Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aslında iznimin başlamasına 3 hafta daha var ama ist yegenlerim gelcek beni görmeye birde artık işe gelip gitmem zor oluyo o yüzden tamemen işi bırakıyorum.artık kızım büyüyene kadar çalışmam sanırım....

amin canım çok sağol ..hep dualarımdasınız allahım tez zamanda sizinde gobişlerinizi doldursun

iyiyiz durucum sen nasılsın oğluş nasıl hoşgeldin doğum hikayeni bekliyoruz

durummm hşgeldinn canımmm nasılsınnn bebişin nasılll anlatt ya merak ettik seni çokk bilmiyorumkismile

Canlarım ikimizde iyiyiz 3600 gr. 52 cm boyunda EGE'miz daha yeni kendime geliyorum sizlerin merak ettiğini biliyorum daha uzun uzun yazarım

maşallah maşallah bak doğumdan önce sıkıntı yapıyodun kilosunu bence gayet iyi doğmuş
allah analı bablı büyütsün canım ismide çok güzel

tamam canımm maşallahh bak dediğim gibi çok kilolu değil sen ve Egen iyiseniz sorun değil canım iyi olunca gelirsin öptüm senii

maşallah maşallah bak doğumdan önce sıkıntı yapıyodun kilosunu bence gayet iyi doğmuş
allah analı bablı büyütsün canım ismide çok güzel

tamam canımm maşallahh bak dediğim gibi çok kilolu değil sen ve Egen iyiseniz sorun değil canım iyi olunca gelirsin öptüm senii

amin kızlar çok kiloulu olacak diye korkmuştuk sabah 08.50 de dünyaya geldi

çok şükür bütün sıkıntıların geride kaldı durum hamileyken sorunlar yaşdın ama oğlunu sağlıkla kucağına aldın en güzeli bu inşallah etipufumuzda bu çektiği sıkıntıların sonunda yavrusunu sağlıklı bir şekilde
kucağına alır

Allah analı babalı büyütsün canım benim darısı bizlerin başına inşallahh :Saruboceq:
daha sonra detaylı anlatırsın duygularını :lepi:

önceki sayfada liste var bulut yada eda arkadaşımızın eksiği var hangisine okuyacaksan yazarsın kedersiz listeye ekler

ben eda icin alim canim
cunku bulutn gercek adin bilmiyom
bitirdikten sonra bulut icin de alirim
himm buarad edanin gercek ismi dimi takma isim degil dimi
cevap cabuk yazda ona gore bende cabuk basliyayim okumaya

ben burdayım ama diğerleri yorganın altında galiba
nevonun bugünmü yumurtaları toplanıyodu nasıl geçti acaba

bende yeni uye oldum siteye. cok guzel bi site calsmadigm her zaman vakit buldukca hep girerim bu steye. malesef bende hamile kalmak icin ugrasanlardan her ay elinden gebelik testini dusurmeyenlerdenim. henuz sorunun kmde oldugunu bilmiyorum ama nerdeyse iki senedr korunmuyoruz. ama artik bktm bu czgileri gormekten. Allahm butun cocuk isteyenlern duasini kabul eder insallah

meryem hoşgeldin canım inşallah en yakın zamanda çift çizgi görürsün herhangi bir doktor kontrolünden
geçtinizmi canım doktorlar ne diyo

hoşgeldin meryem 2 sene olmuş hiç gitmediniz mi sorun var mı yokmu nedendir diye laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…