Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bence mahsuru yok hayat böylede güzelmiş durum ama adamımı kaçırırsam elimden o kötü olur kırkımız çıkınca fazla uzatmadan sahalara dönmem lazım

o zaman ikincide peşinden gelirse şaşırmam adet olmasan bile hamile kalma şansın yüksek oluyoo doktor uyarır zaten haberin olsun

melike bebiş büyüyo ondandır yat dinlen bol bol
galiba aplacım yaa baya kötü ağrıyor bişi olacak die korkuyorum
ben doğum yapalı 11 ay oldu 11 ayda topu topu 3 kez felan olmuştur bende unuttum aklıma bile gelmiyoooo
aboooooooo anamm ne bu adamların çektiği bea
oğluşun kocaman oldu sığmıyodur yerine ...benimde karnımda kramp oluyo
çok hareket ettiği zaman oluyor genelde baya pıtıya da baskı yapıyorr

o zaman ikincide peşinden gelirse şaşırmam adet olmasan bile hamile kalma şansın yüksek oluyoo doktor uyarır zaten haberin olsun

aman öyle bişey olsa benim eşim havalara uçar 2veya 3 çocuk istiyomuş
ama olmaz bunca zamandır kendiliğinden olmadı yaş oluccak 32 bu yaştan sonra hiç olmaz kendiliğinden ............neyse kızlar iyi akşamlar

galiba aplacım yaa baya kötü ağrıyor bişi olacak die korkuyorum

aboooooooo anamm ne bu adamların çektiği bea

çok hareket ettiği zaman oluyor genelde baya pıtıya da baskı yapıyorr

korkma melike sadece kanaman olmasın doktor hep öyle sölerdi bol bol yat dinlen yorulmamaya bak
yapar benimki hep baş aşağıda idi nerdeyse yolsa doğurcaktım

iyi akşamlar aplacımm
korkma melike sadece kanaman olmasın doktor hep öyle sölerdi bol bol yat dinlen yorulmamaya bak
yapar benimki hep baş aşağıda idi nerdeyse yolsa doğurcaktım
tamam aplacımm çok saoll çok şükür kanama falan yok
oy ben yirim onuu

abuuuuuu kız ben 36 yaşında hamiştim 37 de doğurdum ne varmış yaşında seninnnn
yaşım çıktı

Son düzenleme:
iyi akşamlar ipek arkadaşlar bende çıkıyorum oturuyoken şurda biraz okuyum eve gidince yemek memek olacak okurum ama yemektenn sonra falan yatana kadar okurum bby herkese:79::79:

şifaam geçmiş olsun demeyi unuttumm yaaa geçmiş olsun canım
sevdanın dediği gibi ayağına sıcak suya sok

hadi iyi akşamlar yarın evdeyim ege beyden fırsat bulrsam girmeye çalışcam çok yazmayın okuyamıyorum görüşmek üzere cicoşlarıımmmm

iyi akşamlar ipek arkadaşlar bende çıkıyorum oturuyoken şurda biraz okuyum eve gidince yemek memek olacak okurum ama yemektenn sonra falan yatana kadar okurum bby herkese:79::79:
iyi akşamlar aplacımm

şifaam hasta mı geçmiş olsunn şifaam datlumm
egeyii öp benim yerime apla çok öptümm hayırlı akşamlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…