benim karnım ağrıyorr ya dün bu saatlerde ağrımıştı tekrar başladı ağrıı
oohhhh hediyeler geliyoo güle güle kullan şiafaamm
ipeğim doğumdan sonrada bir müddet unutursun gibime geliyooo
benim karnım ağrıyorr ya dün bu saatlerde ağrımıştı tekrar başladı ağrıı
bence mahsuru yok hayat böylede güzelmiş durumama adamımı kaçırırsam elimden o kötü olur kırkımız çıkınca fazla uzatmadan sahalara dönmem lazım
galiba aplacım yaa baya kötü ağrıyor bişi olacak die korkuyorummelike bebiş büyüyo ondandır yat dinlen bol bol
aboooooooo anamm ne bu adamların çektiği beaben doğum yapalı 11 ay oldu 11 ayda topu topu 3 kez felan olmuştur bende unuttum aklıma bile gelmiyoooo
çok hareket ettiği zaman oluyor genelde baya pıtıya da baskı yapıyorroğluşun kocaman oldu sığmıyodur yerine ...benimde karnımda kramp oluyo
oğluşun kocaman oldu sığmıyodur yerine ...benimde karnımda kramp oluyo
o zaman ikincide peşinden gelirse şaşırmam adet olmasan bile hamile kalma şansın yüksek oluyoo doktor uyarır zaten haberin olsun
galiba aplacım yaa baya kötü ağrıyor bişi olacak die korkuyorum
aboooooooo anamm ne bu adamların çektiği bea
çok hareket ettiği zaman oluyor genelde baya pıtıya da baskı yapıyorr
iyi akşamlar aplacımmaman öyle bişey olsa benim eşim havalara uçar 2veya 3 çocuk istiyomuş
ama olmaz bunca zamandır kendiliğinden olmadı yaş oluccak 32 bu yaştan sonra hiç olmaz kendiliğinden ............neyse kızlar iyi akşamlar
tamam aplacımm çok saoll çok şükür kanama falan yokkorkma melike sadece kanaman olmasın doktor hep öyle sölerdi bol bol yat dinlen yorulmamaya bak
yapar benimki hep baş aşağıda idi nerdeyse yolsa doğurcaktım
aman öyle bişey olsa benim eşim havalara uçar 2veya 3 çocuk istiyomuş
ama olmaz bunca zamandır kendiliğinden olmadı yaş oluccak 32 bu yaştan sonra hiç olmaz kendiliğinden ............neyse kızlar iyi akşamlar
abuuuuuu kız ben 36 yaşında hamiştim 37 de doğurdum ne varmış yaşında seninnnn
yaşım çıktı
apla sen 38 yaşındamısınn maşalahh sanaaa kıss datlumm benimm
iyi akşamlar aplacımmiyi akşamlar ipek arkadaşlar bende çıkıyorum oturuyoken şurda biraz okuyum eve gidince yemek memek olacak okurum ama yemektenn sonra falan yatana kadar okurum bby herkese:79::79:
şifaam geçmiş olsun demeyi unuttumm yaaa geçmiş olsun canım
sevdanın dediği gibi ayağına sıcak suya sok
hadi iyi akşamlar yarın evdeyim ege beyden fırsat bulrsam girmeye çalışcam çok yazmayın okuyamıyorumgörüşmek üzere cicoşlarıımmmm
apla sen 38 yaşındamısınn maşalahh sanaaa kıss datlumm benimm
ivviittttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?