Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlar tosticim nasılsın kızlar bende kamer için tefriciye almak istoyorum 100 adet bide ayetel kürsi okunacakmış ondanda alayım 30 tane arkadaşların gerçek isimlerini öğrenirsem daha iyi olur biran önce niyetlenir okurum boş boş yatıyorum sizler için bi şey yapmak güzel

slm kızlar anca fırsat buldum bugün hem kurana gittim hem spora birde akşam maç vardı pestilim cıktıyani
ayetel kürsileri okudum allah kabul etsim durunun tefriciyelerinden 250 tanede ben alayım
tugbacım iş görüşmesine gitmişsin canım hayırlısı olsun adette olmamışsın rabbim yüzünü güldürsün bacım inş.
fatoş allah kabul etsin mevlüt okutmuşsun babacıgına
şifaa ilk talihli sen olmuşsun güzel günlerde kullan hediyelerini canım
ipeğim fasulyen iyiymiş maşallah inş. hep güzel haberler verirsin bizlere
benimde hediyeler hazır yarın sabah postalıycam kısmetse

evet canım ilk ben oldum olsun önemli olan büyükk anı bırakması bizlerde inşallah en güzelleri sizlerin olsun canım saol sende bayağı yoğunlaşmışsın ama olsun hiç değilse kafanı dağıtıyorsundur

ALLAH kabul etsin dualarını inşş yeni yıl bebiş haberi senden olacak ayağını iyice sürt canım sırada pek bişi kalmadık çabucak hamiş listesinde olmak ümidiyle

ALLAH kabul etsin dualarını inşş yeni yıl bebiş haberi senden olacak ayağını iyice sürt canım sırada pek bişi kalmadık çabucak hamiş listesinde olmak ümidiyle

merak etme canım hepiniz için bolbol dua ediyorum rabbim tez zamanda hakkımızda hayırlısını versin bu yıl hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah

hmmm demek maça gittin bide oo sen amma zayıflarsın bu gidişle beni bile geçersin hatta
evet canım görüşme güzel geçti mülakata gitmişim haberim yok 5 errrkek bir arada görünce anam dedim noliyyyolumlu pozitifti hatta bizce okey dediler ama birde şirket sahibi mülakata alacakmış bu ön mülakatmış demekki arkasınıda yapceklerpzt yada salı büyük ihtimal aranırsınız dedi...yalnız sorun olursa sadece burada geçici süre varlığınız olur dedi bizde süreklilik önemli dedi..bakalım hayırlısı
adet olmadımda adettir bende birgün sonra olmak olucak gibiyim kasıklarım ve belim ağrıyor amaaan yoruldum be tosti valla her ay olmadımı demekten yo rull dummmmm

şifam nasılsın azaldmı epeyce ağrıların bu arada hediyen gelmiş hayırlı olsun güle güe kullan

ben akşam ayetel -kürsi mi okudum inşallah allahım kabul eder yasemin_nihat için 33 filiz için 20 tane bu arada salatı tefriciye toplam 840 tane oldu benim kardeşimle gelinimiz okuyacak bana rakamı bildirecekler ben şimdi okuyorum zaten

hoşgeldin canım

hoşbulduk canım akşam annemlerde toplandık ipek gelinimizde vardı hani demiştimya yeni 2. bebeğimiz oldu diye bir tatlı allahım tavşan şeklinde pembe bir tulumu var uzun kulakları bide poposunda pufidik bir kuyruğu yersin onu öyle görsen, bide gözlerini şaşı yapıp insanın suratını bir inceliyo yarabbim ölürsün o minicik surata tontiş yanaklara gıdısına yumuluveriyosun zaten mis mis kokuyo inşallah sende al kucağına sağlıkla bebişini sende yumul gıdışına gıdışına bizim daha varr nasıl olsaa

allah bağışlasın canım ....benim için güzel dualarına amin diyorum ...inşallah allahım daha fazla
bekletmeden sizlerinde göbüşünü doldursun

saol canım allah razı olsun bebişini sana kavuştursun, benim gerçek ismim kamer tefriciyeyi eşimin iyi bir iş yeri açabilmesi için okuyorum allahım hayırlı iş kapısı açsın bize diye niyet etmiştim. işimiz olursa inşallah bebişimiz için tedavi şansımız daha hız lı olacak onun için okursan çok sevinirim.

tubişimm hayırlı olsun şimdidenn artık sende bir iş kadınısınn desene ..

laa olum bu resmi buraya koyarken hiçmi düşünemedin.. acaba birilerin canı çekermi diye
bazı arkadaşlarımız hasret kalmışlar :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…