Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kamer için salavat ı tefriciye
kamer..ipek.tarfil...840
bynkutluay............200

s.tuğba................500
kedersiz................200

kalan....2704

filiz (tarfil) için aytel kürsi
RABBİM sen arkadaşımızın murdanı ver hayırlı bir şekilde

ipek...........30
sevdanehri...30
kedersiz.......30
1982kamer.....20
bynkutluay.....30
damla...........30
s.tuğba........50

kalan 93

kamer için salavat ı tefriciye
bynkutluay.....200
s.tuğba.........500
iipek.............210
kedersiz........200
tarfil.............100
damla............100
kamer............530

kalan=2604

sevo yazıdklarımı görünce kızacak size hiç mi bir şey öğretemedim diyecek

valla sizler umutsuz vakasınız benim için Yani ne kadar öğretsemde olmazz sizin kadınlık iç güdünüz bitmiş Valla biz 5 gün sabretmekte zorlanırken sizleri hiç düşünemiyorum..hatta bazen eşimle konuşuyos acaba rabbim bilerek mi çocuk vermiyo bize

ilk hamile kadığımda itiraf etmek gerekirse zor günler geçirdik hem ben hem eşim
sonra sonra alıştık şimdi her ikimizde eksikliğini duymuyoruz farklı bir ruh haline giriyo insan
tabi en güzeli yasaksız bir hamilelik olmasıydı seninki inşallah öyle olur bazılarıda doktor devam edebilirsiniz dediği halde kendi yasak koyuyo o da çok gereksiz bence

günaydın kızlar hediyelerimi kargoya verdim geldim ptt kargo birinizin kapısı çalar sanırım pazartesi günü
kedersizim bende tarfil için 50 aytele kürsi alayım haftaya cumaya kadar ne de olsa okurum durunun tefriciyelerini okım kamer içinde alırım inş.
sevdacım sen kaç kılosun canım imkanın varsa git spora 2 kere gitttim daha cumartesi ve pazarda gidicem 1 kılo veririm sanırım yarım kılo vermiş gibiyim şimdiden cok işe yarıyor

filiz (tarfil) için aytel kürsi
RABBİM sen arkadaşımızın murdanı ver hayırlı bir şekilde

ipek...........30

sevdanehri...30
kedersiz.......30
1982kamer.....20
bynkutluay.....30
damla...........30
s.tuğba........50
tosti.............50

kalan 43

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…