Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy duru 11 ayda 3 keremi çok kötüüü bana göre ister hamilelik riski olsun yinede o işi okadar uzatmam yorgunlukta olsa ihmal etmem okadar edememm yaniii

amanınnn ben işe daldımm sizleri kaçırdımm
ipek duru iyi akşamlarr sizlereee kamer sendemi çıkıyon bilmiyom sanada melikeye de iyi akşamlarrr
ben de çıkıyorujmmm

ayy duru 11 ayda 3 keremi çok kötüüü bana göre ister hamilelik riski olsun yinede o işi okadar uzatmam yorgunlukta olsa ihmal etmem okadar edememm yaniii

ee yani bende edememm kıss yazıkk be kıyamam kii ayy zaten yazık yaklaşamıyor adamm

hamilelikte ilk üç ay riskliydi son haftalardada rsik var gerçi biz hiç yapmamıştık
doğumdan sonrada istemiyosun bebek yorgunluk lohusalık falan zaten bebk olsun diye çok çalışmışız ne biliyim bende var sorun galiba

hediyeleriniiz güle güle kullanın pek güzelmiş donu saat 12 ye 5 kala giyin ha unutma 12 den sonrasınıda kendin bilirsin artıkın ne yaparsın yada yaparsınız
sağol canım daha güzelleri senin olsun ölee yapcammm sonrası ALLAH kerim

anladım aplacımm önce bu iş sadeec bebk için yapıldı kendim için diyorum akılda bebek vardı hamile oldum bişey olacak diee
sonra bebek doğuncada korunma çıkar herhalde yani bişiy anlamadı kocişim benimm
çıktım ben servis kaççcakkkk

kaçmasın kıs öptüm datlımmm

bende kaçar şekerlerr yemeğimi yedim bi taraftan konuştum bi taraftan tıkındımm biraz uzansam iyi olacak herhal dinleniyimm ağzım yoruldu :)

sağol cnm inşallah Rabbim hepimize sağlıklı günler verir aklımda canım komşu geldi az evvel sağolsunlar duyan geliyor geçmiş olsun a artık yatmadan yaparım sağol cnm

kızlar ben hepinize iyi akşamlar demeyi unuuttum ondan tekrar girdim hepinizi tek tek tek öpüyorum kendinize dikkat edin hamileler olamayanlarada allah uzun sürdürmeden göstersin inşallah İYİAKŞAMLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…