekten pahalıymış ama ..eşin daha önce ameliyat olmuşyumdu canım bilmiyordum ..benim eşimde ameliyat olnca 3 ay klomen kullandı sonra başka bir dr a gidince klomeni hangi dr verdi sana demiş eşime bu ilacı bit tek bayanlar kullanırmış spermlere bir etkisi olmazmış demiş o günden bu yanan eşim drlara gitmek istemiyor boshayallersmileama geçen gün ben böbreklerim için ürologa gittiğimde eşimin tahlileride çantamda duruyordu dr dan rica ettim bakması için baktı çok düşük dedi ne yapılabilir bu durmda dedim daha önce ameliyat olmuştu dedim ilaçmı yazılacak diye sordum yine gelsin bakalım tekrar ameliyat gerekebilir dedi :sinifsinif: eşime drun anlattıklarını söyledim gideceksin dedim ve ağladım sorun bende olmamasına rağmen hep ben kendimi paralıyorum biraz sende düşünceli ol benim kadar emek sarfetseydin belikde bebişimiz olurdu şimdiye kadar dedim tamam dedi cuma günü bende senle gelirim dedi mirmirmirmir color]

evet canım eşim martta 2 sene olacak ameliyat olalı bilmiyorumkismile bizede hiç vermediler klomen falan filan.ama sizin ikinci doktor bence yanlış söylemiş birçok erkeğe o ilacı veriyolar.bir doktorun dediği diğerini hiç tutmuyo zaten olan hep bizlere oluyo klava: iyi yapmışsın canım biraz dişinizi gösterin bak nasılda ikna olmuş.Ben eşimin keçiboynuzunu bile hazırlamıyorum kendisi hazırlıcak hazırlamazsada laf söylüyorum ki çabalasın kendi için diye.Çocuğumuz olmıcak sorun ne belli olacak bide tedaviye yanaşmıcaklar olduu senağlama yok öyle tedavi olunur herşey yapılır olmuyosa olmuyodur ama tedaviye yanaşmazsa mesela benim eşim ozaman korksun benden klava: senin gözyaşlarının akmasına bile izin vermeden herşeyi yapması lazım lmaz: ama işte erkek milleti ne düşündüğünü hiç bilemiyoruz maalesef olumunekankayizsmile bizim gibi değiller

kızlar bir arkadaş bir topik açacak ve tüp bebek rapor ve benzeri tedavilerin zorlukları ve özellikle maddiyat yüzünden yaptıramadığımız tedaviler ile ilgili sağlık bakanlığı başbakan gibi yerlere mailler atıcaz ne kadar çok olursak okadar iyi olacak.Aynı gün hepimiz aynı yere atıcaz.Topik açılınca ben size haber veririm.

günaydın hayırlı haftalar nasılsınız canlarım
sabah gelir gelmez açtım sayfayı ama bir türlü bakamadım hava şartları çok kötü
dedem çok ağır bekliyoruz onun için acil olan işleri bitirdim hava veya sağlık nedenleri yüzüünden işe gelemezsem arkamda iş kalmasın ancak yazabildim

yook sevdam benimki hiç öyle çaba sarfetmez oturduğu yerde olacak herşey öyle bir düşünceye sahip bu yüzden çok tartışmalarıız oluyor onunla

sesimizi duyurabilmiyiz dersin hiç sanmam
:

ipekçim ALLAH dedini o işkenceden kurtarsın canım bu durumda ölüm böyle insanlar için daha hayırlı maalesef

ipeğimm Rabbim şifa versin hayırlı eceller versin evet sabah gördüm seni işin var diye düşündüm çıkınca.

bencede iyi olacak bu topik

kedersizim hiç olmazsa bir deniyelim birlikten kuvvet doğar eğer 1000 civarı bir günde mail gönderirsek belki sesimizi duyururuz

Evet kederszim maalesef bazen ölüm en iyisi oluyo bizde allah çektirmesin diyoruz allah iki iyiliğinden birini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…