Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben hepinize iyi akşamlar demeyi unuuttum ondan tekrar girdim hepinizi tek tek tek öpüyorum kendinize dikkat edin hamileler olamayanlarada allah uzun sürdürmeden göstersin inşallah İYİAKŞAMLAR
aminnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnn iyi akşamlar güle güle duru ipek başka kim çıktı ve çkmak üzere olan arkadaşlara iyi akşamlar güle güle öpüldünüz

ben geldim kızlar ama kimsecikler yooookkk sıkıldım artık yatmaktan heryerim ağrıyo sizde ne var yok herkes için dua ediyorum kızlar allahım inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz rabbim bir an önce meleklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah

canım hoş geldin inşallah emeğinin karşılığını göreceksin bize müjde vereceksin sağol cnm duaların için bende ediyorum inşşşşşşş sıkı-sıkı tutunmuştur bebişin seninledir olsun canm daya yatman gerekiyorsa sabret dayan canım inşşşşş değecek :92:

slmm canlarr dun babam için mevlut okuttuk bugunde yakın arkadasımın babasının mevlütü vardıı vee ordann dersss almaayaa gittimmm ahandaa bu saatt olduuu gelemıyorum kaç gundurr yanınızaa şimdideee bi ton işşim varr yapıpp gelmeyee çalışıcam inşallah burdaa oolursunuzzz hadee öptüm ben bayyyyyy

tubişim kamer eşini yeni bir iş yeri açmak için başlamış tefriciye ye ona göre niyet getirirsin
tarfil arkladaşımızada ayetel kürsi okuyoruz onun içinde sayı belirtirsen ekliyeyim listeye
50 canım
çok güzelmiş iyi günlerde kullan canım ...ya kızlar ben hediyenin içine not yazacaktım
unuttum talihlim affetsin beni
ooo ben kooooskoca mektup yazdım bide fıkra patlattımki sorma

ben doğum yapalı 11 ay oldu 11 ayda topu topu 3 kez felan olmuştur bende unuttum aklıma bile gelmiyoooo
3 müaboo herif düz duvara tırmanır

aaaaşkolsun canım bak leydime aylardır yatıyoo onu düşün sende bebeğine kavuşmak için yat ne olucak yeterki olsun inşallah seninledir bebeğin

ALLAH kabul etsin canım mevlüdünüzü olsun sen iyi ol da yoğun ol önemli değil yaaa artık geldiğinde birilerini bulursun inşşş :44: belli olmuyor bizim bu haller bir varız bir yokuzz :86:

Fatoşcuğum adaşım ben çıkıyorum kusura bakma adet olduğum için ağrılarım var keyfim yok yaneee hadi öpüldün canım kib

Fatoşcuğum adaşım ben çıkıyorum kusura bakma adet olduğum için ağrılarım var keyfim yok yaneee hadi öpüldün canım kib

cnm benimm yaaaaaaa geçmiş olsunn dikkat et kendine bendee zamanındaa olsaydım bu gun adetli olacaktımm amaa dahaa benım 10 gunum varrr amannn ALLAH ne verıyosaa hayırlısınıı versınn ama egerr bebek yoksadaa bidaha gecıkmee olmasın ınsallah

yasemin aplamın tefriciyeleri okudum Rabbim kabul etsin inşalahhhh evlerinden huzur mutluluk hiç gitmesin inşalah

sağol canım inşş bebişin olurda adet olmazsın 10 gün sonra adet değil bebiş bekliyoruz senden ona göre

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…