ivviittttt ama şu an 37 2011 de 38
ayy duru 11 ayda 3 keremi çok kötüüü bana göreister hamilelik riski olsun yinede o işi okadar uzatmam yorgunlukta olsa ihmal etmem okadar edememm yaniii
ayy kurban olurum kıss boşver aplamm hiç göstermiyon 38 bea maşalahh sana
hımm kıyamam yaa çok ağrılı oluyor Rabbim şifa versinnşifanın karnı ağrıyoo regl olmuş canım
huuuuuuyaşlandım beeeeee
görüşürüz aplacım hayırlı akşamalrrrramanınnn ben işe daldımm sizleri kaçırdımm
ipek duru iyi akşamlarr sizlereee kamer sendemi çıkıyon bilmiyom sanada melikeye de iyi akşamlarrr
ben de çıkıyorujmmm
ayy duru 11 ayda 3 keremi çok kötüüü bana göreister hamilelik riski olsun yinede o işi okadar uzatmam yorgunlukta olsa ihmal etmem okadar edememm yaniii
ee yani bende edememm kıss yazıkk be kıyamam kii ayy zaten yazık yaklaşamıyor adamm
oooo ne güzel numarada vermiştelefonunu yazmış zaten hediyemi aldım dediğinde telefon açarım
sağol canım daha güzelleri senin olsunhediyeleriniiz güle güle kullanın pek güzelmişdonu saat 12 ye 5 kala giyin ha unutma 12 den sonrasınıda kendin bilirsin artıkın ne yaparsın yada yaparsınız
anladım aplacımm önce bu iş sadeec bebk için yapıldı kendim için diyorum akılda bebek vardı hamile oldum bişey olacak dieehamilelikte ilk üç ay riskliydi son haftalardada rsik var gerçi biz hiç yapmamıştık
doğumdan sonrada istemiyosun bebek yorgunluk lohusalık falan zaten bebk olsun diye çok çalışmışız ne biliyim bende var sorun galiba
çıktım ben servis kaççcakkkk
sağol cnm benimmm unuttunmu not yazmayıgüle güle kullan bebekimm beğendiğine çokk sevindimm ayy kusura bakma bende not yazamadım aceleye geldiiii kusura bakma quzuuuu
çok sağol cnm yaaa en güzelleri senin olsunoohhhh hediyeler geliyoo güle güle kullan şiafaamm
sağol cnm benimmm unuttunmu not yazmayıözelime yaz yada buraya yaz kurtul sağol cnm benim tekrardan
kamercim 100 tefriciye okudum canım
sağol cnm inşallah Rabbim hepimize sağlıklı günler verir aklımda canım komşu geldi az evvel sağolsunlar duyan geliyor geçmiş olsun a artık yatmadan yaparım sağol cnmşifaam geçmiş olsun demeyi unuttumm yaaa geçmiş olsun canım
sevdanın dediği gibi ayağına sıcak suya sok
hadi iyi akşamlar yarın evdeyim ege beyden fırsat bulrsam girmeye çalışcam çok yazmayın okuyamıyorumgörüşmek üzere cicoşlarıımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?