Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

önceki sayfada liste var bulut yada eda arkadaşımızın eksiği var hangisine okuyacaksan yazarsın kedersiz listeye ekler

Merhabalar kızlar... Mutlu gÜnler hayırlı haftalar... GeÇmıŞı okuyamadım Önemlı bıŞeyler oldumu bakım gÖrÜŞmeyelı...

teşekkür ederim sevdacım iyiym çok şükür malum pazartesi sendromu var bu gün akannehir öyle işe geldim çalışıyorum yani... sen nasılsın bakalım. neyse yemekten dönünce devam ederiz afiyet olsun...

bende aynıyım pazartesi sendromu bide soğuk hava yataktan dışarı çıkmak istemedim bugün
neyse ki bugün patron yok çok işim var ama patron olunca ekstra yoğun oluyom.

aaaah ah bugün bu havada hangimiz yataktan çıkmak istedikki yollar açık olunca işe gelmemezlikte
yapılmıyo bazen keşke belediye çuvallasaydıda bizde evde olsaydık diyorum işyeri çok soğuk ayaklarım dondu

yalnız değilsin ipeğim sırnaşık şey aynen bende öyle düşünüyom valla yollar kapalı olsada gelemesek CADIARZU sanırım biz çalışmaktan bunaldıkk hemde çokk bunaldıkk :gitme:

sorma sevda çok bıktım ben çalışmaktan eşim ne zaman istersen çık otur evde diyo ama onada
cesaret edemiyorum sıkılırım evde oturmam için bir neden olması lazım o nedenin gelmesini beklerken
emekli olucam bu gidişle

bende mazaretsiz çıkmak istemiyorum işten güzel bir ve kazanç varken boş boş oturmak istemiyorum ama çok yoruldum bunaldım sıkıldım laelaelaelaelae bebişleimiz en yakın zamanda gelirde bir mazaretimiz olur bilmiyorumkismile birde kira derdi olmasa hemen çıkarım valla kirada oturup tek maaşla çalışmak çok zorr :gitme:

evet canım mazaretsiz işten çıkıp evde oturmak mesleğimiz varken saçma hayırlısıyla bebeğimiz gelsin
bizde onun için evde oturalım ben zaten doğumdan sonra işe ara vericem

evet canım mazaretsiz işten çıkıp evde oturmak mesleğimiz varken saçma hayırlısıyla bebeğimiz gelsin
bizde onun için evde oturalım ben zaten doğumdan sonra işe ara vericem

bende 2 sene falan ara vermeyi düşünüyorum.yada Eğer ki işyerim kabul ederse evden uzaktan çalışırım diyorum haftada birgün gelirim iş yerine bikaç saatliğine eve de uzaktan bağlantı yaparım diyorum.Ahh ahhh planlar çokta bebiş yokk :umursamaz:

işyeri eğer haftada bir iki gün kabul ederse bende devam ederim ama sanmıyorum benim müdürüm beni
istemiyo zaten patronun kabul etmesine izin vermez bende teklif etmem

sisi hoşgeldin uğramaz oldun artık nasılsın iyimisin
hoşbulduk ipekçimmm iyiyim çok şükür sen nasılsın...
Evt pek ugrayamıyorum hem işden ayrılcam işleri toplayıp yeni gelen arkadaşa gösteriyorum.birde başka topiçlerede bakmam gerekiyo şuan çok tecrübesizim onlardan da fikir alıyorum hal böle olunca zaman kalmıyo kusura bakmayın

oda iyi çok şükür bu hafta işi bırakıyorum evdeyim artık...kız olursa babasındaydı isim hakkı sonunda ismini koydu Elif olcak inşallah

aman maşallah iyi olun demek iznin başlıyoo ne güzelll bayanssulusmile
düşündümde durumu seni eyy gidi daha dün gibiydi ne çabuk geçtiii :lepi: Bir nefeste kurtulursun sende canım ve Elifini kucağına alırsın canım :Saruboceq:

yoğunluk olunca girmek zor oluyo tabi ama insan sürekli gördüğü isimleri göremeyince merak ediyo işte
iyimi değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…